Ολυμπιακός – Μονακό Live Streaming: Δείτε Εδώ (19/05)

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming: Δείτε Εδώ (19/05)

Ολυμπιακός και Μονακό συγκρούονται στα ημιτελικά του Final Four της Ευρωλίγκας (19/05, 18:00) και έτσι θα μάθουμε την πρώτη ομάδα που θα φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και όλη η Ελλάδα θα έχει στραμμένο το βλέμμα της στο Κάουνας. Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις και να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια και πλέον βάζει πλώρη για το τέταρτο τρόπαιο του στο θεσμό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατόρθωσε αυτή τη σεζόν να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο κατά διαστήματα απέδωσε ίσως και το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση. Ο Έλληνας τεχνικός στηρίχτηκε στους παίκτες που είχε τα προηγούμενα χρόνια, τους οποίους πλαισίωσε με επιπλέον ποιοτικές μονάδες, όπως ο Αϊζάια Κάνααν, ο Άλεξ Πίτερς, ο Τζόελ Μπολομπόϊ, ο Ταρίκ Μπλακ. Έτσι, κατάφερε να βάλει βάσεις και να γεμίσει με φιλοδοξία τους φίλους της ομάδας. Μεγαλύτερες από πέρυσι και τις αντίστοιχες που είχαν οι υποστηρικτές της ομάδας όταν ο ολυμπιακός είχε πάρει την πρόκριση για το Final Four της διοργάνωσης. Εκεί βέβαια οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό καθώς στα ημιτελικά έπεσαν πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, η οποία χάρης σε ένα σουτ – buzzer beater του Βασίλιε Μίτσιτς πέρασε στον τελικό, όπου νίκησε τη Ρεάλ (57-58).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Μονακό Live Streaming 19/05

Φέτος όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με άλλο αέρα στη Λιθουανία. Στην προηγούμενη φάση, των playoffs, απέκλεισαν τη Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη, Νικ Καλάθη αλλά και του πρώην παίκτη της ελληνικής ομάδας, Τάϊλερ Ντόρσεϊ με 3-2 στις νίκες, έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν από τον ημιτελικό της ευρωλίγκα δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι έχουμε την περισσότερη πίεση. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε εδώ και το αποδείξαμε αυτό. Δεν μπορώ να αφήσω κανέναν στην ομάδα να αισθανθεί άβολα ή ότι αποτύχαμε αν δεν πάρουμε το τρόπαιο. Εκτιμώ αυτό τον θεσμό. Ξέρω ότι οι καλύτεροι παίκτες και προπονητές είναι εδώ».

«Μιλώντας με πολλούς προπονητές, μετά το τέλος της σεζόν αισθανόμαστε εξαντλημένοι γιατί παίζουμε τελικούς από τον Οκτώβριο. Κατά την άποψή μου υπάρχουν τρεις διαφορετικές διοργανώσεις: Η κανονική περίοδος, τα playoffs και το Final Four. Πρέπει να το απολαύσουμε. Αυτό προσπαθώ να πείσω τους παίκτες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και αν το κάνουμε, θα είμαστε χαρούμενοι. Σε αυτή την διοργάνωση δεν μπορείς να πεις ότι πέτυχε μόνο η ομάδα που πήρε τον τίτλο. Ακόμα και ομάδες που δεν μπήκαν στα playoffs είναι καλές. Έκαναν καλή δουλειά. Δεν μπορώ να δω καμία ομάδα ως αποτυχημένη στο Final Four. Σίγουρα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».

