Ολυμπιακός – Βαλένθια Live Streaming: Δείτε Εδώ (4/11)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βαλένθια στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποίησει ένα δυναμικό ξεκίνημα στη φετινή ευρωλίγκα, καθώς έχουν ρεκόρ 4-1 και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο είναι ικανό να κερδίσει τον καθένα, ενώ παράλληλα αποδίδει και πολύ καλό, θελκτικό μπάσκετ. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Αυτό, ο Έλληνας τεχνικός, φρόντισε να το πετύχει κρατώντας τον κορμό της ομάδας (Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Φαλ, Σλούκα κ.ά.) και προχωρώντας σε ποιοτικές προσθήκες, όπως αυτές των Μπόλομποι, Ταρίκ Μπλακ και Πίτερς. Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γινει και στον εκπληκτικό έως τώρα Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος αποτελεί θεμέλιο λίθο στην έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού. Από την άλλη, οι Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι έιχαν δύο ηχηρές απώλειες, των Πρίντεζη και Ντόρσεϊ. Ο πρώτος αποσύρθηκε και ο δεύτερος αποφάσισε να γυρίσει στην Αμερική και να κυνηγήσει το όνειρο του NBA με τους Ντάλας Μάβρικς. Τον Ντόρσεϊ ο coach Μπαρτζώκας τον αντικατέστησε με τον έμπειρο Αϊζάια Κάναν.

Ολυμπιακός – Βαλένθια Live Streaming

Οι νίκες επί της Μπαρτσελόνα (εκτός), της Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός), της Μπασκόνια (εκτός) και της Ζαλγκίρις (εντός) απέδειξαν πως φέτος ο ολυμπιακος είναι φτιαγμένος από ισχυρό μέταλλο. Εκτός των άλλων και η ενίσχυση του το μαρτυρά. Ήρθαν παίκτες που έχουν σκοπό να πάνε την ομάδα ένα βήμα (ίσως και παραπάνω) παραπέρα και γιατί όχι μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του τροπαίου. Όλα όμως στον καιρό τους, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς που οι περισσότερες ομάδες είναι υπό κατασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Την περασμένη αγωνιστική ήρθε και η πρώτη ήττα για τον ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο Φάληρο από τη Μονακό με 81-76. Οι Μονεγάσκοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα χάρης στην σπουδαία εμφάνιση που έκαναν ο Μάικ Τζέιμς και ο Ελί Οκόμπο. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στα ριμπάουντ το οποίο εντόπισαν οι αντίπαλοι τους και το εκμεταλλεύτηκαν, για να φύγουν από τον Πειραιά με ένα σπουδαίο διπλό, που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της διοργάνωσης.

Στην Basket League, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από την εύκολη επικράτηση στο ΣΕΦ επί του Λαυρίου με 98-61. Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολέυτηκαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη, η οποία ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μιχάλης Λούντζης (με 21 πόντους), Ταρίκ Μπλακ (21 πόντους) και τον Σάσα Βεζένκοφ (11 πόντους).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Live Streaming 4/11

Ολυμπιακός - Βαλένθια Live Streaming

Τώρα και πάλι οι Πειραιώτες στρέφονται στην Ευρωλίγκα και το παιχνίδι απέναντι στη βαλενθια στο ΣΕΦ (4/11, 21:00). Στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του και θέλει τη νίκη που θα κρατήσει την ομάδα σε υψηλές πτήσεις και τη διεκδίκηση μιάς θέσης στην τετράδα που σηματοδοτεί πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση των playoffs. Στα πλαίσια αυτής της αναμέτρησης, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι στην προπόνηση της ομάδας. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις και θα δώσει κανονικα το παρόν.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Πριν το ματς απέναντι στους Ισπανούς ο Μπαρτζώκας δήλωσε: «Κάθε ρόστερ της Ευρωλίγκας έχει ποιότητα και φυσικά εκείνο της Βαλένθια. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και έχουν προσθέσει δύο Αμερικάνους γκαρντ που ελέγχουν και κατευθύνουν το παιχνίδι, οι οποίοι είναι πολύ επιθετικοί στο καλάθι.

Στην ουσία έχει έναν κορμό από έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν καλό μπάσκετ και οδηγεί όποια ομάδα την υποτιμήσει σε προβλήματα. Σουτάρουν καλά τη μπάλα, έχουν τρίποντο και από το 5 από τον Ντούμπλιεβιτς, είναι καλοί στο transition, τρέχουν γρήγορα και γενικά επιτίθενται νωρίς χωρίς μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας.

Είναι δύσκολη ομάδα, κλασική Ισπανική και το να λέω κάθε φορά πως κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο, είναι τετριμμένο. Όλοι πρέπει να καταλαβαίνουμε πως αν έχουμε λάθος προσέγγιση, όπως είχαμε με την Μονακό, θα το πληρώσουμε».

Επίσης για την αναμέτρηση ο Ταρίκ Μπλακ ανέφερε: «Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Βαλένθια παίζει πολύ καλά, έχει κάποιες καλές νίκες. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να εκτελέσουμε σωστά και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο . Έχουμε μια προπόνηση μπροστά μας για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Olympiacos Valencia Live Streaming

Στον αντίποδα, η Βαλένθια με ρεκόρ 2-3 βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Ξεκίνησε τη διοργάνωση με δύο εντός έδρας ήττες από Μπασκόνια και Βιλερμπάν με 81-71 και 77-76 αντίστοιχα. Ακολούθησε η εντυπωσιακή νίκη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην κάτοχο του θεσμού, Εφές με 92-91, για να ηττηθεί δύο μέρες αργότερα και πάλι στην Πόλη αυτή τη φόρα από την Φενέρμπαχτσε με 79-77. Οι Ισπανοί προέρχονται από εντός έδρας νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 87-73. Σε μία αναμέτρηση που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση οι Κρις Τζόουνς (20 πόντοι), ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (16 πόντοι) και ο Κάιλ Αλεξάντερ (12 πόντους) οδηγώντας την ομάδα τους στη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση. Για το πρωτάθλημα της Ισπανίας, η Βαλένθια υπέστη εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 92-80, μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό των «μπλαουγκράνα» που επέβαλλαν την κυριαρχία τους και έβγαλαν στο παρκέ όλη τους την ποιότητα. Με αυτή της την ήττα η Βαλένθια βρίσκεται πλέον στην 11η θέση της ACB Liga.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ο προπονητής των Ισπανών και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Άλεξ Μουμπρού δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που απλώς έχασε από τη Μονακό στην έδρα της. Έχουν κερδίσει όλες τις ισπανικές ομάδες εκτός έδρας, παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ, είναι μαζί για αρκετό καιρό και γνωρίζουν πώς πρέπει να παίξουν. Ακόμα έχουν κρατήσει τον ίδιο προπονητή. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και ειδικότερα στο pick and roll πάνω στον Γουόκαπ και τον Σλούκα».

Επιπλέον και ο παίκτης της Βαλένθια Τζέιμς Γουέμπ που έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα της Λάρισας ανέφερε: «Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, με πολλούς παίκτες σε πολλές θέσεις ο Ολυμπιακός. Αν μείνουμε στο πλάνο του παιχνιδιού, θα είμαστε μια χαρά. Πρέπει να παίξουμε άμυνα, να τρέξουμε στο παρκέ και να βρούμε καλά σουτ. Προσπαθώ να κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα από εμένα, αυτό που μου ζητάει. Καταλαβαίνω τον ρόλο μου και τι χρειάζεται η ομάδα. Ό,τι χρειαστεί, θα το κάνω».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βαλένθια θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα