Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά Εδώ (13/10)

Μπάγερν - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ερυθρος Αστερας Παναθηναικος Live Streaming: Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την πρώτη αγωνιστική και σιγά σιγά ξεκινάει το κυρίως πιάτο με πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις. Μια από τις πιο αμφίρροπες διεξάγεται στην πάντα καυτή “Χάλα Πιονίρ” με τον Ερυθρό Αστέρα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του πρώην τεχνικού του Ιβάν Ράντονιτς. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν για την είσοδο τους στα play off της Euroleague και οι φετινές μονομαχίες τους αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σημαντικό στοιχείο για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ότι θα διεξαχθεί στο μικρό γήπεδο του Βελιγραδίου καθώς η Παρτιζάν αναμένεται να χρησιμοποιήσει την υπερσύγχρονη “Στάρκ Αρένα”. Δείτε ΕΔΩ το ερυθρος αστερας παναθηναικος live streaming.

Ερυθρός Αστέρας Παναθηναϊκός Live Streaming Live Streaming

Ο γηπεδούχος Ερυθρός Αστέρας έχασε πολύ από τη δυναμική του μετά τη φυγή του κόουτς Ράντονιτς ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο την καλοκαιρινή περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά αποκτώντας τους πολύ ποιοτικούς και αθλητικούς ψηλούς Μπέν Μπέντιλ και Χασάν Μάρτιν οι οποίοι είναι αρκετά ικανοί στο inside game, με τον Μπέντιλ να βοηθάει και με το αξιόπιστο σουτ του. Ο καινούργιος κόουτς Γιοβάνοβιτς έχει δείξει στις αρχές της σεζόν πως θα στηριχθεί στις αρχές του προηγούμενου κόουτς, αφου σε κάθε αναμέτρηση στηρίζεται στη δυνατή του άμυνα και στους ικανούς σουτέρ που έχουν σε κάθε θέση. Για το λόγο αυτό επέλεξε να στηριχθεί στον γκάρντ Άνταμς ο οποίος στα πρώτα του δείγματα, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία τόσο σε δημιουργία, όσο και σε σκοράρισμα. Μεγάλο ατού του για το συγκεκριμένο παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας, αφού στο Βελιγράδι αναμένεται και φέτος να κάνει πολλές ζημιές, λόγω της εκπληκτικής στήριξης που έχει από το κοινό του. 

Stoiximan
To Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός σε Live Streaming * ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Cash Out* - Κλείσε το στοίχημά σου |21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, δείχνει μετά από δύο καταστροφικά χρόνια να ανακάμπτει και να αποκτά τα στοιχεία μεγάλης ομάδας που είχε τα προηγούμενα έτη. Με πολλές και ποιοτικές μεταγραφές και με έναν κόουτς που είναι μάστερ στη ψυχολογία πρόκειται να διεκδικεί τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Ξεχωρίζει ο φοβερός σουτέρ Γκριγκόνις, ο οποίος σε συνδυασμό με την απόκτηση της περυσινής αποκάλυψης της Μονακό, Πάρις Λί και του Άντριους δημιουργούν μια περιφέρεια δύσκολα διαχειρίσιμη από τους αντιπάλους. Αν προσθέσουμε σε αυτούς την απόκτηση του σκληροτράχηλου φόργουορντ Ντέρικ Γουίλιαμς, του Πονίτκα και του σέντερ Γκουντάιτις δημιουργούν μια ισορροπία στο ρόστερ των “πρασίνων”, οι οποίοι πλέον μπορούν να απειλήσουν τόσο από τη γραμμή του τριπόντου, όσο και μέσα από το ζωγραφιστό. Όπως είναι αναμενόμενο έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, όντας καινούργια ομάδα. Αυτό έδειξε και στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς όπου την πολύ καλή απόδοση που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, ακολούθησε η απογοητευτική εμφάνιση της Θεσσαλονίκης στην ήττα από τον Άρη. Το θετικό για τον κόουτς Ράντονιτς ότι δεν θα έχει απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση του Βελιγραδίου και θα έχει όλα του τα όπλα, ώστε να διεκδικήσει την πρώτη νίκη της χρονιάς. 

Crvena Zvezda – Panathinaikos Live Streaming

Ερυθρός Αστέρας και Παναθηναϊκός θα δώσουν μια δυνατή μονομαχία με τις σκληρές άμυνες να πρωταγωνιστούν, ώστε να καταφέρουν να διεκδικήσουν αμφότερες την παρθενική νίκη της σεζόν. Στα στοιχεία αυτά στάθηκε και με τις δηλώσεις του ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Γκουντάιτις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού: “Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι.Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές».

Κορυφαίο Live Στοίχημα! | 21+

Cash Out* - Κλείσε το στοίχημά σου |21+

ΕγγραφήΕγγραφή
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ερυθρος Αστέρας Παναθηναικός Live Stream 13/10

Οι δύο ομάδες λοιπόν, ξεκινούν από την ίδια αφετηρία με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ και την τεχνική ηγεσία αλλά με ελπίδα για μια νέα αρχή μετά την περσινή αποτυχία αμφότερων. Ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει να έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ λόγω έδρας αλλά και της κυριακάτικης νίκης επί της Μπουντούτσνοστ. Ο νέος σέντερ Ραντούλιτσα, ο οποίος δεν έχει μεγάλο έρεισμα στους οπαδούς λόγω του παρελθόντος του με τη μισητή Παρτιζάν, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ματσάρισμα του με τον Παπαγιάννη και τον Γκουντάιτις. Παρά το καλό φεγγάρι που δείχνει να είναι η ομάδα από το Βελιγράδι, δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν των “ερυθρολεύκων”, Νεμάνια Νέντοβιτς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της ” Χάλα Πιονίρ”. Ένα ακόμα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον πάντα στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, είναι η σχέση των οργανωμένων οπαδών του Ερυθρού Αστέρα Delije  με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έτσι τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό έχουν και άρωμα ελληνικού ντέρμπι. 

Οι “πράσινοι” από την άλλη, ψάχνουν να ξορκίσουν την κακή παράδοση στην έδρα του Αστέρα, με ισχυρό πλεονέκτημα αυτή τη φορά ότι ο νέος προπονητής του, Ράντονιτς γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα ατού των αντιπάλων του. Θα ποντάρει στην ποιοτική του frontline και με αιχμή του δόρατος τον Παπαγιάννη κατά πρώτο λόγο αλλά και τον Γκουντάιτις θα προσπαθήσουν να πλήξουν τα αργά πόδια του Ραντούλιτσα. Ένα ακόμα ενδιαφέρον ματσάρισμα αναμένεται να είναι η μάχη του τέσσερα μεταξύ του Μπέντιλ και του Ντέρικ Γουίλιαμς, οι οποίοι είναι αρκετά αθλητικοί παίκτες και θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον. Ένα συν στο συγκεκριμένο σταύρωμα έχει ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού λόγω εμπειρίας και διαχείρισης πολλών τέτοιων καταστάσεων στο ψηλότερο επίπεδο. 

Στη μάχη της περιφέρειας από την άλλη, οι δύο ομάδες μοιάζουν αρκετά, αφού έχουν και οι δυο καθαρούς σουτέρ. Το τριφύλλι δείχνει να έχει ποιοτικότερους σουτέρ, όπως ο Γκριγκόνις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενο, πράγμα πολύ λογικό αφού είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και χρειάζεται χρόνος. Οι Σέρβοι μπορεί να υπολείπονται σε ποιότητα αλλά δείχνουν να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση που αναμένεται να ασκήσει ο Ράντονιτς και οι παίκτες του. 

Η αναμέτρηση ερυθρός αστέρας παναθηναϊκος είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της σημερινής μέρας. Ένας αγώνας που πρόκειται να έχει παθος, εναλλαγές συναισθημάτων και αν οι διαιτητές αφήσουν το σκληρό παιχνίδι των δυο, αναμένεται να δούμε εντυπωσιακές μονομαχίες και θεαματικές φάσεις. Το μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της ευρωλίγκας θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του live streaming του Stoiximan ΕΔΩ.

Καλή μας απόλαυση! 

 

Σχετικά νέα