Να μειωθεί η ζημιά

Ο χειρότερος μήνας του footballbet όσον αφορά το βασικό μας ποντάρισμα, πλησιάζει στο τέλος του και είναι δεδομένο ότι το ποσοστό δεν θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε.

 


Καλή στοιχηματική μέρα όπου ξεχωρίζουν επιλογές με υψηλές αποδόσεις

Το καλό είναι πως οι υπόλοιποι συνεργάτες, μέσα από τις στήλες τους κατάφεραν να καλύψουν το χαμένο έδαφος σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό και αυτό είναι θετικό.

Το ζήτημα πάντα στην άσχημη περίοδο είναι να μπορείς να μειώνεις τη ζημιά.

Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε σε ποσοστό τον Φεβρουάριο αλλά σίγουρα αυτό που ξέρω είναι πως με τις υψηλές αποδόσεις που κυνηγούν σήμερα οι περισσότεροι στις στήλες τους, μπορούν να προσφέρουν κάποια καλά πατήματα για νικηφόρα αποτελέσματα.

Vamos!

 

Περισσότερα


Υπέροχη η Πρέμιερ Λιγκ στο τριήμερο που πέρασε

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να είναι καλύτερο το τριήμερο που πέρασε. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους κατάφερνε να πλασιώσει το απόλυτο της Πρέμιερ Λιγκ που έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.


Η στοιχηματική σκυτάλη σήμερα περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ

Το πιο δύσκολο πράγμα στο στοίχημα δεν είναι να βρεις ένα ή δύο σημεία για να ποντάρεις αλλά να μπορείς να διαχειριστείς την δύσκολη κατάσταση.


Επιστροφή στις νίκες ψάχνουμε μαζί με την επιστροφή του χειμωνιάτικου τοπίου

Κακοκαιρία στα περισσότερα μέρα της χώρας και ελπίζω να σταματήσει με τον ερχομό της η κακοτυχία των τελευταίων ημερών.


Πλήρωσε σε καλές αποδόσεις η νίκη της Λανς επί της Τρουά

Κακό φεγγάρι για το βασικό μας ποντάρισμα αλλά όσο θα βλέπω τον Σωτηρακόπουλο να ποντάρει στο Κύπελλο Γερμανίας άσο του 3-0, τότε δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.


Μεγάλη έκπληξη η νίκη της Βερόνα επί της Φιορεντίνα

Ενα ΣΚ που ήθελε προσοχή σας έγραψα το πρωί του Σαββάτου και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, αφού δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια στα οποία κάποια καλά πονταρίσματα που ακολούθησε ο κόσμος πήγαν... άπατα.