Θα έχει μέλλον ο Καμαρά;

Τα καμπανάκια έχουν χτυπήσει, ο ίδιος τα έχει ακούσει και οι εξελίξεις έρχονται. Ο λόγος γίνεται για μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά , που για εκείνον οι Eρυθρόλευκοι πλήρωσαν το αξιοσέβαστο ποσό των 5 εκατ. προκειμένου να τον πάρουν από τον Άρη, δεν έχει προς το παρόν καταφέρει να δικαιολογήσει στο ελάχιστο τα χρήματα αυτά.

Η επιλογή του Μαρτίνς, για να μη ξεχνιόμαστε, αγωνίστηκε στο πρώτο ματς απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Αμέσως μετά τραυματίστηκε και ο Κορμπεράν τον θυμήθηκε μετά από καιρό είναι η αλήθεια στο ούτως ή άλλως δύσκολο ματς απέναντι στη Ναντ. Εκεί ακολουθώντας και τους περισσότερους συμπαίκτες του απογοήτευσε, με αποτέλεσμα ο Κορμπεράν να τον θέσει εκτός αποστολής από το ματς με τον Βόλο.

Το σίγουρο είναι ότι τα κανονάκια του Καμαρά λιγοστεύουν στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές έχουν αποκτήσει κόσμο και κοσμάκη στη θέση που αγωνίζεται. Οπότε πιθανή απώλειά του δεν θα σημάνει και το τέλος του κόσμου.

Άλλωστε στον Ολυμπιακό απέδειξαν στην περίπτωση του Ζινκερνάγκελ ότι δεν θα διστάσουν να αποδεσμεύσουν παίκτη που απέκτησαν μόλις αυτό το καλοκαίρι…

🎁ΠΡΟΣΦΟΡΑ*-ΣΟΚ: ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔYO ΑΠΙΘΑΝΑ ΔΩΡΑ*!🍒💰

🔥ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα