Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός Live Streaming (19/10)

Περιστέρι - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Άλμπα Βερολίνου Παναθηναϊκός Live streaming: Η Euroleague της φετινής σεζόν έχει ξεκινήσει όσο δυναμικά περιμέναμε και κάθε ματς έχει πλούσιο θέαμα, μεγάλες ανατροπές και αρκετές ομάδες που δείχνουν ιδιαίτερα δυνατές και όπως φαίνεται θα διεκδικήσουν με αξιώσεις κάποια θέση στην 8αδα. Δυο από τις ομάδες που δείχνουν αρκετά διαφορετικές με πέρυσι και θα διεκδικήσουν θέση στα play off κοντράρονται μεταξύ τους στο Βερολίνο. Άλμπα Βερολίνου και Παναθηναϊκός υπόσχονται να μας δώσουν συναρπαστικές μάχες και αμφίρροπο παιχνίδι. Δείτε ΕΔΩ το Άλμπα Βερολίνου Παναθηναικός σε live stream.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός  live streaming

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Άλμπα Βερολίνου, δείχνει να συνεχίζει τη φετινή χρονιά από εκεί που σταμάτησε την περυσινή. Έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν τόσο στη Euroleague όσο και στη Γερμανία. Εκμεταλλεύεται πολύ καλά το πλεονέκτημα έδρας και στο Βερολίνο μοιάζει ανίκητη. Και αν στη Γερμανία πρωταγωνιστεί χρόνια, η σεζόν που κάνει στην Euroleague είναι εξαιρετική, αφου έχει 2 νίκες στα πρώτα 2 παιχνίδια και μάλιστα με ομάδες που έχουν αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ από την ίδια. Στο φετινό θεσμό, η Άλμπα έχει καταφέρει να διαλύσει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να πάρει σπουδαίο “διπλό” στο Μιλάνο, εναντίον της Ολίμπια, βάζοντας φωτιά στο τουρνουά. 

Στηρίζεται πολύ στην ομοιογένεια που έχει σαν ομάδα και κυρίως στην αρμονική συνύπαρξη των σταθερών, αλλά και των νέων μεταγραφών, που ήδη έχουν κάνει τη διαφορά. Στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας είναι ο Σίκμα, ο οποίος με την εμπειρία του καθοδηγεί με μεγάλη μαεστρία τους υπόλοιπους οι οποίοι τώρα μαθαίνουν να κολυμπάνε στα βαθιά νερά της Euroleague. Από κοντά ακολουθεί και ο point guard Μπλάτ, γιός του σπουδαίου πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, του Άρη και των Cleveland Cavaliers, ο οποίος στήνει πολύ σωστά την ομάδα του και εκμεταλλεύεται κάθε miss match των συμπαικτών του. 

Δείτε τον αγώνα κάνοντας κλικ εδώ

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ live streaming

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, ενώ είχε ξεκινήσει μουδιασμένα τη χρονιά, μετά την τεράστια νίκη στο Βελιγράδι, στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος. Οι ποιοτικές καλοκαιρινές προσθήκες σε συνδυασμό με την πρώτη μεγάλη νίκη, έχουν ανοίξει την όρεξη όλων στο κλάμπ για ανάλογη συνέχεια και γιατί όχι, να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο νέος κόουτς Ράντονιτς έχει αρχίσει να παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα. Πέρα από τα πολλά και ποιοτικά στοιχεία που έχουν οι παίκτες του, έχει καταφέρει να τους εμπνεύσει ώστε να αποδίδουν καλά και στην άμυνα. Το παιχνίδι στο Βελιγράδι έδειξε στους “πράσινους” σε ποιες σταθερές πρέπει να βασιστούν, δηλαδή στην αυταπάρνηση στην άμυνα και στο  περιφερειακό σουτ. Αν παρακολουθούσε κάποιος τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού θα δεί ότι παρόλο το επιθετικό τους ταλέντο, οι παίκτες δεν απέδιδαν τα αναμενόμενα, στοιχείο που έδειξε ότι άλλαξε στην αναμέτρηση της “Χάλα Πιονίρ”.

Alba Berlin Panathinaikos Live Streaming

Alba Berlin – Panathinaikos live streaming

Η Άλμπα Βερολίνου αποτελεί μια σκληροτράχηλη ομάδα που δύσκολα θα παραδωθεί, όπως φανερώνουν και οι δηλώσεις του μέτρ Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρίν την αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς:”Ξεκινά η Euroleague και παίζουμε στο Βερολίνο απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε ήδη το γερμανικό πρωτάθλημα. Έπαιξαν δύο πολύ καλά και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό για την Άλμπα είναι ότι έχει μερικούς μεγάλους αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, παίζει με πολλές αλλαγές όπου μπαίνουν πολλοί παίκτες στο παιχνίδι.Είναι μια ομάδα που έπαιζε πολλά χρόνια μαζί και αυτός είναι ο λόγος που έχει τους αυτοματισμούς που έλεγα. Σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού ξέρουν πώς να φτάνουν και αμυντικά και επιθετικά. Επίσης, έχουν έναν εξαιρετικό παίκτη, τον Λουκ Σίκμα. Είναι ένας άνθρωπος που αποφασίζει για πολλά πράγματα στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν αφορά μόνο αυτόν. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, ίσως όχι πολύ γνωστούς στο ευρύ κοινό του μπάσκετ, αλλά όλοι κάνουν μια πραγματικά μεγάλη ομάδα».Οι δηλώσεις αυτές του Ομπράντοβιτς δείχνουν και το έρεισμα που έχει η ομάδα από το Βερολίνο σε όλο το μπασκετικό γίγνεσθαι. 

Για την σημερινή αναμέτρηση της Ευρωλίγκα η Άλμπα στέκεται άτυχη, καθώς θα έχει πεντε τραυματίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων βασικοί της ομάδας με πρωτούς τον Λόσο και τον Έρικσον. 

Για τον Παναθηναϊκό από την άλλη τα προβλήματα είναι μικρότερης κλίμακας αλλά εξίσου σημαντικά, ειδικά για μια ομάδα  που χτίζεται από τα θεμέλια της και θέλει να έχει όλα τα όπλα της ετοιμοπόλεμα. Ο Γουόλτερς που παραμένει αμφίβολος και ο Άντριους ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα είναι δυο από τα κομμάτια του πάζλ που θα πρέπει να λύσει ο Σέρβος προπονητής Ράντονιτς, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη μες στη ζεστή Mercedes Arena.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο για όλους στο πράσινο στρατόπεδο, είναι ότι η ομάδα μετά από καιρό δείχνει αξιόπιστη στην εκμετάλλευση των ελεύθερων βολών, καθώς μετα από τα τραγικά ποσοστά που είχε στα αρχικά εγχώρια παιχνίδια (super cup με Ολυμπιακό και με Άρη στη Θεσσαλονίκη) έχει βελτιωθεί αισθητά στα τελευταία, δείχνοντας ότι οι παίκτες είναι πιο συγκεντρωμένοι και έχει ανέβει η ψυχολογία τους. Αυτά τα στοιχεία διαπίστωσε και ο κόουτς του “τριφυλλιού” σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με το Λαύριο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή:«Ήταν ένα παιχνίδι μετά από ένα δύσκολο ματς στην Euroleague, στο οποίο έπρεπε να δείξουμε συγκέντρωση. Είμαι ευχαριστημένος από τους νεαρούς παίκτες. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια».

Ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι μας περιμένει στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με δυο ομάδες που φαίνεται να είναι σε ανοδική πορεία και που στόχος αμφοτέρων είναι η είσοδος στην οχτάδα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει στα μεταξύ τους ματς να φροντίσουν να έχουν όσο το δυνατότερο μεγαλύτερη συγκομιδή. Με δεδομένο αυτό, το παιχνίδι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρό, αφου και οι δυο ομάδες θα θέλουν να εξουδετερώσουν τα δυνατά στοιχεία των αντιπάλων τους. Μεγαλύτερη πίεση μοιάζει να έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Γερμανοί εκτός από το πλεονέκτημα της έδρας, έχουν κάνει δυο αναπάντεχες νίκες, που αν και νωρίς φαίνεται ότι τους δίνουν μια παραπάνω ώθηση τόσο σε βαθμολογικό, όσο και σε ψυχολογικό τομέα. Παναθηναϊκός εναντίον Άλμπα, Γκριγκόνις εναντίον Σίκμα και πολλα ενδιαφέροντα match up  που θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ της Τετάρτης. Το γήπεδο πρόκειται να είναι γεμάτο και το ματς ιδιαίτερα όμορφο και σκληρό.Μπορείτε να παρακολουθήσετε την μεγάλη αναμέτρηση και να απολαύσετε το θέαμα μέσω του  live streaming του Stoiximan, οπου θα  δείτε μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ να συγκρούονται και να μας προσφέρουν σκληρές και θεαματικές μάχες. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ και καλή μας απόλαυση. 

Σχετικά νέα