Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/03)

Ολυμπιακός - Μπάγερν Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/03)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπάγερν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (09/03, 21:00) στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής για την ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα (με 77-70) στο Φαληρικό γήπεδο θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να παραμείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης της διοργάνωσης με ρεκόρ 19-8. Μεταξύ άλλων σκοπός είναι η ομάδα στις πρώτες τέσσερις θέσεις, για να πάει στην επόμενη φάση του θεσμού, στα πλέι οφ, με πλεονέκτημα έδρας. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό αποτυπώνεται και στο παρκέ. Στόχος (μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας) είναι το πρωτάθλημα και μία όσον το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μπάγερν Live Streaming 09/03

Πέρυσι, ο ολυμπιακός έφτασε μέχρι το Final 4 του Βελιγραδίου όπου με δύο ήττες τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Φέτος, τα πράγματα όμως έχουν διαφορετικά. Κατά γενική ομολογία η ελληνική ομάδα αποδίδει έως τώρα το καλύτερο μπάσκετ, όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Συνεπώς ο Έλληνας τεχνικός δεν θα αρκεστεί απλώς στην παρουσία στο Final 4 του Κάουνας, αφού άπαντες πλέον στον σύλλογο κάνουν όνειρα ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην πορεία του φετινού Ολυμπιακού, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως κράτησε όλο τον κορμό που είχε τα τελευταία χρόνια, τον όποιον πλαισίωσε με ποιοτικές προσθήκες. Παίκτες όπως ο Κάνααν, ο Πίτερς, ο Μπόλομποι, ο Μπλακ ήρθα για να ενισχύσουν την ομάδα, σε συνδυασμό με τις παραμονές των καθοριστικών Σλούκα, Γουόκαπ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Φαλ και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» Ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις φέτος στην ευρωλίγκα με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84. Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλίγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76. Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71.

Ολυμπιακός - Μπάγερν Live Streaming 09/03

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming

Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά επτά συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89), τη Φενέρ (εκτός με 73-93), την Εφές (εντός 76-70),την Άλμπα (εκτός με 60-93) και την Βαλένθια (εκτός με 85-92). Το σερί αυτό διακόπηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ήττα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι με 83-62, αλλά η νίκη στο ΣΕΦ επί της Μπαρτσελόνα με 77-70 έφερε τους Πειραιώτες και πάλι στην κορυφή.

Στα πλαίσια της αναμέτρησης ρου Φαλήρου με τους Γερμανούς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Βέβαια το ίδιο κάνει και η Μπάγερν. Όμως, συσσωρευτικά πρέπει ξεχνάμε γρήγορα τι έγινε χθες και αύριο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχει η Μπάγερν να προλάβει τα playoffs, αλλά είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Μια ομάδα που επιτίθεται πολύ καλά στην μπάλα και πρέπει να έχεις υπομονή να κυκλοφορήσεις καλά τη μπάλα για να δεις τι σου δίνει αυτή η άμυνα. Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, έχει μεγάλη ποσότητα γκαρντ. Έξι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ο κάθε ένας από αυτούς είκοσι πόντους στο παιχνίδι. Και γενικά αν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν το δύσκολο και το αυριανό είναι το εύκολο, είναι τελείως λάθος».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos – Bayern Live Streaming

Από την άλλη, η μπάγερν βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας (15η, με ρεκόρ 11-16). Οι Βαυαροί δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά τους στο θεσμό, μιας και τις πέντε πρώτες αγωνιστικές γνώρισαν ισάριθμες ήττες από Φενέρ (εντός με 62-74), Βίρτους (εκτός με 66-63), Μπαρτσελόνα (εντός με 73-84), Αρμάνι (εντός με 81-83) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός με 78-72). Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι πήρε τη νίκη για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Εφές με 81-78. Διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην άλλη γερμανική ομάδα, την Άλμπα με 77-79. Για την 8η αγωνιστική φιλοξένησε τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο Μόναχο με 71-82. Το ταξίδι της στη Γαλλία την επομένη συνδυάστηκε με ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Βιλερμπάν με 74-75. Λίγες ημέρες αντιμετώπισε τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, όπου ηττήθηκε με 80-79. Επιστροφή για του Γερμανούς στην έδρα τους και νίκη με 98-89 επί της Μακάμπι. Δύο σερί ήττες όμως στη συνέχεια απέναντι σε Μπασκόνια (εκτός με 78-53) και Ρεάλ (εντός με 64-68) την καθήλωσαν στις τελευταίες θέσεις. Την εντός έδρας νίκη επί της Βαλένθια με 97-92 διαδέχτηκαν δύο σερί αποτυχίες απέναντι σε Ζάλγκιρις (εκτός με 75-67) και Πάρτιζαν (εκτός με 83-77).

Την 17η αγωνιστική υποδέχτηκε στο Μόναχο τον Παναθηναϊκό, τον όποιο νίκησε 84-68, ενώ και την επομένη η ομάδα του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού επικράτησε της Μπασκόνια (και πάλι στην έδρα της) με 92-79. Ακολούθησαν δύο έξοδοι στην Τουρκία με απολογισμό μία ήττα (από Φενέρ με 79-71) και μία νίκη (επί της Εφές με 81-89). Δυστυχώς για τους Βαυαρούς σειρά πήραν τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Βαλένθια (εκτός με 82-73), Μπαρτσελόνα (εκτός με 72-70), Πάρτιζαν (εντός με 71-82) και Μακάμπι (εκτός με 90-82), τα οποία την βύθισαν στην κατάταξη της Euroleague. Οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό προερχόμενοι από δύο σερί εντός έδρας νίκες με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα (87-80) και Βιλερμπάν (76-72).

Ο Αντρέα Τρινκιέρι για το ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ένα φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Έχει υψηλής ποιότητας και εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Βεζένκοφ ή ο Σλούκας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για προετοιμασία. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να παίξουμε εναντίον τους και χρειαζόμαστε πλήρη εστίαση σε αυτό».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπάγερν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα