Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Ρυθμιστής το Ισραήλ

Κακό πρόσωπο εμφάνιση η Σλοβακία χθες στην Λευκωσία και μοιραία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, την οποία για να λέμε την αλήθεια περισσότερο άξιζε η Κύπρος. Αν δεν υπήρχαν μάλιστα οι τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις του Ντουμπράφκα στο φινάλε, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Έτσι όπως είχαν βγει τα rankings στην ευρωπαϊκή ζώνη, διαμορφώθηκαν κάποιοι όμιλοι όπου θα γίνει ο κακός χαμός. Ένας από αυτούς είναι και ο 6ος. Δεν υπάρχει το πολύ μεγάλο όνομα, υπάρχουν όμως ομάδες που μπορούν άνετα να τερματίσουν στην 1η θέση αλλά και στην 4η.

Η Δανία είναι θεωρητικά μια από τις ομάδες που έχουν τις καλύτερες πιθανότητες απευθείας πρόκρισης μαζί με την Αυστρία και την Σκωτία. Ειλικρινά όμως αν προσπαθούσα να δώσω ποσοστά φαβορί στο συγκεκριμένο γκρουπ θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Υπάρχει όμως μια ομάδα που θα παίξει το ρόλο του ρυθμιστή και αυτή είναι το Ισραήλ.

Στα πρόσφατα παιχνίδια του Nations League μου άρεσε η μαχητικότητα των Ισραηλινών αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα κρίσιμα. Σίγουρα εδώ δεν θα υπάρχει άγχος αλλά δεν ξέρω αν το Ισραήλ έχει φτάσει σε θέση να μπορεί να κοντράρει κάποιες πιο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το διπλό της Δανίας θα μπει στις επιλογές μου αφού είναι η ευκαιρία των Δανών να ξεκινήσουν με νίκη και στη συνέχεια να μετρήσουν τις απώλειες που θα έχουν Σκωτσέζοι και Αυστριακοί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το Ισραήλ ξεκάθαρα θα παίξει το ρόλο του ρυθμιστή και από όποια ομάδα κόψει βαθμούς, θα στερήσει και το μεγαλύτερο μέρος των πιθανοτήτων της για πρόκριση.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 25/03/2021 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 25/03/2021 7:00 μμ ΙΣΡΑΗΛ ΔΑΝΙΑ 2 1.70

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*