Μπασκόνια Ολυμπιακός Live Streaming | Δείτε Ζωντανά Εδώ (21/10)

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η χρονιά στην ευρωλίγκα έχει αρχίσει πολύ συναρπαστικά, με μεγάλες εκπλήξεις και χωρίς να φαίνεται κάποια ομάδα να ξεχωρίζει. Στη δεύτερη πράξη της πρώτης διπλής εβδομάδας τίθενται αντιμέτωπες οι δυο από τις τρείς αήττητες ομάδες, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία. Η Μπασκόνια λοιπόν, υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια κλασική αναμέτρηση της Euroleague που ποτε δεν μπορείς να προβλέψεις το νικητή. Δείτε τον αγώνα εδώ

Μπασκόνια Ολυμπιακός Live Streaming | Δείτε Ζωντανά Εδώ (21/10)

Η Μπασκόνια έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει ενισχυθεί σε θέσεις που “πονούσε” και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Στην Euroleague έχει ξεκινήσει με 3 στα 3, έχοντας αντιμετωπίσει βατούς μεν αντιπάλους, αλλά κατάφερε να δείξει πολλά από τα ποιοτικά στοιχεία που τη διακρίνουν. Απο τις πολλές και καλές μεταγραφές που έχει κάνει, ξεχωρίζει ο πρώην γκάρντ των Ντένβερ Νάγκετς Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος ήδη έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή των Βάσκων. Ο Αμερικανός άσσος έχει εκπληκτικές οργανωτικές ικανότητες, ωστόσο και επιθετικά είναι πολύ καλός. Highlight της μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή καριέρας του, οι 33 πόντοι που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποίησε μια ακόμα μοναδική παράσταση, καθώς έγινε πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, σκοράροντας 30 πόντους και βρέθηκε για δεύτερη φορά στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής. Σημαντικές βοήθειες τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα προσφέρουν ο σέντερ Κοστέλο και ο ταλαντούχος φόργουορντ Γκεντράιντις, οι οποίοι σε συνδυασμό με τον Χάουαρντ σχηματίζουν μια εξαιρετική τριάδα που προκαλούν φόβο σε οποιαδήποτε ομάδα, καθώς μπορούν να απειλήσουν με το περιφερειακό σουτ αλλά και κάτω από το καλάθι. Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από τον τραυματισμό του αναπληρωματικού σέντερ Ενόκ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Μπασκόνια-Ολυμπιακός Live streaming

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εκπλήσσει όλη την Ευρώπη με την ετοιμότητα του, που έχει σαν αποτέλεσμα τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες που έχει πετύχει. Νέο  θύμα των “Ερυθρολεύκων” έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της, η οποία όσο και αν προσπάθησε με μεγάλα σουτ να πάρει τη νίκη, έπεσε πάνω στην γεμάτη πάθος ομάδα του Πειραιά, η οποία με τον Σάσα Βεζένκοφ κατά πρώτο λόγο και τον Κώστα Σλούκα σαν δεύτερο βιολί τιμώρησε κάθε λάθος της Μαδριλένικης άμυνας. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη επι της Ρεάλ έχει βγάλει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με νίκες σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και αν περάσει νικηφόρα από την έδρα των Βάσκων θα έχει το απόλυτο με μόλις ένα παιχνίδι στον Πειραιά. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο απόλυτος ηγέτης μέχρι στιγμής και οδηγεί με ασφάλεια τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον στην κατάκτηση μιας από τις πρώτες θέσεις που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας. Για μια ακόμη φορά ο Βούλγαρος φόργουορντ έκανε ντάμπλ ντάμπλ και πέτυχε πάνω από είκοσι πόντους. Στη σημερινή αναμέτρηση με τη Μπασκόνια, ο κόουτς Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον αρχηγό Κώστα

Παπανικολάου, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και έχει χάσει αρκετές από τις φετινές αναμετρήσεις της ομάδας.

Baskonia-Olympiacos Live streaming

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ενόψει της σημερινής αναμέτρησης όρισε τους στόχους της ομάδας του, δείχνοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες, ενώ εξήρε και την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η Μπασκόνια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:«Είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την ομάδα, με νίκες σε δύο πολύ δύσκολες έδρες (σ.σ. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά και ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις δεν ήταν καθόλου εύκολος».

Η Μπασκόνια είναι σε καλή κατάσταση και είναι μια ομάδα που παίζει με αυτοπεποίθηση. Ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ σημαντικός. Κατά βάση πρέπει να εκτελέσουμε με υπομονή και να αποφύγουμε τις βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε καλές προϋποθέσεις αιφνιδιασμού, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.»Στη συνέχεια ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας απάντησε:«Εγώ ξεχωρίζω τις ομάδες που παίζουν καλά και τις ομάδες που μπαίνουν για να κερδίσουν ένα ματς. Η δική μου αίσθηση είναι ότι μπαίνουμε για να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα. Φυσικά δε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά πρέπει να σταθούμε στο ότι έχουμε τρεις νίκες στα πρώτα τρία ματς και έχουμε το μυαλό μας στο πόσες νίκες χρειάζονται ώστε να μπούμε στην πρώτη οκτάδα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πόιντ γκάρντ της ομάδας του Πειραιά  Αϊζάια Κάνααν ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε για το μάτς με τους Βάσκους:«Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής και θα μείνουμε στο πλάνο της ομάδας. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα ματς. Εγώ συνεχίζω να κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα. Είτε η ομάδα μου ζητήσει να σκοράρω, είτε να παίξω άμυνα».

Η “Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα” πρόκειται να είναι για ένα ακόμα παιχνίδι κατάμεστη και να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στους παίκτες του Πεναρόγια, ώστε να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και να παραμείνουν αήττητοι και στην κορυφή της βαθμολογίας. Το συγκεκριμένο γήπεδο δίνει πάντα φτερά στους αθλητές της Μπασκόνια, αφού βρίσκουν εύκολα επιθετικό ρυθμό λόγω ψυχολογίας και βομβαρδίζουν την κάθε ομάδα από το τρίποντο, όπως συνέβει και την Τετάρτη στην αναμέτρηση με τους Σέρβους, όταν έβαλαν 19 τρίποντα, πετυχαίνοντας ένα ακόμα ασύλληπτο ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάμικτα συναισθήματα από το συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς με τα χρόνια έχει πετύχει μεγάλες νίκες, αλλά έχει υποστεί και αρκετά στραπάτσα με μεγάλες διαφορές. Ο έλεγχος των συναισθημάτων θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης και όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία των Πειραιωτών, δεν θα έχουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Μπασκόνια Ολυμπιακός λοιπόν, μια μεγάλη μάχη της euroleague ανάμεσα σε δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη, ωστόσο η Μπασκόνια έχει την δύναμη της έδρας και του απρόβλεπτου, αφου αποτελείται από νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν τη δίψα να διακριθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι που θα κυριαρχήσουν οι δυο επιθέσεις, καθώς και αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες με τεράστιο ταλέντο στο συγκεκριμένο τομέα. Το μεγάλο αυτό παιχνίδι θα μπορείτε να το δείτε από το live streaming του Stoiximan και να απολαύσετε εκπληκτικό θέαμα που θα σας καθηλώσει. Ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκο ραντεβού των σημαντικότερων ομάδων της euroleague θα είναι στις οθόνες μας. Δείτε τον αγώνα εδώ και καλη μας απόλαυση.

Σχετικά νέα