Παναθηναικός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming: Δείτε Εδώ (23/11)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βίρτoυς Μπολόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ (23/11, 21:00) και θέλει να κάνει ένα restart και να επιστρέψει στις επιτυχίες μπροστά στον κόσμο του. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της euroleague και θα πρέπει να βιαστεί προκειμένου να προλάβει το τρένο των playoffs. Οι «πράσιινοι» μέχρι στιγμής μετρούν ρεκόρ 2-6 που τους φέρνει ουραγούς στην κατάταξη της ευρωλίγκα. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά του στη διοργάνωση, μιας και υπήρχαν ριζικές αλλαγές, στο ρόστερ της ομάδας. Ουσιαστικά άλλαξε όλο του το ρόστερ από πέρσι. Πιο αναλυτικά, οι Λεωνίδας Κασελάκης (Περιστέρι), Τζέρεμι Έβανς (Παρί), Οκάρο Γουάιτ (Γουίντι Σίτι Μπούλς), Πέιτον Σίβα (Ιλαβάρα Χοκς), Στέφαν Γιόβιτς (ελεύθερος), Νεμάνια Νέντοβιτς (Ερυθρός Ασττέρας), Νταρίλ Μέικον (Παρτίζαν), Ιωαννής Παπαπέτρου (Ούνιξ Καζάν), Σαντ Ρος (Σαραγόσα) και Βασίλης Καββαδάς (‘Αρης) αποτέλεσαν παρελθόν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Αντί αυτών τα πράσινα φόρεσαν οι Πάρις Λι, Παναγιώτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης, Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους, Αρτούρας Γκουντάιτις, Ματέους Πονίτκα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο πρωτομάστορας του Ερυθρού Αστέρα, ήταν ο εκλεκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Παναθηναικός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming 23/11

Ο ερχομός του Ντουέιν Μπέικον στην αρχή της σεζόν αφύπνισε τον κόσμο και τον έκανε να πιστέψει πως ο παναθηναικος μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν, την περσινή, με την φανέλα της Μονακό, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας του. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο με σκοπό να αναζητήσει την τύχη του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και το NBA, παρά το γεγονός πως ψαχνόταν για να μείνει στις ΗΠΑ, η πρόταση από ομάδα του καλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, στις αρχές του περασμένου μήνα ο Δημήτρης Γιαννακοπούλος κινήθηκε γρήγορα και τον έκλεισε για τον παναθηναικό.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για την ευρωλίγκα, καθώς στην πρεμιέρα της στην Αθήνα υπέστη εντός έδρας ήττα με 68-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία εβδομάδα αργότερα οι «πράσινοι» ταξίδεψαν μέχρι το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με με 77-75. Ακολούθησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων από Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 94-65), από Μονακό (εντός με 83-80), από Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός με 85-74) και Παρτίζαν εντός με 89-91. Για τον παναθηναικό η πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ ήρθε με αντίπαλο την Μπασκόνια με 98-83.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Στο τελευταίο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με μεγαλή διαφορά στην Πόλη με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη και Καλάθη με σκορ 107-77. Σε αυτό το ματς οι «πράσινοι» είχαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα τους, τα οποία δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την συγκεκριμένο αγώνα. Για το λόγο αυτό η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης σε αντίθεση με τους Τούρκους, οι οποίοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση που εκτός των άλλων σηματοδοτεί και πλεονέκτημα έδρας ενόψει της συνέχειας και τα playoffs της διοργάνωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming

Η Φενέρ πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα καθώς προηγήθηκε με 7-0 μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός με έναν πολύ καλό Ουόλτερς έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 3 πόντους (22-25). Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν σταματούσε με τίποτα να σκοράρει και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 55-40. Στο ίδιο μήκος κύματος οι Τούρκοι συνέχιζαν απτόητοι να σκοράρουν και προηγήθηκαν ακόμα και με 20 πόντους (67-47) με πρωταγωνιστή τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η Φενέρ είχε πάρει τέτοια διαφορά που έκανε απλώς τα βσσικά για να πάρει τη νίκη (107-77) που ήταν και 7η σε 8 παιχνίδια.

Αυτοί που διακρίθηκαν για το «τριφύλλι» ήταν ο Ντουέιν Μπέικον που σημείωσε 20 πόντους, ο Παπαγιάννης και ο Ουόλτερς έβαλαν από 12 και 11 πόντους αντίστοιχα, με τον Ντέρικ Γουίλιαμς να προσθέτει άλλους 10.

Παναθηναικός - Βίρτους Μπολόνια Live Streaming 23/11

Στα πλαίσια της αναμέτρησης με την βιρτους μπολονια ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες εδώ και το πρώτο ματς είναι κόντρα στη Βίρτους, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία τους ματς έπαιξαν καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά και με ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Δείτε τον αγώνα εδώ

Πολύ μεγάλη θα είναι η απώλεια του Αρτούρας Γκριγκόνις, οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα οσφυαλγίας που αντιμετώπιζε. Επίσης αμφίβολος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση λογίζεται και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος ήταν απών από την τελευταία προπόνηση λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση.

Από την άλλη πλευρά η Βίρτους Μπολόνια επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την ευρωλίγκα. Οι Ιταλοί βρίσκονται μόλις μία θέση μακριά από την ζώνη που οδηγεί στα playoffs (9η) με ρεκόρ 4-4.

Panathinaikos – Virtus Bologna Live Streaming

Ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Μονακό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με σκορ 83-66. Στη συνέχεια πανηγύρισε το ρο φύλλο αγώνα στην έδρας της με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου (66-63). Στο πρώτο της παιχνίδι μακριά από την Μπολόνια και συγκεκριμένα στο Κάουνας με αντίπαλο την Ζαλγκίρις γνώρισε την ήττα με 68-65. Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν μιας και ακολούθησε η ήττα – συντριβή στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Παρτίζαν (90-62).

Οι εκτός έδρας δοκιμασίες των Ιταλών συνεχίστηκαν και μία εβδομάδα αργότερα σόκαραν την Ευρώπη καθώς πήραν πολύ μεγάλη νίκη στην Μαδρίτη με αντίπαλο την Ρεάλ με 95-91. Στο μεγάλο αυτό αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια καθώς την επόμενη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Βιλερμπάν με 84-79. Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα δεν άργησε να έρθει καθώς την επόμενη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό με αντίπαλο την Ολίμπια Μιλάνο με 64-59. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη που συνοδεύτηκε με ωραία εμφάνιση απέναντι στη Βαλένθια εντός με 89-59.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Να σημειωθεί πως για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό η συμμετοχή των Σενγκέλια και Οτζελέγε είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για το ματς στην Ελλάδα ο προπονητής της Μπολόνια ανέφερε: «Σίγουρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα ώστε να παίξουμε σε μία από τις πιο “καυτές” έδρες στην EuroLeague. Παίζουμε απέναντι σε μία αθλητική, πειθαρχημένη ομάδα με ικανότητα να ανεβεί επίπεδο στην έδρα της.

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας αλλά είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση και κάθε αντίπαλος είναι δυνατός στην EuroLeague. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία και πρέπει να το πιστοποιήσουμε σε ένα περιβάλλον όπως το ΟΑΚΑ».

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming.

Καλή απόλαυση! Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Σχετικά νέα