Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming: Δείτε Εδώ (03/02)

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Εφές στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής για την ευρωλίγκα στο ΣΕΦ (03/02, 21:00). Οι «ερυθρόλευκοι» τα πηγαίνουν περίφημα φέτος στη διοργάνωση σηκώνοντας αρκετά ψηλά τον πήχη με τις εμφανίσεις τους. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-7. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, ικανό να δει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Για το λόγο αυτό στόχος πλέον δεν είναι μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και ο τερματισμός στις πρώτες τέσσερις θέσεις που οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας στα play – off. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Πατώντας στην ίδια συνταγή όπως πέρυσι και με ελάχιστες αλλά ποιοτικές αλλαγές στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, ώστε να μην αρκεστεί στην απλή παρουσία στο φετινό Final 4 του Κάουνας, όπως πέρυσι στο αντίστοιχο του Βελιγραδίου, αλλά να κάνει το βήμα παραπάνω και γιατί όχι να μην φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming 03/02

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη με 70-80. Στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στην έδρα τους πανηγύρισαν τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-80. Ο ολυμπιακός στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής ταξίδεψε και πάλι στην Ισπανία, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Και πάλι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα μιας και επικράτησε με 87-89. Το νικηφόρο του σερί στην Ιβηρική χερσόνησο συνεχίστηκε με τη νίκη επί της Μπασκόνια με 92-97.Ακολούθησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μονακό και Βαλένθια με 76-81 και 82-83 αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησε με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παρτίζαν (εντός με 87 58) και Μπάγερν Μονάχου (εκτός με 71 – 82). Την επομένη (9η αγωνιστική), πήγε μέχρι το Τελ Αβίβ για να αναμετρηθεί με τη Μακάμπι, όπου ηττήθηκε με 90-84.

Η επιστροφή όμως στο ΣΕΦ σηματοδότησε και την έβδομη νίκη για φέτος στην ευρωλίγκα αυτή τη φορά απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 86-76. Το ταξίδι μέχρι την Πόλη δεν συνοδεύτηκε από νίκη, μια και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές. Μοιραία ήρθε η ήττα με 82 71. Οι δύο μεγάλες σε εύρος νίκες με αντιπάλους τις Βίρτους Μπολόνια (117-71) και Φενέρμπαχτσε (94-67) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήρθαν να μονιμοποιήσουν τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι ήττες όμως στη συνέχεια από Βιλερπμάν στις λεπτομέρειες στη Γαλλία με 77-75 και από Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά με 86-90 ήρθαν να «προσγειώσουν» ανώμαλα στην πραγματικότητα τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την 16η αγωνιστική πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του, τον Παναθηναϊκό με το επιβλητικό 71-95, ενώ ακολούθησαν άλλη μία νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνου στο ΣΕΦ με 82-66 και μία ήττα από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο με 64-60. Έκτοτε μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους τη Βίρτους (εκτός με 83-85, τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός με 73-60), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός με 95-89) και τη Φενέρ (εκτός με 73-93).

Ολυμπιακός – Εφές Live Streaming 03/02

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

Στα πλαίσια της αναμέτρησης με την Εφές ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου: «”Νομίζω έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια. Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ήταν ένα ματς στο οποίο σουτάραμε καλά. Βέβαια δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να σουτάρουμε. Το θέμα είναι να κερδίζεις και όταν δεν σουτάρεις καλά, πράγμα που είναι σύνηθες, δεν μπορείς συνέχεια να σουτάρεις με 55% τρίποντο. Σίγουρα προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση και σίγουρα οι απουσίες ήταν σημαντικές. Κατά 99% οι απουσίες θα είναι και στο επόμενο ματς, οπότε πρέπει πάλι να κάνουμε όλοι κάτι παραπάνω από αυτό που συνηθίζουμε για να κερδίσουμε… Εμείς προετοιμάζουμε το παιχνίδι γνωρίζοντας την δυσκολία. Χάσαμε στο πρώτο ματς, αν και για τρία δεκάλεπτα το ελέγχαμε. Η Εφές είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να φύγεις από το πλάνο του παιχνιδιού. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος αμυντικά και επιθετικά, έχει τέτοιο ταλέντο που θα εκτεθείς ή θα χάσεις το μομέντουμ στο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει για 40 λεπτά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστούν ο Κώστας Σλούκας και ο Άλεξ Πίτερς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη πλευρά η εφές βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 11-11. Άρχισε με το δεξί την διοργάνωση καθώς στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της του Ερυθρού Αστέρα με 72-59. Την επόμενη ταξίδεψε στο Μιλάνο για να γνωρίσει την ήττα από την Αρμάνι με 95-92. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά στην έδρα της από την Βαλένθια (92-91). Στη συνέχεια πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο γήπεδο της με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου και σκορ 78-74. Ακολούθησαν τρεις σερί ήττες για την κάτοχο του θεσμού από την συμπολίτισσα Φενέρμπαχτσε (εντός 79-88), την Μπάγερν Μονάχου (εκτός 81-78) και από την Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός 94-85). Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχθηκαν τρεις σερί νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα (εντός 96-86), σε Αρμάνι Μιλάνο (εκτός 51-80) και Βίρτους Μπολόνια (85-80 εκτός).

Olympiakos – Efes Live Streaming

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν καθώς οι Τούρκοι επικράτησαν του Ολυμπιακού στην Πόλη με 82-71 και της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 60-86. Δύο σερί ήττες πήραν σειρά, αυτές απέναντι σε Μπασκόνια (εντός με 78-83) και σε Παρτίζαν σε Βελιγράδι (με 82-79) μέχρι να έρθει η νίκη με αντίπαλο την έτερη ελληνική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη με 88-69. Το ταξίδι της στο Ισραήλ δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα μιας και η Μακάμπι επικράτησε με 80-72. Γυρίζοντας όμως στην έδρα της η ομάδα του Αταμάν νίκησε με 78-72 την Βιλερμπάν. Ακολούθησαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ισπανία με Βαλένθια (ήττα με 81-71) και Μπαρτσελόνα (νίκη με 75-80). Εντός έδρας ήττα – σοκ για την Εφές με αντίπαλο την Μπάγερν, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Euroleague, ενώ το αρνητικό αποτέλεσμα και του επόμενου ματς με αντίπαλο τη Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων περιέπλεξε την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις και σκορ 80-70.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το ματς στον Πειραιά ο εκ των σταρ της Εφές, Σέιν Λάρκιν δήλωσε: «Προφανώς, ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική ομάδα, από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον Α’ Γύρο. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, πέτυχε μια μεγάλη νίκη την Τρίτη και θα πρέπει να πάμε στο γήπεδό του να παίξουμε σκληρά και επιθετικά. Θα αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, οπότε θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε πρώτοι και να κρατήσουμε την έντασή μας για τέσσερις περιόδους. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική έδρα, θα κάνει τα σερί του, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ως το τέλος και εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Το ματς στο ΣΕΦ αναμένεται να είναι sold out από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι βλέπουν την πορεία που κάνει η ομάδα φέτος και σπεύδουν να την στηρίξουν.

Η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα