All Star Game με σούπερ αποδόσεις* και ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!

Το All Star Game της Basket League παίζει δυνατά στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις* κι ειδικά στοιχήματα, για περισσότερη δράση!

Λάμψη, θέαμα, ένας συναρπαστικό αγώνας, μια μεγάλη γιορτή! Το 26ο All Star Game της Basket League είναι εδώ, για να προσφέρει διασκεδαστικές στιγμές στους λάτρεις του μπάσκετ και αυτή τη φορά φιλοξενείται στην Καρδίτσα.

Στο παρκέ του «Γιάννης Μπουρούσης» θα βρεθούν αντιμέτωπες η Team Walkup με την Team Sloukas και υπόσχονται μοναδικά και απολαυστικά στιγμιότυπα.

Μοναδικές αποδόσεις* κι ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις τα πάντα για το All Star Game. Αγορές για τον διαγωνισμό τριπόντων και για τον διαγωνισμό καρφωμάτων, οι οποίοι γίνονται την Κυριακή (17/12) στι 16:00 και στο ημίχρονο του κεντρικού αγώνα, αντίστοιχα.

Ο κεντρικός αγώνας θα αρχίσει στις 16:30, όπου οι καλύτεροι παίκτες της Basket League, όπως αυτοί αναδείχθηκαν από ψηφοφορία του κοινού, θα προσφέρουν μοναδικά highlights! Στο 1.60 η απόδοση* για να κερδίσει η ομάδα του Κώστα Σλούκα και στο 2.20* να κερδίσει η ομάδα του Τόμας Γουόκαπ.

Ενισχυμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

Στο Pamestoixima.gr ζεις όλη την αθλητική δράση με εορταστική ενισχυμένη τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση! Με το μοναδικό αυτό δώρο* ανταμείβεσαι για όλο το 2024!

Champions League, Europa League, Super League, Premier League, La Liga, εγχώρια Κύπελλα, EuroLeague, Basket League, ΝΒΑ, αλλά και κάθε αθλητική διοργάνωση είναι στο Pamestoixima.gr, για να διασκεδάσεις όπως εσύ θέλεις.

Ενισχυμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας δωρεάν για λίγες ημέρες, για να απολαύσεις κάθε μαγική στιγμή στα κορυφαία γήπεδα του κόσμου, αλλά και μοναδικά παιχνίδια στο Live Casino!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σχετικά νέα