Τι συμβαίνει με τον Φορτούνη

Το μεγάλο ερωτηματικό που πλανάται γύρω από την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Κώστα Φορτούνη συνεχίζεται. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε στο τέλος του Ιουλίου και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα είχε βρει την καινούργια του ομάδα.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση Φορτούνη είναι ότι ακόμα δεν έχει έρθει στην επιφάνεια κάποια επίσημη πρόταση είτε προς τον Ολυμπιακό είτε προς τον ίδιο. Ίσως και να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ως προς την ετοιμότητα του «Φόρτου». Οι δύο σοβαροί τραυματισμοί έχουν αφήσει ερωτηματικά ως προς ικανότητά του να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Επίσης οι κακές γλώσσες λένε ότι ο 29χρονος μέσος ακόμα και πριν τις ατυχίες που είχε, δεν ήταν τόσο «δουλευταράς» και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο παράπονο του Μαρτίνς από εκείνον.

🎁TΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!🍒

Τις τελευταίες μέρες είχε ακουστεί για ενδιαφέρον από τη Τουρκία με τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Φορτούνη. Όμως η «Τσιμ Μπομ» μόλις απέκτησε τον γνωστό μας από την εξάμηνη θητεία του στον ΠΑΟΚ Σέρτζιο Ολιβέιρα με αποτέλεσμα το όνομα του διεθνή μέσου να φύγει από τις σκέψεις του νεοπροσληφθέντα τεχνικού Ρότζερ Σμίντ.

Η προοπτική της Φενέρμπαχτσε ίσως όμως να είναι και η πιο ζωντανή, αλλά με μία βασική προϋπόθεση: να ολοκληρωθεί η πώληση του Δημήτρη Πέλκα στη Χαλ του Ατζούν Ιλιτζαλί. Με τον Οζίλ να είναι ήδη παρελθόν ανοίγει θέση στο ρόστερ της Φενέρ και με δεδομένη την εκτίμηση που έχει ο Ζεσούς στον Φορτούνη τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Τα χρονικά περιθώρια για τον Φορτούνη στενεύουν και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είναι πραγματικά κρίμα για τον ίδιο να μένει ανενεργός. Ας μη ξεχνάμε ότι είναι μόλις 29 ετών και έχει ακόμα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του. Ακόμα και για να διεκδικήσει την επάνοδό του στην φουριόζα Εθνική Ομάδα του Πογιέτ. Είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και ότι δεν είναι ποδοσφαιρικά «τελειωμένος».

Κώστας Φορτούνης ώρα μηδέν…

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα