Με 2 βραβεία στα IGA 2023 η Betsson!

Η Betsson κέρδισε τα βραβεία «SPORTS BETTING OPERATOR OF THE YEAR» και «SAFER GAMBLING» στα International Gaming Awards.

Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, η Betsson κατέκτησε στα International Gaming Awards του Λονδίνου τα πολυπόθητα βραβεία, «SPORTS BETTING OPERATOR OF THE YEAR» και «SAFER GAMBLING».

Τα IGA αναγνωρίζουν και τιμούν μεταξύ άλλων τις καλύτερες εταιρείες στον κλάδο των στοιχηματικών παρόχων, με την Betsson για μία ακόμα χρονιά να είναι ανάμεσα στους κορυφαίους και να κερδίζει δύο πολύ σημαντικά βραβεία!

Επίσης αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως τη Δευτέρα, ο CEO της Betsson Group, Jesper Svensson κέρδισε το βραβείο του «Executive of the Year» στα Global Gaming Awards 2023!

SAFER GAMBLING

Το βραβείο «SAFER GAMBLING», το κερδίζουν οι εταιρείες που έχουν κάνει περισσότερα από ότι τους ζητήθηκε για να διασφαλίσουν το ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι των πελατών τους.

Τα βασικά κριτήρια της εξεταστικής επιτροπής για την επιλογή της ασφαλέστερης εταιρίας ήταν οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την επαλήθευση της ηλικίας, η υποστήριξη που παρέχεται από τις εταιρίες στους πελάτες που έχουν διαπιστωθεί με πρόβλημα στο παιχνίδι τους και η ευκολία των προσφερόμενων τρόπων για την ταυτοποίηση των στοιχείων των παικτών. Οι κριτές εξέτασαν ακόμη το πως η εταιρεία συμμετείχε στις συζητήσεις σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι και την επιπλέον προσπάθεια της στην κατανόηση και επίλυση προβλημάτων τυχερών παιχνιδιών στον κλάδο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Betsson κερδίζει αυτό το βραβείο καθώς κέρδισε επίσης την ίδια κατηγορία στα Διεθνή Βραβεία Τυχερών Παιχνιδιών (IGA) του 2022, του 2021 και του 2019. Αυτή ήταν δηλαδή η τέταρτη συνεχόμενη φορά που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, καθιστώντας την μία από τις πιο ασφαλείς στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο.

SPORTS BETTING OPERATOR OF THE YEAR

Οι κριτές στο βραβείο του καλύτερου παρόχου στοιχήματος δεν εξέτασαν μόνο το ποια εταιρεία διαθέτει το κορυφαίο προϊόν, αλλά συνυπολόγισαν το ποια εταιρεία καινοτομεί στο στοιχηματικό προϊόν, την ανάπτυξη που έχει στο χώρο, την ποιότητα των πελατών, όπως επίσης τη σχέση που έχουν οι πελάτες με την εταιρεία, και το πόσο ικανοποιημένοι είναι από αυτήν.

Το εύρος των προσφερόμενων αθλητικών γεγονότων και αγορών προς στοιχηματισμό ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για το ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής σε αυτήν την εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία, την οποία και κατέκτησε η Betsson!

Σχετικά νέα