Ολυμπιακός – Παρτιζάν Live Streaming: Δείτε Εδώ (10/11)

Ολυμπιακός - Παρτιζάν Live Streaming: Δείτε Εδώ (10/11)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκοπό να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα στην ευρωλιγκα που είναι ο πρώτος στόχος τη δεδομένη στιγμή για τους Πειραιώτες. Ο ολυμπιακος βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-2. Ο Μπαρτζώκας όλη την εβδομάδα προετοίμαζε την ομάδα με σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα όπλα της Παρτιζάν, με σκοπό να πετύχει τη νίκη, που θα είναι μόλις η δεύτερη εντός αφού έχουν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ήττες από Μονακό (76-81) και Βαλένθια 83-82). Στο ΣΕΦ για την τωρινή χρονιά έχει κερδίσει μόνο την Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Παρά το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τη σεζόν στη διοργάνωση με νίκες τόσο απέναντι στην Μπαρτσελόνα (εκτός) με 80-70 όσο και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με 89-87 οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες ήρθαν να προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ολυμπιακός – Παρτιζάν Live Streaming

Αναμφίβολα, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός διαθετεί ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο, ανταγνωστικό που μπορεί (στη μέρα του) να κοιτάξει στα μάτια και να νικήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο στη διοργάνωση. Αυτό το μαρτυρά και η ίδια η βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι μέσα στην τετράδα που σηματοδοτεί το πλεονέκτημα έδρας για τη φάση των playoffs της euroleague.

Αυτό βέβαια δεν έχει προύψει τυχαία. Η ενίσχυση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι συνηγορούσε προς αυτήν την κατεύθυνση. Παίκτες όπως ο Μπόλομποι, ο Ταρίκ Μπλακ, ο Κάνααν, ο Πίτερς, ήρθαν με σκοπό να δώσουν επιπλέον ποιότητα και να πάνε τον Ολυμπιακό όσο γίνεται πιο μακρία και γιατί όχι μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Μπαρτζώκας (μαζι με τους Αγγελόπουλους) φρόντισαν αν κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας. Πάικτες όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ, ο ΜακΚίσικ παρέμειναν. Στα συν για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να συνυπολογιστει και η αναγέννηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έως τώρα πραγματοποιεί μία εκπληκτική σεζόν. Αντίθετα η ομάδα είχε δύο ηχηρές απουσίες. Αυτή του αρχηγού Γιώργου Πρίντεζη και του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο πρώτος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ενώ ο δεύτερος έκρινε απαραίτητο για την καριέρα του να επιστρέψει στο NBA και να δοκιμάσει την τύχη του στους Ντάλας Μάβρικς. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έμεινε εκεί ενισχύθηκε και παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming 4/11

Την περασμένη αγωνιστική για την Euroleague ο Ολυμπιακός υπέστη τη δεύτερη εντός εδρας ήττα του για φέτος στη διοργάνωση με αντίπαλο την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι στο συγκεκριμένο παιχνιδι μπήκαν δυναμικά και ήταν καλοί και στα δύο μέρη του γηπέδου. Παρά το γεγονός πως έφτασε ακόμα και στο +13 (47-34, στο ημίχρονο) τα πολλά και αβίαστα λάθη δεν του επέτρεψαν να πάρει μεγαλύτερη διαφορά.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Ολυμπιακός - Παρτίζαν προγνωστικά

 

