Γι’ αυτόν βάζει «φρένο» ο Κορμπεράν

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και στον Ολυμπιακό επικρατεί κυριολεκτικά χαμός. Κάθε μέρα ακούγονται ονόματα που θα πιάσουν λιμάνι, με το ρεπορτάζ να λέει πως θα έρθουν 5 παίκτες.

Αυτό το σενάριο όμως αν ισχύει, θα φέρει ταυτόχρονα και αποχωρήσεις, διότι θα μαζευτούν πολλοί παίκτες και θα δυσκολέψει κατα κόρον το έργο του Κάρλος Κορμπεράν. Όπως προκύπτει από πηγές, υπάρχουν προτάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού. Τον Μαντί Καμαρά τον ζητούν από την Αγγλία, ο Κώστας Μανωλάς εδω και αρκετές εβδομάδες έχει δεχτεί μια δελεαστική πρόταση από την Αραβία, ενώ και ο μάνατζερ του Ρέαμπτσιουκ ψάχνει πρόταση για να φέρει στα γραφεία των Πειραιωτών.

Πιο πρόσφατη πρόταση που ήρθε, αφορούσε τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Σίβασπορ έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για δανεισμό του παίκτη. Ο Σέρβος εξτρέμ φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κορμπεράν, αφού τον έχει ξεκινήσει βασικό στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια. Οπότε δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στις 8 Σεπτεμβρίου λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία. Μέχρι τότε μπορεί η Σίβασπορ να έχει αυξήσει την προσφορά της, ή ο Ολυμπιακός να έχει ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης με τον Ραντζέλοβιτς ουσιαστικά να περισσεύει. Τις επόμενες μέρες σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις…

🎁ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💵

🔥ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα