Μπάγερν – Ολυμπιακός Live Streaming Δείτε Εδώ (17/11)

Παρτιζάν - Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου (17/11, 21:30) στα πλαίσια της 8ης αγωνσιτικής της euroleague. Οι ερυθρόλευκοι φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης με ρεκόρ 5-2. Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ.

Οι Πειραιώτες έκαναν πολύ δυνατή εκκίνηση στη σεζόν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και παίρνοντας μεγάλες νίκες, οι οποίες μέχρι στιγμής τον κατατάσσουν σε θέση στην οποία μπορούν να κάνουν όνειρα όχι μόνο για πρόκριση στα playoffs, αλλά και για πλεονέκτημα έδρας (αν τερματίσει στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ένα – ένα και από την αρχή. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας (και με την συνδρομή των αδερφών Αγγελόπουλων) φρόντισε να ενισχύσει τον ήδη υπάρχον κορμό της ομάδας και να καλύψει τα όποια κενά δημιουργήθηκαν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν με σκοπό η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Live Streaming

Παίκτες όπως ο Τζοέλ Μπόλομποι, ο Ταρίκ Μπλακ, ο Αϊζάια Κάνααν, ο Άλεξ Πίτερς, ήρθαν με σκοπό να δώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα και να πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ. Παράλληλα, στον Πειραιά παρέμειναν ο Βεζένκοφ, ο Σλούκας, ο Γουόκαπ, ο Φαλ, ο ΜακΚίοικ και ο Παπανικολάου που οδήγησαν την ομάδα πέρυσι έως το fInal 4 του Βελιγραδίου. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στον αναγεννημένο τη φετινή χρονιά Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και με τις εμφανίσεις του είναι καταλύτικός σε πολλές νίκες του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε δύο από τα βαριά του χαρτιά να αποχωρούν από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Γιώργο Πρίντεζη και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο πρώτος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο δεύτερος πήρε την απόφαση να γυρίσει στις Ημωμένες Πολιτείες της Αμερικής και να δοκιμάσει για άλλη μία φορά την τύχη του στο NBA με την φανέλα τον Ντάλας Μάβρικς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα, καθως στο πρώτο ματς πήρε το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη με 80-70, στο οποίο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 12 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Βεζένκοφ που πέτυχε 20. Ακολούθησε το ροζ φύλλο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Σειρά πήρε η πολύ μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ με 89-87.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία συνεχίστηκε και πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 97-92. Δυστυχώς, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις και δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, καθώς ηττήθηκαν από Μονακό και Βαλένθια με 81-76 και 83-82 αντίστοιχα.

Οι Πειραιώτες πρόερχονυται από εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν και σκορ 87-58. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκμεταλλέυτηκε τις αρκετές απουσίες που είχαν οι Σέρβοι και πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη για φέτος στη διοργάνωση. Για μία ακόμα φορά ξεχώρισαν ο Λαρεντζάκης και ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας. Ο τελευταίος σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 17/11

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπαρτζώκας δήλωσε: «Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς, όλη την εβδομάδα με τον τρόπο που έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι μετά τις δύο ήττες εντός έδρας. Στο μυαλό της ομάδας υπήρχε ένα «πρέπει». Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα, το διαχειριστήκαμε. Είχαμε συνέπεια στην άμυνα, παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, για κάθε φάση. Έπρεπε να παίξουμε χωρίς εγωϊσμό. Καλή τύχη στην Παρτίζαν».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν ο τεχνικός του ολυμπιακού δήλωσε: «Ξεκίνησε άσχημα αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει καλό momentum. Έχει κερδίσει τα τελευταία ματς και ειδικά αυτό στο Βερολίνο είναι πάντα σημαντικό γι’ αυτούς, τους δίνει έξτρα ώθηση. Στο Μόναχο παίζουν με ιδιαίτερο τρόπο, βγάζουν ενέργεια, πιέζουν την μπάλα. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Δεν συμφωνώ ότι είναι μία ομάδα που δε σφύζει από ταλέντο. Έχουν μεγάλο ρόστερ, όπως μου έχει πει και ο προπονητής της, το γερμανικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλο βάθος γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια και μεγάλη εμπειρία μέσα στο καλάθι.

Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με την Μπάγερν και λόγω του προπονητή της αλλά και της ομάδας, που διεκδικεί τίτλο συνέχεια στη Γερμανία και είναι στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Εuroleague, αυτό είναι σίγουρο, αλλά και το συγκεκριμένο, με τα δεδομένα της ελλιπούς προετοιμασίας μας χωρίς τρεις βασικούς το κάνει ακόμα πιο δύσκολο». 

Bayern Olympiacos Live Streaming

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ξεκινήσει καλά την διοργάνωση και βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα (16η) με ρεκόρ 2-5. Η ομάδα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Αντρέα Τρινκέρι, δεν έκανε και το καλυτερο σεφτέ μιας και γνώρισε εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα με 84-72 από την Φενέρμπαχτσε. Ακολούθησαν η εκτός έδρας ήττα από την Βίρτους Μπολόνια με 66-63 και η εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 84-73. Στα πλαίσια της 5ης αγωνσικής επισκέφθηκε το Βελιγράδι, όπου ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με 78-72.

Οι Βαυαροί πανηγύρισαν τη νίκη για πρώτη φορά φέτος την 6η αγωνστική με αντίπαλο την Εφές στο Μόναχο με σκορ 81-78, ενώ διπλασιάσε τις νίκες της στη διοργάνωση με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου (79-77).

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Ο Αντρέα Τρινκέρι, τη φετινή χρονιά πήρε την απόφαση να δουλέψει με αρκετούς νέους παίκτες, μιας και πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα αποχώρησαν. Έδωσε την ευκαρία σε πολλούς rookies όπως ο Φρέντι Γκιλέσμπι και ο Ισακ Μπόνγκα, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτέλεσαν οι Νταρούν Χίλιαρντ (πήγε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ), ο Ντεσόν Τόμας (Ολίμπια Μιλάνο) και ο εκ των αρχηγών Νίχαντ Νέντοβιτς (Ουνικάχα Μάλαγα). Για το λόγο αυτό θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πως η μπαγερν μοναχου διανύει μία μεταβατική περίοδο.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την Ευρωλίγκα η μπαγερν επικράτησε εκτός έδρας της συμπατριώτισας Άλμπα Βερολίνου με 79-77. Καλύτεροι παίκτες για τους Βαυαρούς σε αυτόν τον αγώνα ήταν οι Αντρέας Ομπστ και Όγκουστιν Ρούμπιτ που πέτυχαν από 14 πόντους καθώς και ο Κόρεϊ Ουόλντεν που σημειώσε άλλους 12. Με αυτήν τη νίκη η Μπάγερν Μονάχου πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Ο Τρινκιέρι για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες, υποψήφιος για το Final-4 και για εμένα μία από τις ομάδες που είναι φαβορί για το τρόπαιο. Όλοι νιώθουν καλύτερα τώρα στην ομάδα, είμαστε ανακουφισμένη γιατί έχουμε δύο σερί νίκες, αλλά… πεινάμε για περισσότερες»…Είναι η ομάδα που κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα, σε τρελαίνει με τον τρόπο που την τρέχει. Ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ δεν είναι μία, αλλά τρεις πάσες μπροστά. Είναι περίπλοκο για εμάς αλλά λατρεύουμε τις προκλήσεις»

Η αναμέτρηση Μπάγερν – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα