Pamestoixima: Μουντιάλ 2022: Ντεπάι – Κέιν σε ενισχυμένη απόδοση και νέα World Challenge δοκιμασία!

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2022 αρχίζει και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με ενισχυμένες αποδόσεις και νέες προκλήσεις στο World Challenge!

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και το πρόγραμμα σήμερα έχει ΚατάρΣενεγάλη και ΟλλανδίαΙσημερινός από τον Α’ Όμιλο και ΟυαλίαΙράν και ΑγγλίαΗΠΑ από τον Β’ Όμιλο.

Ουαλία – Ιράν, Κατάρ – Σενεγάλη, Ολλανδία – Εκουαδόρ, Αγγλία – ΗΠΑ με ενισχυμένες αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα κι Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*.

Μουντιάλ 2022 με Ντεπάι στο 5.00 και Κέιν στο 4.50

Στο παιχνίδι με τη Σενεγάλη έμεινε εκτός, αλλά ο Μέμφις Ντεπάι θα πατήσει χορτάρι κόντρα στον Ισημερινό και γι’ αυτό το λόγο είναι σε ενισχυμένη απόδοση (5.00) στο Pamestoixima.gr, όπως και ο Χάρι Κέιν (4.50), ο οποίος μπορεί να μη σκόραρε κόντρα στο Ιράν, αλλά αναμένεται να βγει μπροστά με τις ΗΠΑ.

Δεν είναι, όμως, οι μόνοι. Ενισχυμένη απόδοση στο Pamestoixima.gr έχουν και Κίφερ Μουρ της Ουαλίας και ο Φαμαρά Ντάιντχιου της Σενεγάλης.

Το Παγκόσμιο είναι εκεί, η εμπειρία όμως εδώ! Και στο Pamestoixima.gr θα βρεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Pamestoixima.gr World Challenge με νέες σούπερ αποστολές για το Μουντιάλ 2022!

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε ομάδα είναι… on a mission! Και με το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το World Challenge,  μπορείς να είσαι κι εσύ!

Η δράση συνεχίζεται και σήμερα με μια μοναδική δοκιμασία για το Αγγλία – ΗΠΑ! Σούπερ δοκιμασίες σε περιμένουν καθημερινά και μπορείς να τις ολοκληρώσεις είτε μόνος, είτε με την παρέα σου, ώστε να μαζέψετε όσους περισσότερους βαθμούς μπορείτε και να ανεβείτε στην κορυφή της κατάταξης.

Το World Challenge είναι εδώ και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Έπαθλα μεγάλης αξίας και σούπερ δώρα σας περιμένουν, ειδικά αν φτάσετε μέχρι τον τερματισμό!

World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr

Προσφορά* χωρίς κατάθεση στο Pamestoixima.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εδώ και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πληθώρα αναμετρήσεων και στοιχηματικών επιλογών, όπως και με σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση! Το Μουντιάλ 2022 είναι εδώ και παίζεται με μια μοναδική προσφορά* εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr!

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου τους ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Ουαλία – Ιράν, Κατάρ – Σενεγάλη, Ολλανδία – Εκουαδόρ, Αγγλία – ΗΠΑ με ενισχυμένες αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα κι Επιστροφή Χρημάτων στο 0-0 (στην αγορά πρώτο σκόρερ)*..

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σχετικά νέα