Οι Ισπανοί βρίσκονταν σε πολύ καλή βραδιά στα τρίποντα και για αυτόν τον λόγο κρατήθηκαν μέχρι το τέλος μέσα στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να σκληρήνουν την άμυνα τους, μπλοκάρωντας τα επιθετικά ατού των ερυθρόλευκων με σκοπό να φτάσουν στην νίκη στο φινάλε με 83-82. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σημειωθει πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρκετά παράπονα από τους διαιτητές για τις τελευταιες φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Ήταν οδυνηρή ήττα για εμάς. Έτσι είναι το μπάσκετ και πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος. Κάναμε πολλά λάθη και τακτικά. Στο τέλος πρόκειται για μία απόφαση των παικτών ή των διαιτητών. Δεν τελειώσαμε το ματς, πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας όρθια”. “Έτσι είναι το μπάσκετ όλοι παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο τέλος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς απλά βάζοντας τις βολές. Κάναμε φάουλ στο τέλος, πήραν τρεις βολές, έγινε αυτό που έγινε στη δική μας τελευταία φάση. Οι πάντες κρίνονται από το αποτέλεσμα. Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα που ήταν λάθος Με προβληματίζει όσον αφορά το μπάσκετ, για να μην επηρεαζόμαστε από κάτι άλλο. Ήμασταν και κακοί αμυντικά, χάσαμε βολές. Πρέπει να προχωρήσουμε, έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Θα κάνουμε την ανάλυση μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Για το ματς απέναντι στην παρτιζαν ζητούμενο είναι να πάρει η ομάδα τη νίκη με σκοπό την εδραίωση στις πρώτες θέσεις. Στα πλαίσια αυτής της αναμέτρησης ο Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τον αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά:«Η Παρτιζάν είναι μία ομάδα που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει κερδίσει τα τρία και έχασε τα δύο ενώ προηγείτο για 39 λεπτά. Άρα έχει βάλει το τελευταίο διάστημα έναν τρόπο παιχνιδιού, έτσι ώστε να ελέγχει τα ματς… Το παιχνίδι είναι απαιτητικό, είναι δύσκολο. Η Παρτιζάν παίζει με μεγάλη ένταση και αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα. Παίζει πάνω κάτω την άμυνα που παίζουμε και εμείς με αλλαγές, με τον Λεσόρτ να είναι πολύ αποτελεσματικός στο να μαρκάρει περιφερειακούς. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως βέβαια κάθε ματς της Ευρωλίγκας».

Δείτε τον αγώνα εδώ

Olympiacos Partizan Live Streaming

Η Παρτίζαν προέρχεται από μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με 91-89. Οι Σέρβοι έφτασαν στη νίκη χάρης στο εκπλητικό τους πρώτο δεκάλεπτο (προηγήθηκαν μέχρι και με 18 πόντους) και στην σπουδαία εμφάνιση του Πάντερ που σημειώσε 29 πόντους. Με αυτή της νίκη σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-3. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες επί της της Βίρτους Μπολόνια, (90-62, εντός), της Ζαλγκίρις Κάουνας (87-76) και επί των «πρασίνων» την περασμένη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως ξεκίνησε με δύο συνεχόμενες ήττες από Μπασκόνια εκτός (103-96) και Ολίμπια Μιλάνο εντός (80-75). Εντούτοις οι Σέρβοι κατόρθωσαν να ανακάμψουν αγωνιστικά και να βγάλουν αντίδραση. Για την αναμέτρηση του Φαλήρου, ο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά και σοβαρά προβληματα απουσιών. Τραυματίες είναι ο Αλέξα Αβράμοβιτς, ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα και ο Ντάντε Έξουμ.

Επίσης, οι Άντζουσιτς και Τριφούνοβιτς έχουν ενταχθεί στην εθνική τους ομάδα. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε Τζέιμς Νάναλι που ήταν και αυτός τραυματίας. Ο προπονητής των Σέρβων για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έπαιξε στο Final 4, έκανε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και δείχνει ακόμα καλύτερος. Η συγκέντρωση είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Παίζουν χρόνια μαζί, όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστοί είναι ότι τρέχουν στον αιφνιδιασμό, και έχουν δύο πλέι μέικερ στο μισό του γηπέδου…Δεν έχουμε δικαίωμα να παραπονεθούμε, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε αυτές τις συνθήκες όσο περισσότερο μπορούμε. Ευτυχώς στην προπόνηση βρισκόταν ο Άλεν Σμάιλαγκιτς που μόλις είχε ξεκινήσει την προπόνηση. Δεν μπορεί ακόμα να ταξιδέψει, ούτε να βοηθήσει την ομάδα. Δεν θυμάμαι να είχαμε πίεση, η μόνη πίεση που υπάρχει είναι μεταξύ μας μέσα στην ομάδα. Όταν πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, όλα είναι στο καλύτερο δυνατό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομπράντοβιτς.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βαλένθια θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα