Ποιος είχε «κόψει» τον Γκατσίνοβιτς

Είναι ένα από τα κύρια γρανάζια της καλοκουρδισμένης πολεμικής μηχανής που εμφανίζει στο γήπεδο ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είχε προλάβει βέβαια να μας συστηθεί το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αφήνοντας τα διαπιστευτήρια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στη ζωή αλλά και στον αθλητισμό που τα περισσότερα είναι θέμα καλού timing. Στην ΑΕΚ δεν ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τον Σέρβο χαφ το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν είδαν ότι δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό. Είχαν δει την περίπτωσή του (και μάλιστα πριν τους Πράσινους) τον Δεκέμβρη του προηγούμενου έτους.

💣ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!🎁

Ο μάνατζερ του «Γκάτσι» Μίλος Μαλένοβιτς έχει άριστες σχέσεις με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδόπουλο. Σχέσεις που είχαν επισφραγιστεί και με την απόκτηση των Τσούμπερ, Γέφτιτς. Αμέσως τότε είχε προτείνει τον ερχομό του Γκατσίνοβιτς ως δανεικό στην ΑΕΚ αλλά ο τότε τεχνικός Αργύρης Γιαννίκης είχε βάλει στοπ στην όλη ιστορία. Άλλωστε η Ένωση έψαχνε τότε για στόπερ και όχι για «οκτάρι». Βέβαια το ότι ο Γκατσίνοβιτς «σκίζει» τώρα αγωνιζόμενος στο αριστερό φτερό είναι μια άλλη ιστορία…

Ποιος ξέρει; Θα είχε καταφέρει να δείξει την αναμφισβήτητη αξία του ο Σέρβος μέσος εάν τελικά είχε έρθει πέρυσι στο γεμάτο προβλήματα καράβι της ΑΕΚ;To πιθανότερο είναι να τον είχε ξεβράσει και εκείνον το κύμα της απογοήτευσης.

Θέμα timing είπαμε…

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα