Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Νίκη με γκολ για την Παρί

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ωραίες οι σφαλιάρες που ήρθαν την Κυριακή. Τόσο για τον άσο της Τότεναμ που επέλεξα όσο και γι’ αυτόν του Άρη. Έτσι είναι το στοίχημα, τα έχει αυτά και δεν περιλαμβάνει μόνο διπλά όπως αυτό τη Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο.

Περιλαμβάνει όμως εκ νέου νίκη της Παρί δεν Ζερμέν επί της Μπάγερν. Ναι, θα ρισκάρω ξανά αφού θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Γάλλοι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την γερμανική ομάδα. Η Μπάγερν δεν έχασε μόνο το 30% της δύναμης της στην επίθεση από την απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχασε και άλλο τόσο από ψυχολογικής πλευράς.

Φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι το άγχος των παικτών της να τελειώσουν τις φάσεις που δημιουργούσαν. Αδυνατούσαν να δείξουν καθαρό μυαλό και αυτό το παιχνίδι ήταν και ένα μήνυμα ενόψει του μέλλοντος, όταν η Μπάγερν θα κληθεί να βρει τον διάδοχο του Πολωνού.

Στο σήμερα όμως. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην ρεβάνς. Θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Θα ακολουθήσει το ίδιο στιλ με το οποίο νίκησε την Μπάγερν στο Μόναχο και θα το κάνει ξανά με γκολ και από τις δύο πλευρές.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 13/04/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 13/04/2021 10:00 μμ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΓΕΡΝ 1&GOAL/GOAL 4.15

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*