Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (28/04)

Ολυμπιακ0ός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming: Δείτε Εδώ (28/04)

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε συγκρούονται εκ νέου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:30), στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων στα πλαίσια των πλέι οφ της ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 79-68 στο πρώτο παιχνίδι και έβαλαν τις βάσεις για να βρεθούν και φέτος στο Final 4 της διοργάνωσης. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ.

Οι Πειραιώτες διατήρησαν το πλεονέκτημα έδρας τους και έκαναν το 1-0 στο Φάληρο την περασμένη Τετάρτη, χάρης σε έναν εκπληκτικό Αϊζάια Κάνααν που μαζί με τους Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Σλούκα και Σακίλ ΜακΚίσικ υπέγραψαν το ροζ φύλλο αγώνα μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο που ώθησε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ώστε να κάνει το πρώτο βήμα στη σειρά.

Στην αρχή του ματς η Φενέρ κατάφερε να μπει δυναμικά και να προηγηθεί ακόμα με 4-7. Οι Γουόκαπ, Φαλ και Κάνααν όμως ανέλαβαν δράση και σε συνδυασμό με την πιεστική άμυνα του ο ολυμπιακός προσπέρασε 14-7, 4’ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με δυο πόντους (19-21), χάρης σε ένα ξέσπασμα των Τούρκων με ηγέτη τον Νικ Καλάθη.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε Live Streaming 28/04

Όταν πέρασαν στο παρκέ τόσο ο ΜακΚίσικ όσο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσαν ενέργεια στους «ερυθρόλευκους», οι όποιοι άμεσα ισοφάρισαν (26-26). Ο Δημήτρης Ιτούδης όμως είχε προετοιμάσει πολύ καλά την ομάδα του, η οποία με τους Γκούντουρις και Μότλεϊ κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να βρει λύσεις, παίρνοντας προβάδισμα έξι πόντων τρία λεπτά πριν το ημίχρονο (26-32). Η είσοδος του Σάσα Βεζένκοφ άλλαξε τις ισορροπίες και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 37-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά. Παρά την πολύ καλή παρουσία των Καλάθη και Μότλεϊ, οι Βεζένκοφ και Κάνααν 4’ πριν το τέλος της περιόδου πήρε εκ νέου προβάδισμα με 49-43. Τότε ήταν που ο Κάνααν πήρε το όπλο και 5 συνεχόμενα εύστοχα σουτ αύξησε τη διαφορά στο +12 για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (63-51) στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Live Streaming 28/04

Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρός στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού και η φενέρμπαχτσε το εκμεταλλεύτηκε αυτό και γρήγορα μάζεψε τη διαφορά μέσα σε 2’ (63-58). Ο Σλούκας έφερε ηρεμία στην ομάδα του και μαζί με τον ΜακΚίσικ κλείδωσαν το 1-0 για τους Πειραιώτες, διαμορφώνοντας το τελικό 79-68.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Μετά το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Είχαν πολλές δεύτερες ευκαιρίες και απλά έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας αμυντικά και να μοιράσουμε την μπάλα επιθετικά. Ο Κάνααν ήταν φοβερός στα σουτ. Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μια τέτοια διαφορά απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως η Φενέρ. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Βέβαια στο πρώτο έχεις μεγάλη πίεση, γιατί καλείσαι να προστατέψεις αυτό για το οποίο δουλευες όλη τη χρονιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σταθεροί στη συνέχεια της σειράς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Από την άλλη ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το 1-0. Εμείς ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, θέλαμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, το καταφέραμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Λίγκας, την πιο συνεπή. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι ομάδα που δεν χρειάζεται πολλές ντρίμπλες για να σκοράρει. Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε απέναντί τους, όμως στην τρίτη περίοδο το μομέντουμ από πέντε τρίποντα άλλαξε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τη συνοχή μας. Κάναμε την προσπάθειά μας με ένα σερί, όμως δεν ήταν αρκετό. Ο Ολυμπιακός σκόραρε 26 πόντους σε αυτή την περίοδο. Ήμασταν καλύτεροι στο ριμπάουντ, μοιράσαμε τη μπάλα, όμως μας πλήγωσαν τα 14 λάθη. Όπως είπα, συγχαρητήρια. Έχουμε κάτι για να δουλέψουμε, χάσαμε μία ευκαιρία. Περιμένουμε περισσότερα και από τον Ντόρσεϊ και από άλλους παίκτες. Ο Τάιλερ μας έχει δώσει καλά παιχνίδια, έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Προφανώς δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Τάιλερ. Δεν σκόραρε, είναι θέμα, πιστεύω ότι θα βρει τρόπο για να είναι πιο αποδοτικός».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Κερδίσαμε το πρώτο ματς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματα σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40’ παιχνίδια, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο… Βλέπουμε τι κάνει ο αντίπαλος. Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο σχέδιο, που το ξέραμε βέβαια, το ίδιο είχαν κάνει και στα άλλα παιχνίδια. Με κάποιον τρόπο ανταποκριθήκαμε σε όσα ματς έχουμε παίξει εναντίον τους. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να βρίσκουμε τον ανοικτό παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο το καταφέραμε, είχαμε υπομονή, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα και βρήκαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις για σουτ, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο».

Ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε και στο γεγονός πως θα υπάρξει νέο sold out: «Σε όλα τα γήπεδα στα Play Offs γίνεται sold out. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ο ανταγωνισμός τεράστιος, τα παιχνίδια θεαματικά, παίζονται με μεγάλη ένταση. Ξέρετε πως είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ιδίως όταν έχουμε μπροστά μας μια τέτοια πρόκληση να πάμε σε ένα δεύτερο Final Four. Μας στηρίζουν και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας».

Olympiakos – Fenerbahce Live Streaming

Από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός των Τούρκων δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι εξετάζοντας το πρώτο παιχνίδι και αναλύοντας προσεκτικά το κομμάτι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν μπορούμε να χάσουμε τη συγκέντρωση και τη συνοχή μας απέναντι στην επιθετική αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού γιατί είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο παρκέ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι το οποίο ήταν ένα καλό μήνυμα για το τι κάναμε καλά και πως μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό και να βελτιωθούμε».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι και πάλι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει και πάλι όλους του τους παίκτες διαθέσιμους. Αντίθετα ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αρκετά προβλήματα. Είδε στο πρώτο παιχνίδι να επιστρέφει ο Γκούντουριτς και πλέον περιμένει και την επιστροφή του Σκότι Γουίλμπεκιν.
Και το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο μιας και έχει ανακοινωθεί και πάλι sold out, με τους υποστηρικτές των «ερυθρόλευκων» να θέλουν και πάλι να «σπρώξουν« την ομάδα τους προς τη νίκη.

Διαιτητές της δεύτερης αναμέτρησης για τα πλέι οφ της Euroleague έχουν οριστεί οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα