Ο Μασούρας, ο Κουρμπέλης και ο Σιώπης

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν μπει τέλος στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Όλες οι ομάδες της Ευρώπης κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους, πιστεύοντας πως έστω και τελευταία στιγμή θα αποκτήσουν παίκτες που θα τις βοηθήσουν στη σεζόν.

Σε μια τέτοια διαδικασία βρίσκεται και η τουρκική Τραμπζονσπορ. Η ομάδα από την Τραπεζούντα έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ελλάδα, καθώς θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Τράμπζονσπορ πούλησε στην Κοπεγχάγη έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ τον επιθετικό Κορνέλιους. Αυτό αναγκάζει τους πρωταθλητές Τουρκίας να τον αντικαταστήσουν έχοντας όμως τους πόρους για να βρουν κάτι καλό. Το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Μασούρα είναι δεδομένο, το χρήμα υπάρχει, οπότε μια νέα ελκυστική πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού είναι σχεδόν σίγουρη.

Οι Τούρκοι όμως δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τον επιθετικό του Ολυμπιακού, θέλουν να αποκτήσουν και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Σιώπη-Μπακασέτα, είχε καταθέσει δύο προτάσεις στο Τριφύλλι, των 650 χιλιάδων ευρώ και του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ οι οποίες απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως ακούγεται, η Τράμπζονσπορ θα επανέλθει με μια πρόταση στα 1,8 εκατομμύρια και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Πράσινων.

Η υπόθεση Κουρμπέλη σύμφωνα με την πιάτσα δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Σιώπη, που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε αν τελικά οι «αιώνιοι» αντίπαλοι θα κάνουν κάποιο deal με τους πρωταθλητές Τουρκίας. Μέχρι 8 Σεπτεμβρίου θα έχει λυθεί η απορία…

🎁ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💵

🔥ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα