Μιλάνο – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (03/03)

Ολυμπιακ0ός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (28/04)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει μέχρι το Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι (03/23, 21:30) στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, κάτι που αποτυπώνεται από το γεγονός πως βρίσκονται στην πρώτη θέση με ρεκόρ 18-7. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Αυτό το ματς όπως και του Παναθηναϊκού με την Εφές θα διεξαχθούν υπό τη σκέπη της τραγωδίας στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες πολίτες. Επομένως, όπως είναι φυσικό το κλίμα θα είναι βαρύ και στο ΟΑΚΑ και στο Μιλάνο.

Στα αγωνιστικά όμως και πάλι ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να κλειδώσει τις πρώτες θέσεις, που οδηγούν στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με προίκα και την προηγούμενη χρονιά έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αποδίδοντας παράλληλα και ωραίο μπάσκετ. Για να το καταφέρει αυτό βέβαια ο Έλληνας τεχνικός χρειάστηκε να κρατήσει όλο σχεδόν τον βασικό κορμό από πέρυσι και να τον πλαισιώσει με ποιοτικές προσθήκες.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Μιλάνο – Ολυμπιακός Live Streaming 03/03

Παρά την αποχώρηση των Πρίντεζη και Ντόρσει, ο οποίος μετά από ένα σύντομο από το NBA αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Φενέρμπαχτσε, κράτησε όλα τα βασικά στελέχη που τον είχαν πάει πέρυσι μέχρι το Final 4 του Βελιγραδίου. Φέτος με τις προσθήκες των Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι και Μπλακ ευελπιστεί να κάνει το επόμενο βήμα και να μην αρκεστεί μόνο στην παρουσία του στο Final 4 του Κάουνας, αλλά και ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι Πειραιώτες μετρούν ήδη 18 νίκες και στόχο έχουν να κάνουν την επόμενη στο Μιλάνο. Ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις φέτος στην ευρωλίγκα με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84. Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλίγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76.

ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά επτά συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89), τη Φενέρ (εκτός με 73-93), την Εφές (εντός 76-70),την Άλμπα (εκτός με 60-93) και την Βαλένθια (εκτός με 85-92).

Μιλανο - Ολυμπιακός Live Streaming 03/03

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα πλαίσια της αναμέτρησης με την Αρμάνι στο Μιλάνο δήλωσε: ««Έχουν κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν καλό προπονητή και ρόστερ. Με βάση τους τραυματισμούς που είχαν στη χρονιά δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, ντεφορμαρίστηκαν, παίξανε με πίεση. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση και με τον Ναπίερ κερδίζουν συνεχόμενα. Δείχνουν να ανακάμπτουν με στόχο το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Όλοι έχουν κίνητρο για να παίξουν με εμάς λόγω της θέσης μας αλλά και εμείς έχουμε το “πρέπει”. Και εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω αυτήν την ψυχολογική επιβάρυνση για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη: «Χωρίς αμφιβολία έχουμε επηρεαστεί, όχι μόνο εμείς και οι ξένοι. Είναι κάτι που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει να “εργαστούμε”. Δύσκολο αλλά είναι στη φύση της δουλειάς μας».

Από την άλλη πλευρά η Αρμάνι Μιλάνο διανύει από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της στη διοργάνωση μιας και βρίσκεται σε μία από τις τελευταίες θέσεις (14η) του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ (9-15).

Milano – Olympiacos Live Streaming

Οι Ιταλοί μολονότι άρχισαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην ευρωλίγκα, καθώς την πρώτη αγωνιστική επικράτησαν της Βιλερμπάν στην Γαλλία με 62 – 69). Στον πρώτο τους αγώνα στην έδρα τους γνώρισαν την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 74 – 80, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση. Το ταξίδι τους στο Βελιγράδι για την τρίτη αγωνιστική συνοδεύτηκε από δεύτερη νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν και σκορ 75 – 80. Τα εκτός έδρας φαίνεται πως ταιριάζουν στους Μιλανέζους και στην τρίτη τους έξοδο, στο Μόναχο, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 81 – 83. Ακολούθησαν συνεχόμενες ήττες από Μπαρτσελόνα (εκτός με 74 – 56), Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 77 – 83), Βίρτους Μπολόνια (εντός με 59 – 64), Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 71 – 62.

Τα αρνητικά αποτελέσματα και με Εφές (εντός με 51-80), Φενέρμπαχτσε (εντός με 72-82), Μπασκόνια (εκτός με 78-62), Παναθηναϊκό (εκτός με 90-77 στην παράταση), Μακάμπι (εντός με 71-77) έφεραν τους Ιταλούς ακόμα και στην τελευταία θέση. Το ρόζ φύλλο αγώνα ήρθε επιτέλους την 14η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 67-71. Επιστροφή στη έδρα της και νέα νίκη για την αρμάνι μιλάνο με αντίπαλο την πολύ δυνατή φέτος Μονακό και σκορ 79-71. Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και την επόμενη αγωνιστική με τη νίκη της απέναντι στην Βαλένθια (εντός με 90-79). Το θετικό σερί αυτό διέκοψε ο Ολυμπιακός καθώς την κέρδισε στο ΣΕΦ με 82-66. Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με την ήττα από την Άλμπα στην Γερμανία με 83-63 και Ζαλγκίρις εντός με 61-66, Βιλερμπάν εντός με 73-79 και από Μονακό εκτός με 101-88. Οι τρεις εντός έδρας νίκες με Μπασκόνια (89-83), Ερυθρό Αστέρα (74-68) και Παναθηναϊκό (78-76) την βοήθησε να ανέβει έστω και ελάχιστα στην κατάταξη.

Διαιτητές του ματς έχουν οριστεί οι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Η αναμέτρηση Μιλάνο – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα