Η επιλογή του Καμπιάσο

Η περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το σκάφος του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Η κακή εικόνα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποκορύφωμα το ματς με τη Φράιμπουργκ, έχει σημάνει συναγερμό στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης.

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται πώς μπορούν να αναστρέψουν αυτή την πορεία. Στο κάδρο των αλλαγών έχει αρχίσει δειλά δειλά να τοποθετείται και το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν. Μπορεί μέχρι στιγμής επισήμως να μη τίθεται θέμα αντικατάστασης του αλλά η ζωή του προπονητή εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Εάν αυτά συνεχίσουν να είναι αρνητικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στο λιμάνι λοιπόν έχουν αρχίσει τη σχετική προεργασία και στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε εκτίμηση τον Αργεντίνο από τη θητεία του ως παίκτης στον Ολυμπιακό. Αλλά και ο ίδιος ο Καμπιάσο έχει κρατήσει ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας καθώς συχνά πυκνά επισκέπτεται τη χώρα μας.

Ο παλαίμαχος μέσος είναι ελεύθερος στην αγορά και μάλιστα η τελευταία του δουλειά ήταν το μακρινό 2018 ως βοηθός του Αρτούρο Ρέγιες στην εθνική Κολομβίας. Όμως οι Πειραιώτες ψάχνουν για την προσωπικότητα που θα βγάλει το κάρο από τη λάσπη και ο Καμπιάσο συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά αυτά.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων. Βέβαια υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Άρη που μπορεί να φέρει τις όποιες αλλαγές πολύ πιο σύντομα…

🎁ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰🍒

Σχετικά νέα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*