Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Γκολ στο Ηράκλειο

Σαββατοκύριακο κορωνοϊού παντού. Αναβολές σε αρκετές αναμετρήσεις, ομάδες που δυσκολεύτηκαν στις προπονήσεις και κάπως έτσι πρέπει να βγουν και οι σωστές επιλογές.

Στη Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα ακολουθήσω το Goal/Goal σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και θα προσπαθήσουν να κάνουν χρήση της δύναμης της έδρας τους. Έχουν το ένα γκολ και αμυντικά είναι αρκετά δυνατοί όμως πιστεύω στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, προσπαθούν να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν με τακτική και παρά την καλή ανασταλτική λειτουργία του ΟΦΗ, θεωρώ ότι ένα γκολ θα το βρουν.

🍋🍎Σούπερ διπλή προσφορά* Live Casino μόνο για σένα!🥝🍒

Πάω και στο Κύπελλο Αγγλίας. Όχι σε ένα τόσο εμπορικό παιχνίδι είναι η αλήθεια. Η Σουόνσι υποδέχεται Σαουθάμπτον και θα πάρω το διπλό σε απόδοση 1.70.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και το συγκρότημα του Ραλφ Χάζενχιτλ το έχω σε αρκετά μεγάλη εκτίμηση, από την άποψη ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν του βγαίνει αλλά η ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει και όχι να καταστρέψει, πάντα έχει καλύτερες πιθανότητες για μια νίκη.

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 08/01/2022 5:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 08/01/2022 5:15 μμ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ GOAL/GOAL 2.00
- 08/01/2022 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 08/01/2022 7:30 μμ ΣΟΥΟΝΣΙ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2 1.70

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*