Τι συμβαίνει με τον Βρσάλικο

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε πολλές μεταγραφικές κινήσεις και αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο συνεχίζει να ενισχύεται. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές με πλούσιο βιογραφικό και πολύ υποσχόμενο μέλλον. Όμως βάσει αγωνιστικού παρελθόντος και ποδοσφαιρκής ποιότητας, η πιο ηχηρή μεταγραφή ήταν του Σίμε Βρσάλικο.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ ήρθε για να είναι βασικό γρανάζι της «ερυθρόλευκης» άμυνας, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά από τότε δεν έχει αγωνιστεί.

Ο Βρσάλικο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχει υποστεί υποτροπή πράγμα που καθυστερεί την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Η απουσία του από τις προπονήσεις έχει ξεπεράσει τις 30 ημέρες και είναι εύλογο το ερώτημα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν θα επιστρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δευτεραθλητής κόσμου με τα χρώματα της Κροατίας, αναμένεται τη επόμενη εβδομάδα να μπει στις προπονήσεις, με χαλαρό ρυθμό στην αρχή, γιατί πρέπει να ενταχθεί με προσοχή στο πρόγραμμα ώστε να αποφευχθεί μια νέα υποτροπή.

Στον Πειραιά έχουν επενδύσει πολλά πάνω στον Βρσάλικο, τον θεωρούν παίκτη που αν είναι καλά από θέματα υγείας, τότε μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έτσι θα τον διαχειριστούν τόσο προσεκτικά για να μπορούν να τον έχουν έτοιμο την κατάλληλη στιγμή μέσα στη σεζόν.

🎁ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💵

Σχετικά νέα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*