Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Διπλό για την Γιουνάιτεντ

Η Λιντς εγκλωβίστηκε από την ανασταλτική λειτουργία της Άστον Βίλα και δεν άξιζε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας όμως η Λάτσιο θα μπορούσε εύκολα να επιβεβαιώσει το δεύτερο ποντάρισμα με το Goal/Goal. Χαμένο πέναλτι ο Τσίρο Ιμόμπιλε στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσε να βρει. Πάμε στα σημερινά.

Μπορεί να έχει χίλια στραβά στην ανασταλτική της λειτουργία αλλά αν κάτι ξέρει να κάνει καλά η Γιουνάιτεντ, είναι να επιτίθεται.

Το γεγονός ότι τρέχει ένα αήττητο 18 αγώνων εκτός έδρας, σίγουρα δείχνει και τη δυναμική που έχει η ομάδα του Σόλσκιερ, όταν καλείται να παίξει στα περισσότερα παιχνίδια χωρίς να κουβαλάει τον τίτλο του φαβορί. Η Τσέλσι με τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι μπορεί να έχει κάνει πέντε νίκες σε επτά ματς αλλά δεν με πείθει με την εικόνα της.

Η παρουσία της περισσότερο πλησιάζει στην εικόνα που είχε στο τελευταίο ματς με την Σαουθάμπτον, παρά σε κάτι καλύτερο. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά που εμφανίζουν οι «μπλε» σε άμυνα και μεσαία γραμμή, παίρνοντας μια ακόμη σπουδαία νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει σε ρόλο φαβορί για μια θέση στην 4άδα της βαθμολογίας.

Τέλος, στην Ιταλία, υπάρχει το παιχνίδι της Κροτόνε με την Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την ανασταλτική τους λειτουργία και το Over 2,5 το οποίο προσφέρεται σχεδόν σε αποδόσεις διπλασιασμού, θα μπει στις επιλογές μου.

Η Κάλιαρι μπορεί να σκοράρει και δεν θα το θεωρούσα λάθος να ποντάρει κάποιος και στο συνδυαστικό Goal/Goal & Over2,5 αφού δεν περιμένω από μια μόνο ομάδα να πετύχει τρία γκολ.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 28/02/2021 6:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 28/02/2021 6:30 μμ ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 3.55
- 28/02/2021 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 28/02/2021 4:00 μμ ΚΡΟΤΟΝΕ ΚΑΛΙΑΡΙ OVER 2,5 1.93

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*