Προγνωστικά στοιχήματος

Kαθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ. Διαθέσιμα το κουπόνι ΟΠΑΠ και οι αποδόσεις ΟΠΑΠ, αποτελέσματα ποδοσφαίρου και αποτελέσματα μπάσκετ, βαθμολογίες και στατιστικά για στοίχημα που οδηγούν σε στοιχημα κερδη. Στοιχηματική θεωρία, παρουσίαση στοιχηματικών εταιριών, βαθμολογίες ποδοσφαίρου και στατιστικά ποδοσφαίρου, τζίροι, live scores.

Τελευταία Προγνωστικά

Η μάχη απέναντι στους bookmakers είναι σκληρή, αδυσώπητη και ασταμάτητη αν μη τι άλλο. Σε καθημερινή βάση ολοι οι παίκτες προσπαθούν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από τη στοιχηματική τους δραστηριότητα, όμως μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο. Είναι τέτοια η καθημερινότητα όλων μας, όπου κάνει πιο δύσκολη την υπόθεση ανεύρεσης σημείου, καθώς χρειάζεται να δαπανήσετε χρόνο για να μελετήσετε τα στοιχεία τα οποία αφορούν κάθε αναμέτρηση. Το ρεπορτάζ, τα στατιστικά, να δείτε τι συνέβη στο κάθε ματς και κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει εικόνα από όλα τα πρωταθλήματα.

Κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση η δική μας βοήθεια και εξειδίκευση, αφού στη σελίδα μας θα βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά για στοίχημα. Οι tipster μας, φροντίζουν σε κάθε αναμέτρηση την οποία αναλύουν εις βάθος να μεταφέρουν όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, από καιρικές συνθήκες και τραυματισμούς, μέχρι μελέτη για τα κορυφαία στατιστικά, προϊστορία των αγώνων, ακόμα και το ποιος είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης. Στο κείμενο που ακολουθεί θα δείτε όλους τους τύπους προγνωστικών που θα βρείτε στη σελίδα μας. Συνεχίστε να διαβάζετε με στόχο να είσαστε απόλυτα ενημερωμένοι αναφορικά με τα στοίχημα προγνωστικά που θα βρείτε στο Footballbet.

Προγνωστικά Νικητής Αγώνα

Πρόκειται για τον κλασικότερο τύπο στοιχήματος ο οποίος ιντριγκάρει κάθε παίκτη και δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση οι παίκτες. Μπορεί να έχει το μικρότερο ποσοστό πιθανότητας επιτυχίας ένα σημείο, καθώς βρίσκεται μόλις στο 33% έναντι άλλων bets τα οποία φτάνουν σε πιθανότητες 50%, όμως όλα είναι θέμα μελέτης και σκληρής δουλειάς μέχρι να φτάσουν στα χέρια σας τα προγνωστικά στοιχήματος για τον Νικητή Αγώνα. Οι tipster μας θα φροντίσουν να έχουν στα χέρια τους και κατ’ επέκταση στα γραφόμενά τους όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να φτάσετε στην τελική σας απόφαση. Τα στατιστικά τα οποία περιβάλλουν την αγωνιστική κατάσταση της κάθε ομάδας, το ρεπορτάζ αναφορικά με το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, τους τραυματισμούς και τις ελλείψεις κάθε αντιπάλου.

Φυσικά έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο προς συγκεκριμένες κατηγορίες και βασιζόμενοι στην εξειδίκευσή τους σε αυτές, θα σας μεταφέρουν και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων. Όπως για παράδειγμα τη φόρμα τους στα τελευταία παιχνίδια, το αγωνιστικό τους στυλ και πως αυτό επηρεάζει την αναμέτρηση και εν τέλει καθορίζει το τελικό τους συμπέρασμα για να φτάσουμε στην πρόταση του Νικητή Αγώνα στα Προγνωστικά στοιχήματος. Φυσικά οι συντάκτες μας μπορεί να έχουν την γνώση, τα δεδομένα κάθε αναμέτρησης, ακόμα και την εικόνα αναφορικά με το πως παίζει κάθε ομάδα, όμως στο τέλος βρίσκεται στο δικό σας χέρι το πως θα αξιολογήσετε την αναμέτρηση με βάση τα παραπάνω, ώστε να φτάσετε στη δική σας απόφαση, αναφορικά με τον Νικητή Αγώνα.

Προγνωστικά Over / Under

Το στοίχημα Over / Under είναι μία από τις πιο αγαπημένες και πιο εκτενώς διαδεδομένες στοιχηματικές επιλογές. Η δημοφιλία του έχει εκτοξευτεί τα τελευταία 15 χρόνια πάρα πολύ και όχι άδικα. Από τη μία πλευρά μιλάμε για να ένα στοίχημα με πιθανότητες επιβεβαίωσης στο 50%, μιας και πρόκειται για bet διπλής επιλογής. Επίσης, έχει να κάνει με την πεμπτουσία του στοιχήματος, που είναι το γκολ. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανακαλύψετε το ποια ομάδα θα είναι εκείνη η οποία θα πάρει το ματς, αρκεί να καταλάβετε το προς τα που μπορεί να πάει η αναμέτρηση γενικά στο σύνολο τέρματων και να ποντάρετε πάνω σε αυτή σας την αίσθηση.

Από τη δική τους πλευρά οι συντάκτες μας, αφού έχουν μελετήσει εκτενώς μια αναμέτρηση με βάση όλα τα δεδομένα που αναφέραμε και στα Προγνωστικά Νικητή Αγώνα, θα σας δώσουν ένα απόλυτα εμπεριστατωμένο συμπέρασμα το οποίο βασίζεται σε απτά επιχειρήματα και όχι… αερολογίες. Με τι ρυθμό σκοράρει η κάθε ομάδα και αντίστοιχα πόσο εύκολα δέχεται γκολ; Ποιος είναι ο μέσος όρος τερμάτων που σημειώνονται στα παιχνίδια του κάθε αντιπάλου; Σε αυτό το κομμάτι ελέγχονται προσεκτκά τόσο τα εντός, όσο και τα εκτός έδρας ματς, μαζί πάντα με την πιο πρόσφατη φόρμα η οποία αφορά αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας.

Ποιες είναι οι απουσίες της κάθε αντιπάλου και πως εκείνες μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά τους ή αντίστοιχα την αμυντική τους λειτουργία; Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να έχετε την καλύτερη και πιο πλήρη εικόνα προτού αποφασίσετε να ποντάρετε. Φυσικά, οι συντάκτες μας δεν μένουν στην επιλογή του βασικού ορίου Over/Under 2.5, αλλά θα δείτε και επιλογές που αφορούν τα Over / Under 1.5, Over / Under 3.5, ακόμα και Over / Under 0.5, 1.5 για ημίχρονο. Όλα καθορίζονται από τα δεδομένα που υπάρχουν διαθέσιμα σε κάθε αναμέτρηση που αναλύεται διεξοδικά.

Προγνωστικά Goal / No Goal

Όπως και στην περίπτωση και εδώ μιλάμε για παιχνίδι με τα γκολ, με τη διαφορά ότι εδώ δεν κυνηγάμε την ποσότητα, αλλά το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες για το goal / goal, ή αντίστοιχα να σκοράρει μία ή καμία ομάδα για το no goal. Και σε αυτή τη στοιχηματική κατάσταση μιλάμε για στοίχημα διπλής επιλογής, το οποίο όπως και στην περίπτωση του over / under, σημαίνει ότι έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης 50%. Απόλυτα αναμενόμενα λοιπόν είναι ακόμα ένα εξαιρετικά δημοφιλές στοίχημα για το οποίο εργάζονται πυρετωδώς οι tipster μας για να έχετε τις καλύτερες δυνατές αναλύσεις. Βέβαια θα πρέπει να έχετε στο νου σας, ότι συνήθως πρόκειται για επιλογή με σχετικά μεγαλύτερη γκανιότα σε σχέση με το over / under και ακόμα περισσότερο με το 1Χ2.

Φυσικά, επειδή πρόκειται για αρκετά ομοιότυπο τύπο στοιχήματος με το over / under και τα στοιχεία είναι κοινά, δεν είναι απίθανο να δείτε τους tipster μας να σας προτείνουν και combo bets, όπως over / under 1.5, 2.5, 3.5 & Goal ή No Goal. Το μόνο έξτρα στοιχείο το οποίο αφορά το συγκεκριμένο στοιχηματικό τύπο, είναι το πόσο συχνά εμφανίζεται σε κάθε αντίπαλο το Goal ή αντίστοιχα το No Goal, τόσο συνολικά, όσο και εντός / εκτός έδρας αντίστοιχα, αλλά και στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Άλλωστε αυτά τα παραπάνω από μόνα τους μπορούν να μας δείξουν μια πολύ σημαντική τάση και αναμφίβολα οι συντάκτες μας τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους.

