Επιστρέφουν οι Γερμανοί, οι νίκες;

Αν η Κυριακή είχε αίμα, τότε όλη η εβδομάδα κύλησε σε ανάλογα πλαίσια αφού το βασικό μας ποντάρισμα δεν «έστριψε» ενώ οι περισσότερες επιλογές των συνεργατών μας βρήκαν, «τοίχο».

 


Με μεγάλο παιχνίδι ξεκινά και πάλι η Μπουντεσλίγκα

Μια κακή εβδομάδα πέρασε μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον Ιανουάριο και η διαχείριση είναι πάντα το σημείο κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι λίγες επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι και η έλλειψη αγώνων από κορυφαία πρωταθλήματα σίγουρα... βοήθησε στο αρνητικό σερί όμως ο μήνας έχει ακόμη αρκετό δρόμο.

Η επιστροφή των Γερμανών στη δράση και μάλιστα με ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό της Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπάγερν, μπορεί να συνδυαστεί και με την επιστροφή στις νίκες, έστω και αν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτελεί επιλογή στο βασικό μας ποντάρισμα.

Για την ώρα σας αφήνω, θα τα πούμε το βράδυ όπου θα σας έχω και μια έκπληξη.

Ενα σημείο, λέω να το επιλέξω και εγώ για τη μάχη του Σαββάτου...

Vamos!

Περισσότερα

Εξαλλοι πανηγυρισμοί στα πέριξ της Μαδρίτης χθες βράδυ για το γκολ της Χετάφε και του Χουάν Κάλα, σχεδόν ίδιοι με τους δικούς μας στο footballbet αφού έσπασε το αρνητικό σερί που τρέχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα Σαββατοκύριακο, το οποίο κατά κάποιο τρόπο μας επαναφέρει στους φυσιολογικούς στοιχηματικούς ρυθμούς μετά το μπρέικ των Χριστουγέννων.


Νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι

Δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς και με τη σειρά μου θα ευχηθώ υγεία και χαμόγελα σε όλους μας για το 2018, αφού πρώτα μου έφυγε το άγχος της πρώτης προσπάθειας.


Η στοιχηματική αλλαγή του 2018

Ο άνθρωπος πάντα βάζει στόχους κατά τη διάρκεια της αλλαγής ενός έτους. Είναι συνήθως αυτή η τελευταία μέρα, η οποία φέρνει στο μυαλό όλα όσα θες να πετύχεις και να διαφοροποιήσεις.