Champions League με ειδικά στοιχήματα σε κάθε φάση. Eτσι είναι το παιχνίδι σήμερα στην Bwin

Η φάση των «16» του Champions League ξεκινά με ένα ντέρμπι που, κάλλιστα, θα μπορούσε να συνιστά και το ζευγάρι τελικού της φετινής σεζόν.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν, για δύο ομάδες με πλούσιο παρελθόν αναμετρήσεων τα τελευταία χρόνια. Η γαλλική ομάδα ακόμα αναζητά την πρώτη νίκη της στην Καταλονία μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες (δύο ισοπαλίες – τρεις ήττες).

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν με εκατοντάδες ειδικά. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Παράλληλα, αναζητά την πρώτη νίκη της επί ισπανικού εδάφους, μετά το 1-2 επί της Βαλένθια – και πάλι για τη φάση των «16»- τον Φεβρουάριο του 2013. Έκτοτε, σε επτά ταξίδια στην Ιβηρική μέτρησε πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες! Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα προφανώς έχει να θυμάται την επική ανατροπή κόντρα στην Παρί το 2017, όταν ηττήθηκε 4-0 στο Παρίσι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, επικρατώντας 6-1 στον επαναληπτικό, σε μια αναμέτρηση που σκόραρε τρεις φορές από το 88’ και μετά!

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν; Τα σπουδαιότερα ματς της ημέρας με Build A Bet.  |21+

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λειψία περιμένει τη Λίβερπουλ, στη… Made in Germany μονομαχία των πάγκων, ανάμεσα σε Νάγκελσμαν και Κλοπ. Οι δύο τους, δεν είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι, καθώς συναντήθηκαν στα play off του Champions League τη σεζόν 2017-18. Τότε, η Χόφενχαϊμ του Νάγκελσμαν αντιμετώπισε τη Λίβερπουλ του Κλοπ, με τους «κόκκινους» να παίρνουν το εισιτήριο για τους ομίλους με δύο νίκες (1-2 στη Γερμανία, 4-2 στο Λίβερπουλ).

Ποιος θα επικρατήσει στο Λειψία – Λίβερπουλ; Στη bwin το ζεις με ειδικά στοιχήματα σε κάθε φάση. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  

Σχετικά νέα