Παναθηναικός – Βιλερμπάν Live Streaming: Δείτε Εδώ (25/11)

Περιστέρι - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν (25/11, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμλογικού πίνακα και ρεκόρ 3-6. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να προλάβει να μπει στις οκτώ πρώτες θέσεις, οι οποίες οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης , στα playoffs. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Το τριφύλλι ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά του στη διοργάνωση, μιας και υπήρχαν ριζικές αλλαγές, στο ρόστερ της ομάδας. Ουσιαστικά άλλαξε όλο του το ρόστερ από χθες. Πιο αναλυτικά, οι Λεωνίδας Κασελάκης (Περιστέρι), Τζέρεμι Έβανς (Παρί), Οκάρο Γουάιτ (Γουίντι Σίτι Μπούλς), Πέιτον Σίβα (Ιλαβάρα Χοκς), Στέφαν Γιόβιτς (ελεύθερος), Νεμάνια Νέντοβιτς (Ερυθρός Ασττέρας), Νταρίλ Μέικον (Παρτίζαν), Ιωαννής Παπαπέτρου (Ούνιξ Καζάν), Σαντ Ρος (Σαραγόσα) και Βασίλης Καββαδάς (‘Αρης) αποτέλεσαν παρελθόν.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Αντί αυτών τα πράσινα φόρεσαν οι Πάρις Λι, Παναγιώτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης, Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους, Αρτούρας Γκουντάιτις, Ματέους Πονίτκα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο πρωτομάστορας του Ερυθρού Αστέρα, ήταν ο εκλεκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Παναθηναικός – Βιλερμπάν Live Streaming 25/11

Ο ερχομός του Ντουέιν Μπέικον στην αρχή της σεζόν αφύπνισε τον κόσμο και τον έκανε να πιστέψει πως ο παναθηναικος μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν, την περσινή, με την φανέλα της Μονακό, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας του. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο με σκοπό να αναζητήσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και το NBA, παρά το γεγονός πως ψαχνόταν για να μείνει στις ΗΠΑ, η πρόταση από ομάδα του καλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, στις αρχές του περασμένου μήνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινήθηκε γρήγορα και τον έκλεισε για τον παναθηναικό.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για την ευρωλίγκα, καθώς στην πρεμιέρα της στην Αθήνα υπέστη εντός έδρας ήττα με 68-71. Μία εβδομάδα αργότερα οι πράσινοι ταξίδεψαν μέχρι το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με με 77-75. Ακολούθησαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων από Άλμπα Βερολίνου (εκτός με 94-65), από Μονακό (εντός με 83-80), από Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός με 85-74) και Παρτίζαν εντός. Για τον παναθηναικό η πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ ήρθε με αντίπαλο την Μπασκόνια με 98-83. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με νέα ήττα στην Πόλη από την Φενέρμπαχτσε των Ιτούδη και Καλάθη με 107-77 παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε ο Παναθηναϊκός, τα πολλά λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

Στο τελευταίο παχνίδι με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια το «τριφύλλι» πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα ματς που κράτησε τους φίλαθλους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε αγωνία. Στην αρχή της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να παίξει σκληρή άμυνα, ωστόσο η αστοχία του στην επίθεση ήταν το «αγκάθι». Ως εκ τούτου το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους Ιταλούς να προηγούνται με 12 πόντους (7-19). Κάτι η αστοχία και τα λάθη στην επίθεση των «πρασίνων» κάτι η συνέπεια στο σκοράρισμα που έδειχνε που έδειχνε η Μπολόνια στην επίθεση. Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Ράντονιτς άρχισαν να συνέρχονται και να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να πάνε μπροστά με μόλις 3 πόντους στην ανάπαυλα (38-41).

Παναθηναικός - Βιλερμπάν Live Streaming 25/11

Η Μπολόνια και στο τρίτο δεκάλεπτο συνέχισε να διατηρεί την απόσταση από τον Παναθηναϊκό και να βρίσκεται μπροστά, μη μπορώντας το τριφύλλι να αναχαιτίσει τις επιθέσεις τους. Τότε ήταν το σημείο που οι Γουόλτερς και Γουίλιαμς ανέλαβαν δράση και με συνεχόμενα εύστοχα σουτ έβαλαν μπροστά τους «πράσινους» με ρεκόρ κλείνοντας την περίοδο με 67-62 (με ρεκόρ 17-2). Στην τέταρτη περίοδο παρότι ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά ακόμα και με +7 η Μπολόνια κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι, αλλά στο τέλος ο Ντέρικ Γουίλιαμς χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του χάρη σε τρίποντο 16’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Panathinaikos – Villeurbanne Live Streaming

Για το ματς απέναντι στη Βιλερμπάν ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγάλη θέληση και ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διπλή εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Η προσέγγισή μας χθες ήταν σωστή και πρέπει να την επαναλάβουμε κόντρα στη Βιλερμπάν, που έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Μετρούν δυο εκτός έδρας νίκες. Όπως είπα, η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ενέργεια. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μαζί με τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα physical παιχνίδι, οφείλουμε να διαβάσουμε τι κάνουν στην άμυνα. Από την μεριά μας, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για να τους σταματήσουμε. Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου σε αυτό το ματς. Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει, οι υπόλοιποι θα δώσουν ό,τι έχουν στο παρκέ. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Από την άλλη πλευρά η Βιλερμπάν βρίσκεται στην 14η θέση του πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 3-6. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν και αυτοί με την σειρά με αρκετές ελπίδες μιας και ενισχύθηκαν με σκοπό να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Παίκτες όπως ο Νάντο Ντε Κολό και ο Λοβέρν ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα της Λιόν. Ωστόσο, το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που πρέπει, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Μονακό με 66-83. Το ροζ φύλλο αγώνα πανηγύρισε την δεύτερη αγωνιστική στην Ισπανία με αντίπαλο την Βαλένθια (76-77). . Ακολούθησαν δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ με 84-63 και 88-69. Από εκεί και πέρα ανέκαμψε καθώς σειρά πήραν δύο συνεχόμενες νίκες με αντιπάλους την Μπασκόνια εντός (87-61) και την Βίρτους Μπολόνια εκτός (79-84). Από εκεί και ύστερα η βιλεμπαν μετρά μόνο ήττες στο θεσμό μιας και ηττήθηκε από Ζαλγκίρις εντός (76-93), από Ερυθρό Αστέρα εκτός με 71-67 και την τελευταία αγωνιστική έχασε το γήπεδο της από την Μπάγερν Μονάχου με 74-75.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί κανονικά ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και υπολογίζεται από τον Τι Τζέι Πάρκερ. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

Σχετικά νέα