Επιστρέφουν οι Γερμανοί, οι νίκες;

Αν η Κυριακή είχε αίμα, τότε όλη η εβδομάδα κύλησε σε ανάλογα πλαίσια αφού το βασικό μας ποντάρισμα δεν «έστριψε» ενώ οι περισσότερες επιλογές των συνεργατών μας βρήκαν, «τοίχο».

 


Με μεγάλο παιχνίδι ξεκινά και πάλι η Μπουντεσλίγκα

Μια κακή εβδομάδα πέρασε μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον Ιανουάριο και η διαχείριση είναι πάντα το σημείο κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι λίγες επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι και η έλλειψη αγώνων από κορυφαία πρωταθλήματα σίγουρα... βοήθησε στο αρνητικό σερί όμως ο μήνας έχει ακόμη αρκετό δρόμο.

Η επιστροφή των Γερμανών στη δράση και μάλιστα με ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό της Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπάγερν, μπορεί να συνδυαστεί και με την επιστροφή στις νίκες, έστω και αν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτελεί επιλογή στο βασικό μας ποντάρισμα.

Για την ώρα σας αφήνω, θα τα πούμε το βράδυ όπου θα σας έχω και μια έκπληξη.

Ενα σημείο, λέω να το επιλέξω και εγώ για τη μάχη του Σαββάτου...

Vamos!

 

Περισσότερα


Υπέροχη η Πρέμιερ Λιγκ στο τριήμερο που πέρασε

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να είναι καλύτερο το τριήμερο που πέρασε. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους κατάφερνε να πλασιώσει το απόλυτο της Πρέμιερ Λιγκ που έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.


Καλή στοιχηματική μέρα όπου ξεχωρίζουν επιλογές με υψηλές αποδόσεις

Ο χειρότερος μήνας του footballbet όσον αφορά το βασικό μας ποντάρισμα, πλησιάζει στο τέλος του και είναι δεδομένο ότι το ποσοστό δεν θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε.


Η στοιχηματική σκυτάλη σήμερα περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ

Το πιο δύσκολο πράγμα στο στοίχημα δεν είναι να βρεις ένα ή δύο σημεία για να ποντάρεις αλλά να μπορείς να διαχειριστείς την δύσκολη κατάσταση.


Επιστροφή στις νίκες ψάχνουμε μαζί με την επιστροφή του χειμωνιάτικου τοπίου

Κακοκαιρία στα περισσότερα μέρα της χώρας και ελπίζω να σταματήσει με τον ερχομό της η κακοτυχία των τελευταίων ημερών.


Πλήρωσε σε καλές αποδόσεις η νίκη της Λανς επί της Τρουά

Κακό φεγγάρι για το βασικό μας ποντάρισμα αλλά όσο θα βλέπω τον Σωτηρακόπουλο να ποντάρει στο Κύπελλο Γερμανίας άσο του 3-0, τότε δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.


Μεγάλη έκπληξη η νίκη της Βερόνα επί της Φιορεντίνα

Ενα ΣΚ που ήθελε προσοχή σας έγραψα το πρωί του Σαββάτου και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, αφού δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια στα οποία κάποια καλά πονταρίσματα που ακολούθησε ο κόσμος πήγαν... άπατα.