Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (30/12)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Εδώ (29/12)

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων για την ευρωλίγκα είναι προγραμματισμένο στο ΟΑΚΑ (30/12,21:00), όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε, πως μέχρι τώρα ακολουθούν βίους αντίθετους, αφού ο ολυμπιακος βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-6, ενώ το «τριφύλλι» στην 13η και ρεκόρ 6-9. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Το ματς θα διεξαχθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο, μιας και οι φίλοι των «πρασίνων» έχουν κάνει sold out, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming 30/12

Το «τριφύλλι» αναμφίβολα διανύει μία μεταβατική περίοδο όσον αφορά το αγωνιστικό του κομμάτι. Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές τόσο σε παίκτες όσο και σε τεχνικό επιτελείο. Οι «πρωτομάστορες» των τελευταίων ετών του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης μαζί με τον μέχρι πρότινος τότε προπονητή, Γιώργο Βόβορα, αποτέλεσαν παρελθόν. Παράλληλα αυτό που ήταν ευχάριστη έκπληξη ήταν η επαναδραστηριοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα της ΚΑΕ, εξέλιξη που όπως ήταν φυσικό χαιρέτησαν άπαντες οι υποστηρικτές της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του για την ευρωλίγκα, καθώς στην πρεμιέρα, στην Αθήνα υπέστη εντός έδρας ήττα με 68 – 71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία εβδομάδα αργότερα οι «πράσινοι» ταξίδεψαν μέχρι το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 77 – 75. Ακολούθησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων από Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 94 – 65), από Μονακό (εντός με 83 – 80), από Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός με 85 – 74) και Παρτίζαν εντός.

Για τον παναθηναικό η πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ ήρθε με αντίπαλο την Μπασκόνια με 98 – 83. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με νέα ήττα στην Πόλη από την Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη και Καλάθη με 107 – 77 παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε ο Παναθηναϊκός, τα πολλά λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο αγώνα. Σειρά πήραν δύο θετικά αποτελέσματα για το «τριφύλλι» απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν εντός με 88 – 85 (στην παράταση) και 77 – 58 αντίστοιχα. Οι παίκτες του Ράντονιτς συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας δύο σερί νίκες με Βιλερμπάν (77 – 58 εντός) και Ζαλγκίρις (67 – 81 εκτός).

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι νίκες συνεχίστηκαν καθώς επικράτησε στην Αθήνα της Μιλάνο 90 – 77. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες από Βαλένθια (εκτός με 94 – 91), από Μπαρτσελόνα (εκτός 74 – 68) και Εφές (εκτός 88 – 69).

Για το ντέρμπι απέναντι στους Πειραιώτες ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια της EuroLeague είναι σημαντικά, αλλά πάντα ένας αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος παίζοντας έξυπνα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός στην μέχρι τώρα πορεία καθοριστικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός διατήρησε τον ίδιο κορμό και έκανε ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που στόχο έχουν να πάνε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω και γιατί όχι μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του τροπαίου.

Παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Γουόκαπ, ο ΜακΚίσικ, ο Λαρεντζάκης, ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ, ο Φαλ παρέμειναν. Όλοι οι παραπάνω πλαισιώθηκαν από τους Αιζαια Κάνααν, Άλεξ Πίτερς, Τζοέλ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την άλλη είδε δύο μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας που είχαν καθοριστικό ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδας έως το final της ευρωλίγκας στο Βελιγράδι. Ο λόγος όπως είναι φυσικό γίνεται για τους Γιώργο Πρίντεζη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο πρώτος αποφάσισε να αποχωρησει από την ενεργό δράση και να αποχωριστεί τα παρκέ έπειτα από μία καριέρα 21 χρόνων, εκ των οποίων τα 18 στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Ντόρσεϊ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει τόσο την ομάδα όσο και την Ευρώπη γενικότερα με σκοπό να πάρει μία ευκαιρία στην άκρη του Ατλαντικού, το NBA και συγκεκριμένα τους Ντάλας Μάβρικς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming 30/12

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην διοργάνωση ήταν εκπληκτικό, καθώς στο πρώτο ματς πήρε το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη με 80-70, στο οποίο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 12 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Βεζένκοφ που πέτυχε 20. Ακολούθησε το ροζ φύλλο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας με 90 – 80. Σειρά πήρε η πολύ μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ με 89-87.

Panathinaikos – Olympiakos Live Streaming

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία συνεχίστηκε και πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 97-92. Δυστυχώς, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις και δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, καθώς ηττήθηκαν από Μονακό και Βαλένθια με 81 – 76 και 83 – 82 αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Παρτίζαν στο ΣΕΦ με 87 – 58, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές απουσίες που είχαν οι Σέρβοι και πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη για φέτος στη διοργάνωση. Για μία ακόμα φορά ξεχώρισαν ο Λαρεντζάκης και ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας. Ο τελευταίος σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

Σειρά πήρε ο αγώνας στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν, όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη και αυτό στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός εκεί γνώρισε την ήττα 90 – 84. Τελευταίο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στην διοργάνωση ήταν αυτό απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και την οποία κέρδισε με 86 – 76.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Το ταξίδι στην Πόλη συνοδεύτηκε από ήττα από την Εφές με 82 – 71. Ακολούθως εκμεταλλευόμενος την έδρα του επικράτησε της Μπολόνια με 117 – 71 και της Φενέρ 94 – 67 για να ακολουθήσουν δύο ήττες από Βιλερμπάν (εκτός με 77 – 75) και από Ερυθρό Αστέρα (εντός με 86 – 90).

Για το ματς στο ΟΑΚΑ για την Euroleague ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν μπορείς να αρνηθείς πως δεν είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό. Ιδίως με τη βαρύτητα που δίνουν οι αντίπαλοί μας. Έχουν κάνει sold out τόσες μέρες, περιμένουν πως και πως… Για εμάς είναι ένας εκτός έδρας παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Σίγουρα, με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Αλλά για τους αντιπάλους μας είναι πιο σημαντικό από αυτό που φαίνεται… Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού εξαρτάται από τον Μπέικον. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Παίρνει πολλές προσπάθειες, έχει μεγάλη ικανότητα στο σκορ. Όταν είναι σε καλή κατάσταση και σκοράρει, ο Παναθηναϊκός σκοράρει γενικά πολύ. Όταν δε σκοράρει πολύ, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει χαμηλά. Άρα, αυτό το match up θα είναι πολύ σημαντικό, για οποιονδήποτε τον μαρκάρει και η συνολική μας προσπάθεια. Από εκεί και πάρα ο Παναθηναϊκός έχει ικανότητα και ταλέντο».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Σάσα Βεζένκοφ ανέφερε: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα. Γενικά έχει ενόχληση. Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο να παίξει, αλλά θα δούμε όμως».

Η αναμέτρηση της Euroleague Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Το footballbet σας εύχεται καλή απόλαυση!

Σχετικά νέα