Το μοντάρισμα στα φιλικά και τα βασικά πονταρίσματα στο Μουντιάλ

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο της Ουκρανίας ολοκλήρωσε τη σεζόν των συλλόγων και πλέον τα φώτα στρέφονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ξεκινά σε περίπου δύο εβδομάδες.

 


Το Παγκόσμιο Κύπελλο μπαίνει πλέον σε πρωταγωνιστικό πλάνο

Αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για μια μικρή ξεκούραση από την καθημερινή μελέτη και φυσικά και για το απαραίτητο «πρώτο» ανάγνωσμα των παιχνιδιών που θα μας απασχολήσουν για σχεδόν ένα μήνα.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητο & tablet (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία έχει ξανά κάποιες βασικές υποψηφιότητες για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προκύψει κάποια ομάδα έκπληξη αλλά και κάποιες ομάδες που θα απογοητεύσουν.

Το να βρεις πριν καν ξεκινήσει το τουρνούα, τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να πάνε πολύ μακριά, έχει αρκετό ρίσκο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε τέτοια εκτίμηση αφού οι ομάδες βρίσκονται στην περίοδο προετοιμασίας και θα δώσουν αρκετά φιλικά τις επόμενες μέρες.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητο & tablet (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να βλέπουμε κάποια μακροπρόθεσμα πονταρίσματα που έχω ξεχωρίσει και τα οποία θα ανεβαίνουν ενδεικτικά στον πίνακά μας ώστε να έχετε και εσείς μια καλύτερη εικόνα όσο περνούν οι μέρες.

Για παράδειγμα, τα ξημερώματα ο Λιονέλ Μέσι έδειξε να βρίσκεται σε καλά κέφια με το χατ-τρικ που σημείωσε απέναντι στην Αϊτή. Αν και τα φιλικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, δείχνουν μια τάση ή μια πρώτη εικόνα για κάποιους παίκτες και κυρίως τη διάθεσή τους για την γιορτή που θα ακολουθήσει.

 

 

Περισσότερα

Η χθεσινή μέρα δεν είχε «νίκη» στα προγνωστικά μας ωστόσο ήταν μια αρκετά δύσκολη αγωνιστική μέρα, αφού πέρα από τον άσο της Πορτογαλίας, στις άλλες δύο αναμετρήσεις θα έπρεπε να ψάξουμε κάποιο ειδικό στοίχημα για να πάρουμε καλή απόδοση.

Εφτασε λοιπόν η μεγάλη μέρα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά, με την Ρωσία να υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία και παράλληλα ξεκινούν τα πονταρίσματά μας.

Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά τα πρώτα μακροπρόθεσμα πονταρίσματα που αναλύσαμε στο προηγούμενο ποστάρισμα, πάμε να δούμε κάποιες πιο ειδικές επιλογές.