Το απόλυτο της Πρέμιερ Λιγκ

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να είναι καλύτερο το τριήμερο που πέρασε. Αν κάποιος από τους υπόλοιπους κατάφερνε να πλασιώσει το απόλυτο της Πρέμιερ Λιγκ που έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

 


Υπέροχη η Πρέμιερ Λιγκ στο τριήμερο που πέρασε

O Banker Bet αντέδρασε στην αποτυχία του Σαββάτου και την Κυριακή πήρε το δύο στα δύο αφού το παιχνίδι από την Ιταλία που είχε επιλέξει αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι.

Η αστοχία του Τόλη Χριστοφοράκη και τα δοκάρια με το χαμένο πέναλτι για το Αμβούργο στο βασικό ποντάρισμα του Σαββάτου, δεν βοήθησαν, ώστε το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα να κλείσει με πράσινα ταμπλό παντου.

Πάντως τα πρώτα δείγματα που έστειλε είναι άκρως ενθαρρυντικά και έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι το κακό που πάθαμε τον Φεβρουάριο, θα περάσει και δεν θα εμφανιστεί ξανά.

Σήμερα, η ημέρα ανήκει φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και το βασικό μας ποντάρισμα προέκυψε από την μονομαχία στο Παρίσι. 

Επιλέξαμε ένα ειδικό στοίχημα για βασικό ποντάρισμα, το οποίο πάντως δεν ακουμπά τη σφαίρα της φαντασίας αλλά κάποια φυσιολογικά όρια.

Ο Banker Bet βάζει στο παιχνίδι του και ιταλικό παιχνίδι εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος επιλέγει να ασχοληθεί μόνο με την μονομαχία στο «Ανφιλντ».

Ο Τόλης Χριστοφοράκης κάνει παιχνίδι με τους σκόρερ και ακολουθεί ένα σημείο στο 1.90, περισσότερο σαν έμπνευση της στιγμής.

Μην ξεχνάτε ότι στο «Κουπόνι» έχει ένα από τα καλύτερα εργαλεία μελέτης βάσει στατιστικής και φυσικά υπάρχουν πάντα τα ενδιαφέροντα tips από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην στήλη που επιλέγουμε ανάλυση παιχνιδιών. 

Vamos!

 

Περισσότερα


Καλή στοιχηματική μέρα όπου ξεχωρίζουν επιλογές με υψηλές αποδόσεις

Ο χειρότερος μήνας του footballbet όσον αφορά το βασικό μας ποντάρισμα, πλησιάζει στο τέλος του και είναι δεδομένο ότι το ποσοστό δεν θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε.


Η στοιχηματική σκυτάλη σήμερα περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ

Το πιο δύσκολο πράγμα στο στοίχημα δεν είναι να βρεις ένα ή δύο σημεία για να ποντάρεις αλλά να μπορείς να διαχειριστείς την δύσκολη κατάσταση.


Επιστροφή στις νίκες ψάχνουμε μαζί με την επιστροφή του χειμωνιάτικου τοπίου

Κακοκαιρία στα περισσότερα μέρα της χώρας και ελπίζω να σταματήσει με τον ερχομό της η κακοτυχία των τελευταίων ημερών.


Πλήρωσε σε καλές αποδόσεις η νίκη της Λανς επί της Τρουά

Κακό φεγγάρι για το βασικό μας ποντάρισμα αλλά όσο θα βλέπω τον Σωτηρακόπουλο να ποντάρει στο Κύπελλο Γερμανίας άσο του 3-0, τότε δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.


Μεγάλη έκπληξη η νίκη της Βερόνα επί της Φιορεντίνα

Ενα ΣΚ που ήθελε προσοχή σας έγραψα το πρωί του Σαββάτου και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, αφού δεν ήταν και λίγα τα παιχνίδια στα οποία κάποια καλά πονταρίσματα που ακολούθησε ο κόσμος πήγαν... άπατα.