Ας κρίνουμε στο τέλος

Κακό φεγγάρι για το βασικό μας ποντάρισμα αλλά όσο θα βλέπω τον Σωτηρακόπουλο να ποντάρει στο Κύπελλο Γερμανίας άσο του 3-0, τότε δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.

 


Πλήρωσε σε καλές αποδόσεις η νίκη της Λανς επί της Τρουά

Η αλήθεια είναι πως ο Φεβρουάριος είναι μαρτυρικός για την ώρα. Το κακό σερί και το μόλις ένα επιτυχημένο ποντάρισμα αποτυπώνεται στις  τσέπες όλων εμάς στο footballbet.

Ωστόσο, όπως στα μεγάλα θετικά σερί δεν βγήκαμε ποτέ να φωνάξουμε πως «είμαστε οι καλύτεροι», «κανείς σαν κι εμάς» και άλλες τέτοιες εκφράσεις λαϊκής κατανάλωσης, έτσι και τώρα δεν θα τα βάψουμε μαύρα.

Αν κάτι έχω να καυχιέμαι ως Mr. Footballbet είναι πως ποτέ δεν ρίξαμε τις αποδόσεις για να ανεβάσουμε το ποσοστό ευστοχίας μας και να φαίνεται γυαλισμένη η βιτρίνα μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις σε περιπτώσεις μεγάλων και αρνητικών σερί, είναι να σκύψεις το κεφάλι και να συνεχίσεις να δουλεύεις.

Δεν έχουμε και άλλη επιλογή. Το να εντοπίσεις τα λάθη σου είναι η άλλη καλή λύση, προκειμένου να διορθώσεις ό,τι προλαβαίνεις από ένα μήνα, ο οποίος δύσκολα θα γυρίσει το χαρτί.

Η τριάδα του Banker Bet άλλωστε χθες με απόδοση η οποία άγγιζε το 9.00 είναι η καλύτερη απόδειξη πως η κριτική πρέπει να γίνεται συνολικά και αφού πρώτα έχουν κλείσει όλοι οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

Vamos!

 

Περισσότερα


Υπέροχη η Πρέμιερ Λιγκ στο τριήμερο που πέρασε

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να είναι καλύτερο το τριήμερο που πέρασε. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους κατάφερνε να πλασιώσει το απόλυτο της Πρέμιερ Λιγκ που έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.


Καλή στοιχηματική μέρα όπου ξεχωρίζουν επιλογές με υψηλές αποδόσεις

Ο χειρότερος μήνας του footballbet όσον αφορά το βασικό μας ποντάρισμα, πλησιάζει στο τέλος του και είναι δεδομένο ότι το ποσοστό δεν θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε.


Η στοιχηματική σκυτάλη σήμερα περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ

Το πιο δύσκολο πράγμα στο στοίχημα δεν είναι να βρεις ένα ή δύο σημεία για να ποντάρεις αλλά να μπορείς να διαχειριστείς την δύσκολη κατάσταση.


Επιστροφή στις νίκες ψάχνουμε μαζί με την επιστροφή του χειμωνιάτικου τοπίου

Κακοκαιρία στα περισσότερα μέρα της χώρας και ελπίζω να σταματήσει με τον ερχομό της η κακοτυχία των τελευταίων ημερών.


Μεγάλη έκπληξη η νίκη της Βερόνα επί της Φιορεντίνα

Ενα ΣΚ που ήθελε προσοχή σας έγραψα το πρωί του Σαββάτου και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, αφού δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια στα οποία κάποια καλά πονταρίσματα που ακολούθησε ο κόσμος πήγαν... άπατα.