Προγνωστικά Ασιατικό στοιχημα

Ακόμα ένα εξαιρετικά αγαπημένο στοίχημα το οποίο τα τελευταία χρόνια παίρνει πολύ τζίρο και απόλυτα λογικά. Στην Ελλάδα αργήσαμε πολύ να το μάθουμε είναι η αλήθεια, αλλά όλο και περισσότερος κόσμος εκπαιδεύεται πάνω σε αυτό όσο περνάει ο καιρός. Αναμενόμενα λοιπόν, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δεν μπορούν παρά να εκμεταλλευτούν τα ασιατικά στοιχήματα για να δώσουν τα προγνωστικά τους. Οι λόγοι πολλοί για να κάνουν κάτι τέτοιο. Αρχικά μιλάμε για έναν τύπο στοιχήματος με εξαιρετικά χαμηλή γκανιότα, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 3%, ανάλογα με τη στοιχηματική εταιρία στην οποία παίζετε. Κατά δεύτερον λόγο, μιλάμε για στοίχημα διπλής επιλογής, άρα όπως και στα over / under, goal / no goal το ποσοστό των πιθανοτήτων βρίσκεται στο εξαιρετικά ωφέλιμο για τον παίκτη 50%.

Και last but not least, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε στα αγαπημένα σας φαβορί σε μεγαλύτερες ακόμα αποδόσεις, ειδικά όταν υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας, αλλά και ότι έχετε πολλαπλούς τρόπους να καλυφθείτε. Ανάλογα με το όριο που θα επιλέξετε, αν πέσετε κοντά στην επιλογή σας, μπορείτε να έχετε μισή νίκη, που σημαίνει ότι θα πάρετε πίσω το ποντάρισμά σας και μισό κέρδος. Ή αντίστοιχα, μισή ήττα ανάλογα, που σημαίνει ότι θα πάρετε πίσω το μισό ποντάρισμά σας. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν από τους πιο θελκτικούς τύπους για προγνωστικά στοιχήματος και δεν θα διστάσουν οι tipster μας να σας τον προτείνουν, εφόσον βλέπουν ότι υπάρχει αξία, έχοντας φυσικά αναλύσει όλα τα δεδομένα που προαναφέραμε σε όλους τους προηγούμενους τύπους στοιχήματος.

Προγνωστικά στοίχημα μπάσκετ

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη φαρέτρα του σάιτ μας τα Προγνωστικά Στοίχημα Μπάσκετ. Μιλάμε άλλωστε για το δεύτερο πιο αγαπημένο άθλημα του ελληνικού κοινού, τόσο σε θεαματικότητα και δημοφιλία, όσο και σε ποντάρισμα. Στο Footballbet θα βρείτε λοιπόν Προγνωστικά για στοίχημα μπάσκετ NBA, Προγνωστικά για την Euroleague, για την Α1, αλλά φυσικά και για άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως της Ισπανίας και της Ιταλίας μεταξύ άλλων. Οι συντάκτες μας, σας παρουσιάζουν όλα τα απαραίτητα στατιστικά τα οποία θα τους οδηγήσουν στην τελική τους επιλογή, είτε εκείνη είναι Νικητής Αγώνας, είτε προέρχεται από Νικητή με Χάντικαπ, είτε το βασικό προσφερόμενο από τις στοιχηματικές εταιρίες, είτε κάποιο από τα εναλλακτικά.

Φυσικά εφόσον οι συνθήκες, το ρεπορτάζ και η αγωνιστική κατάσταση το επιτρέπουν, μπορεί εύκολα να προταθεί σημείο από Σύνολο Πόντων Over / Under, ενώ και εδώ, ανάλογα με τις τελευταίες εμφανίσεις των δύο ομάδων, μπορεί να επιλεγεί κάποιο εναλλακτικό σύνολο. Τέλος, ανάλογα με τη φόρμα κάποιων παικτών ή την επιθετική/αμυντική δεινότητά τους, οι tipster μας είναι πιθανόν μπορούν να σας προτείνουν κάποιο ειδικό στοίχημα για κάποιο παίκτη, το οποίο να αφορά πόντους ή ασίστ, ή ακόμα κλεψίματα / κοψίματα, ακόμα και συνδυαστικές επιλογές. Όπως και να έχει, ότι προταθεί, θα προέρχεται από επιχειρήματα τα οποία βασίζονται στο σωστό συνδυασμό δεδομένων, όπως είναι τα στατς, η φόρμα των ομάδων, το ρεπορτάζ, αλλά και η γνώση της λίγκας-διοργάνωσης σε βάθος.