Για την ανάδειξη του Σάσα Βεζένκοφ ως MVP: “Δεν είναι νίκη για εμένα. Είμαι χαρούμενος που το μπάσκετ που παίζουμε μας έφερε την πρώτη θέση στις ασίστ. Ο Βεζένκοβ βρήκε τρόπο να είναι τόσο σημαντικός και να έχει αυτά τα νούμερα παίζοντας για την ομάδα και όχι τον εαυτό του. Ήταν μέρος μίας ομάδας που ήξερε πώς να παίζε. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και τον Ολυμπιακό, που μπόρεσε να φέρει ξανά έναν MVP στην Euroleague. Είμαι χαρούμενος για τον Σάσα γιατί δουλεύει σκληρά και είναι καλό παιδί, αλλά και για τον σύλλογο που δίνει τέτοιες ευκαιρίες στους παίκτες.

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming 19/05

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά και στον αντίστοιχο τίτλο του 2013 και αν η ομάδα που έχει τώρα παρουσιάζει ομοιότητες με εκείνης της χρονιάς: «Ήταν διαφορετική κατάσταση τότε. Το 2012 ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει τον τίτλο με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Με εμένα κερδίσαμε το back to back. Ήταν δύσκολο, ειδικά για εμένα που ήμουν rookie σε Final Four. Είχαμε δυνατή ομάδα από την προηγούμενη σεζόν με μερικά νέα κομμάτια. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση και πίστευε στον εαυτό της. Ο Ολυμπιακός είχε πάντα σπουδαίους παίκτες παίκτες όπως ο Χάινς, ο Παπανικολάου, ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Το κλειδί ήταν η ομαδική προσπάθεια. Αυτό προσπαθούμε να εφαρμόζουμε κάθε χρόνο, αλλά και φέτος. Το να μην είμαστε εγωιστές. Αυτό πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το Final Four».

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα παρευρεθεί στο Κάουνας: «Πάντα έτσι είναι, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πολύ ενθουσιώδεις και εδώ. Το σύνθημα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου, αλλα αισθάνομαι καλά που συμβαίνει».

Στον αντίποδα, η Μονακό και φέτος παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή και σταθερή. Βασιζόμενη τόσο στον επιδραστικό Μάικ Τζέιμς αλλά και στην καθοδήγηση που έχει από τον πάγκο της τα τελευταία χρόνια από τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να δημιουργήσει και αυτός με τη σειρά του ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που με το μπάσκετ που αποδίδει έχει κερδίσει τον σεβασμό σε όλη την Ευρώπη.

Παρά το γεγονός πως στα playoffs δυσκολεύτηκε στη σειρά με τη Μακάμπι, τελικά ήταν αυτή, η οποία πανηγύρισε την πρόκριση στη Λιθουανία, καθώς επικράτησε των Ισραηλινών με 3-2. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που φτάνει στο Final Four του θεσμού και μένει να φανεί αν μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να σηκώσει το τρόπαιο.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos – Monaco Live Streaming

Ο προπονητής της μονακό πριν τον ημιτελικό της Euroleague, απέναντι στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Όλοι από την αρχή αμφέβαλλαν για εμάς ότι θα είμαστε στο Final Four. Είναι σπουδαίο. Το γκρουπ των ανθρώπων που με περιβάλλει με βοήθησε να γίνω καλύτερος προπονητής και να πετύχουμε όλα αυτά. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Ήρθαμε όχι απλώς για να διαγωνιστούμε, αλλά για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Για το ποια ομάδα θεωρεί πως είναι το φαβορί σε αυτό το ματς: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία, τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και τόση εμπειρία. Είναι διαφορετικά στο Final Four. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το τι σημαίνει η πρόκριση της ομάδας στο Final Four: «Αισθάνεσαι κάθε μέρα μετά την πρόκρισή μας τι σημαίνει αυτό για το Μονακό. Βασικά εδώ και δύο χρόνια το βλέπουμε. Είναι τιμή για εμάς, τους παίκτες, το Μονακό, τους φιλάθλους. Προσπαθούμε να διαφημίσουμε το μπάσκετ. Κάποιες φορές δεν υπήρχε τόση εκτίμηση για αυτό που κάναμε. Αλλά αυτό μας έδωσε κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα τα καταφέραμε».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μονακό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Το footballbet.gr σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα