Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Το Roland Garros ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται σπουδαίο θέαμα και μεγάλες εκπλήξεις.

Το δεύτερο Grand Slam του 2023 αρχίζει στο Παρίσι, με το πρώτο σερβίς να είναι για τα προκριματικά, ενώ στις 28/5 αρχίζει το κυρίως ταμπλό, με φόντο τους τελικούς σε γυναίκες (10/6) και άνδρες (11/6).

Μετά το Australian Open του Ιανουαρίου όπου πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νικώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό, σειρά παίρνει το Roland Garros, με τους κορυφαίους τενίστες να κυνηγούν τον τίτλο στη χωμάτινη επιφάνεια.

H απουσία λόγω τραυματισμού του πολυνίκη της διοργάνωσης με 14 κατακτήσεις και κατόχου του τίτλου, Ράφα Ναδάλ, αλλάζει τα δεδομένα στο ταμπλό των ανδρών.

Ο Τζόκοβιτς που ήδη έχει πάρει το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στοχεύει στο 2/2, αλλά πολύ ψηλά φιγουράρει και το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος μετά το περσινό US Open φιλοδοξεί να πανηγυρίσει και στο χώμα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ήταν φιναλίστ το 2021 στο Παρίσι, θέλει να πάει μακριά και φέτος, με το Νο5 να αναζητά το πρώτο του μεγάλο τρόπαιο.

Νικητής Διοργάνωσης: Κάρλος Αλκαράθ:2.15 Νόβακ Τζόκοβιτς:2.70 Στέφανος Τσιτσιπάς:8.50

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία έχει πανηγυρίσει τους δύο εκ των τριών τελευταίων τουρνουά.

Η Πολωνή Νο1 της κατάταξης φιλοδοξεί να πάρει και τρίτο τίτλο στο Παρίσι, ωστόσο θα έχει δύσκολο μονοπάτι.

Κι αυτό γιατί η Αρίνα Σαμπαλένκα έχοντας πανηγυρίσει στην Αυστραλία στο πρώτο μεγάλο ραντεβού του 2023, βρίσκεται σε φόρμα και απειλεί να φτάσει ως το τέλος για πρώτη φορά στο Παρίσι, όπου δεν έχει προχωρήσει πέρα από τον τρίτο γύρο.

Όσο για την Μαρία Σάκκαρη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο του γυναικείου ταμπλό, το 2021 είχε φτάσει στον ημιτελικό και τώρα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, όντας ένα εκ των ισχυρών αουτσάιντερ.

Νικητής Διοργάνωσης: Ίγκα Σβιόντεκ:1.78 Αρίνα Σαμπαλένκα:4.95 Μαρία Σάκκαρη:28.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Roland Garros όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά νέα