ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming (19/10)

Εφές - Ολυμπιακός προγνωστικά

Ρεαλ Μαδριτης – Ολυμπιακος | Real Madrid – Olympiacos Live Streaming: Η πρώτη διπλή εβδομάδα της χρονιάς έφτασε και μας προσφέρει πολύ δυνατές μάχες που μας υπόσχονται θέαμα και πολλές συγκινήσεις. Ένα από τα πιο κλασικά ευρωπαϊκά ζευγάρια θα μονομαχήσει στη Μαδρίτη. Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός είναι δυο από τις ομάδες που διεκδικούν συνεχώς το τρόπαιο. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και φαίνεται πως θα διεξαχθεί ένα πανέμορφο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκόρ και σκληρές μάχες στην περιφέρεια. Δείτε ΕΔΩ το ολυμπιακός ρεαλ μαδριτης σε live stream.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει και φέτος ως ένα από τα ισχυρά φαβορί τόσο για το πλεονέκτημα έδρας όσο και για την κατάκτηση της κούπας. Έχει διατηρήσει το κορμό της και δείχνει αρκετά ομοιογενής, παρά την απομάκρυνση του επί χρόνια πρόπονητή της Πάμπλο Λάσο. Ξεκίνησε αρκετά καλά τη σεζόν, αφου έχει μοναδική απώλεια, την ήττα από την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της euroleague. Στο super cup κέρδισε τη μεγάλη αντίπαλό της και έδειξε ότι εντός των τειχών θα είναι ασυναγώνιστη και φέτος. Το γεγονός αυτό στηρίζεται και στο πολυ εύκολο τρία στα τρία που έχει κάνει μέχρι στιγμής στη la Liga. Ο σέντερ Κορνέλι και ο φόργουορντ Χεζόνια έχουν πλαισιώσει ιδανικά την παλιά φρουρά των Μαδριλένων και δείχνουν ότι θα αποτελέσουν σταθερές του προπονητή τους. To ρεαλ μαδριτης ολυμπιακος ζωντανά ΕΔΩ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός Live Streaming

Στην ίδια μοίρα με τους γηπεδούχους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη σεζόν από το ίδιο σημείο που σταμάτησε πέρυσι. Με τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Super cup κατέκτησε την πρώτη κούπα της χρονιάς και πλαισίωσε τα περυσινά κύπελλα των ελληνικών διοργανώσεων. Η ομοιογένεια είναι το μεγαλύτερο όπλο, αφου το ρόστερ του έχει διατηρηθεί σχεδόν ίδιο με την περασμένη σεζόν. Στο επιτυχημένο αυτό ρόστερ έχουν προστεθεί ο εξαιρετικός ψηλός Μπολομπόι, ο οποίος με τον ερχομό του Ταρίκ Μπλάκ και την παραμονή του Φάλ δημιουργούν μια από τις δυνατότερες γραμμές ψηλών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ευρωλίγκα. Και στις υπόλοιπες θέσεις οι Ερυθρόλευκοι μοιάζουν πολύ δυνατοί, με παίκτες όπως ο Άλεκ Πίτερς και ο Κάνααν να κάνουν τη διαφορά. Για μια ακόμη σεζόν ο κόουτς Μπαρτζώκας μπορεί να νιώθει χαρούμενος, αφου περα απο τις προαναφερθείσες μεταγραφές, έχει τη τύχη να διαχειριζεται μπασκετμπολίστες όπως ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Κώστας Σλούκας, οι οποίοι έχουν εκκινήσει τη σεζόν με σπασμένα τα φρένα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Real Madrid – Olympiacos Live Streaming

Παίκτες και προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σέβονται και εκτιμούν την ομάδα του Πειραιά, ενώ θεωρούν ότι θα έχουν δύσκολο έργο. Αυτό τουλάχιστον παραδέχτηκαν μέσω των δηλώσεων του κόουτς Τσός Ματέο και του σέντερ Κορνέλι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή: «Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά. Ο κορμός της ομάδας είναι σταθερός εδώ και κάποια χρόνια και έχουν τον ίδιο προπονητή, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να έχει κάποιους αυτοματισμούς που της δίνουν συνέπεια που άλλες ομάδες δεν έχουν. Είναι δυσκολοκατάβλητη και συμπαγής ομάδα. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα και βρίσκουν καλά σουτ. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι». Ο Γάλλος ψηλός με τη σειρά του δήλωσε:«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, κάτι που έδειξε και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί, παίζουν καλή άμυνα και γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του. Έχουν αρκετή ποιότητα για να παλέψουν μέχρι το τέλος. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, έναν τομέα στον οποίο πάμε καλά και που είναι σημαντικός για να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Θα πρέπει να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας, γιατί θεωρώ πως έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Ρεάλ Μαδρίτης Ολυμπιακός Live Streaming 19/10

Οι δυο σημερινοί μονομάχοι μπορεί να διαθέτουν ένα πληρες ρόστερ ο καθένας, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση θα παρουσιαστούν με αρκετές απουσίες. Ειδικά οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν με μείον πέντε παίκτες. Ο Άνταμ Χάνγκα, ο Ρούντι, ο Αλοθέν, ο Γουίλιαμς-Γκος και ο καιρό τραυματίας Ράντολφ θα απουσιάζουν από την αναμέτρηση με τον ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που έχει.

Ρεάλ Μαδρίτης Ολυμπιακός Live Streaming 19/10

Ο κόουτς Μπαρτζώκας εξέφρασε το θαυμασμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης σε σχετικές δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή: «Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη». Για τις φετινές αλλαγές των αντιπάλων του συμπλήρωσε:«Νιώθω οτι έχει αλλάξει λίγο. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν mismatch στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια. Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming Links

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μουσταφά Φάλ, ο οποίος τρέφει και αυτός μεγάλο σεβασμό στην Ισπανική ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου σέντερ: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωϊστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει». Για τη μάχη των γιγάντων μεταξύ του ιδίου και του Ταβάρες ο Φάλ συμπλήρωσε: Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι εξτρά κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Ρεάλ Μαδρίτης Ολυμπιακός λοιπόν, ένα ματς που πάντα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, βρίσκει τις δυο ομάδες σε πολύ καλή κατάσταση και φαίνεται ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις και όμορφες φάσεις. Φυσικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Καλή σας απόλαυση!

Σχετικά νέα