Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (22/11)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Live Streaming 22/11

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Τελ ΑΒίβ με σκοπό να αντιμετωπίσει την Μακάμπι, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της euroleague. Η πορεία των ερυθρόλευκων έως τώρα στην διοργάνωση έχει θετικό πρόσημο, κάτι που μαρτυρά η 2η θέση και το ρεκόρ 6-2 που μετρούν. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στην μέχρι τώρα πορεία καθοριστικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός διατήρησε τον ίδιο κορμό και έκανε ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που στόχο έχουν να πάνε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω και γιατί όχι μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του τροπαίου.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Live Streaming 22/11

Παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Γουόκαπ, ο ΜακΚίσικ, ο Λαρεντζάκης, ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ, ο Φαλ παρέμειναν. Όλοι οι παραπάνω πλαισιώθηκαν από τους Αιζαια Κάνααν, Άλεξ Πίτερς, Τζοέλ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την άλλη είδε δύο μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας που είχαν καθοριστικό ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδας έως το final της ευρωλίγκας στο Βελιγράδι. Ο λόγος όπως είναι φυσικό γίνεται για τους Γιώργο Πρίντεζη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο πρώτος αποφάσισε να αποχωρησει από την ενεργό δράση και να αποχωριστεί τα παρκέ έπειτα από μία καριέρα 21 χρόνων, εκ των οποίων τα 18 στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει τόσο την ομάδα όσο και την Ευρώπη γενικότερα με σκοπό να πάρει μία ευκαιρία στην άκρη του Ατλαντικού, το NBA και συγκεκριμένα τους Ντάλας Μάβρικς.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην διοργάνωση ήταν εκπληκτικό, καθώς στο πρώτο ματς πήρε το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη με 80-70, στο οποίο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 12 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Βεζένκοφ που πέτυχε 20. Ακολούθησε το ροζ φύλλο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Σειρά πήρε η πολύ μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ με 89-87.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία συνεχίστηκε και πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 97-92. Δυστυχώς, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις και δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, καθώς ηττήθηκαν από Μονακό και Βαλένθια με 81-76 και 83-82 αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν στο ΣΕΦ με 87-58, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές απουσίες που είχαν οι Σέρβοι και πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη για φέτος στη διοργάνωση. Για μία ακόμα φορά ξεχώρισαν ο Λαρεντζάκης και ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας. Ο τελευταίος σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Στο τελευταίο παιχνίδι στην ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας 82-71 και συνεχίζουν το αήττητο σερί τους εκτός έδρας (4/4).
Πρωταγωνιστής για την ελληνική ομάδα ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ που σημείωσε 20 πόντους με 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Στον συγκεκριμένο αγώνα οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυναμικά και έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 16 πόντους (11-27) με τους Κάνααν, Φαλ και Γουόκαπ να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Στην δεύτερη περίοδο ένα 17-7 που έτρεξαν οι Βαυαροί τους επέτρεψε να μπουν και πάλι στο παιχνίδι και να κλείσουν το ημίχρονο στο -6 (40-34). Με την αρχή της τρίτης περιόδου η τάξη αποκαταστάθηκε με την είσοδο των Σλούκα και Παπανικολάου, η οποία έδωσε μία δυναμική στον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την αθόρυβη αλλά επιδραστική δουλειά που έκανε ο Βεζένκοφ και του επέτρεψε να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με 54-67 υπέρ του. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Πειραιώτες έκανε απλώς τα βασικά στην επίθεση και σκλήρυνε την άμυνα του, μην επιτρέποντας στην Μπάγερν να πλησιάσει στο σκορ. Έτσι πανηγύρισε την 6η νίκη του στη φετινή διοργάνωση και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση, που με τα τωρινά δεδομένα οδηγείται στα playoffs με πλεονέκτημα έδρας.

Μακάμπι - Ολυμπιακός Live Streaming

Στα πλαίσια της αναμέτρησης στο Ισραήλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Τα δύο combo γκαρντ που παίζουν σε αυτή τη θέση ο Μπράουν και ο Μπόλντγουιν παίρνουν μεγάλο μέρος των αποφάσεων στο παιχνίδι και στο σκορ. Συνεπώς είναι καθοριστικό το να παίξουμε καλά πάνω τους. Αναλύσαμε τον τρόπο που παίζουν. Χρησιμοποιούν κάποιες match up ζώνες. Στην ουσία είναι man to man με αλλαγές η άμυνά τους. Έχουμε ένα πλάνο για αυτό το παιχνίδι και ελπίζουμε να πάει καλά… Πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα. Πιέζουν πάρα πολύ και τις εισαγωγικές πάσες, συχνά κλέβουν τη μπάλα και με τους ψηλούς και όταν ανοίξουν το παιχνίδι στο transition πάνε με δύναμη στο επιθετικό ριμπάουντ. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει και με δύο αθλητικά πεντάρια, τον Πόιθρες και το Νίμπο».

Maccabi Tel Aviv Olympiacos Live Streaming

Στον αντίποδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-4. Η ομάδα του λαού στο Ισραήλ ξεκίνησε με πολύ υψηλές προσδοκίες και την φετινή χρονιά. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούσαν οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε το περασμένο καλοκαίρι. Ο εκ των κορυφαίων και της εθνικής Ισπανίας και πρωταθλητής Ευρώπης με την «Φούριας Ρόχας» Λορέντσο Μπράουν, ο πρώην ερυθρόλευκος Γουέιντ Μπάλνγουιν, ο Τζάρελ Μάρτιν, ο Νταρούν Χίλιαρντ, ο Άλεξ Πόιθρες και ο Τζος Νίμπο ήρθαν στο Τελ Αβίβ με σκοπό να οδηγήσουν την Μακάμπι στην κορυφή. Να σημειωθεί πως στον πάγκο των Ισραηλινών και βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκίνησε με το δεξί την πορέια της στη Euroleague καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ζαλγκίρις Κάουνας με 84-83. Στα πλάισια της δεύτερης αγωνιστικής ταξίδεψε μέχρι την Πόλη για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, από την οποία ηττήθηκε με 86-71. Ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τις Μονακό, Βιλεμρπάν και Παναθηναϊκό εντός έδρας με σκορ με 78-70, 88-69 και 85-74 αντίστοιχα. Αντιθέτως οι τρεις επόμενες αγωνιστικές είδαν τους γαλαζοκίτρινους του Ισραήλ να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες και να μένουν προς το παόν εκτός των θέσεων που οδηγούν στα playoffs. Αυτές απέναντι σε Μπασκόνια (εκτός με 116-87), Μπαρτσελόνα (εντός με 79-86) και Παρτίζαν (εκτός με 96-88).

Για το ματς στο Ισραήλ ο Όντεντ Κάτας ανέφερε: «Έχουμε δύο μέρες για να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό, παίξαμε με Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν στη σειρά και σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη σήμερα. Αυτό που ξεχωρίζει εκεί είναι η συνέχειά τους για 3-4 χρόνια. Γίνονται πιο δυνατοί χρόνο με τον χρόνο, και αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση».

Η αναμέτρηση Μακάμπι – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα