Προγνωστικά Στοιχήματος - Banker

Τα γερμανικά over και η φόρμα της Μονακό

Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τις ομάδες και τους παίκτες να οργανώνονται σιγά σιγά για τη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων, όπου από τη Δευτέρα και μετά θα ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες. Ερχεται μία εβδομάδα με σερί παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σήμερα, Παρασκευή, γίνεται το… ζέσταμα για ένα δυνατό –στοιχηματικά- Σαββατοκύριακο. Περιορισμένο το κουπόνι, όμως βγήκαν δύο βασικές επιλογές και ένα μονό ρίσκου.

Πρώτη επιλογή με μία συνηθισμένη συνταγή στοιχήματος. Τα κόρνερ στη Β’ Γερμανίας. Ζευγάρια και ομάδες που με τον τρόπο παιχνιδιού τους προσφέρουν γκολ, θέαμα, αλλά και η πίεση που προκαλούν τους οδηγεί πολλές φορές στη γωνία και στο κόρνερ. Ενα ματς απόψε. Η Πάντερμπορν φιλοξενεί την Καρλσρούη, με τις δύο ομάδες να έρχονται από θετικά αποτελέσματα, ωστόσο τη δεύτερη να είναι πιο κοντά στην πρώτη τριάδα. Βρίσκεται στην 5η θέση και στο -5 από την 3η Γκρόιτερ Φιρτ.

Novibet
Novibet, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ! 21+ | MGA ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Τώρα αρχίζει το ματς! |21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Πάντερμπορν είναι στη μέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, στο -12 από την πρώτη τριάδα, στο +11 από τα μπαράζ παραμονής και την 16η θέση. Σχετικά σε καλό φεγγάρι και ήσυχη βαθμολογικά. Δεν παίζει με το «πρέπει», κάνει το παιχνίδι της. Στατιστικά βλέπουμε δύο ομάδες που λόγω πίεσης κερδίζουν κόρνερ. Η Πάντερμπορν κερδίζει 5.2 κόρνερ ανά παιχνίδι, ενώ προσφέρει στον αντίπαλο 4.1. Μέσο όρο έχουν 9.4 κόρνερ τα παιχνίδια της. Ανεβασμένα τα νούμερα για την Καρλσρούη, η οποία καίγεται για βαθμούς. Εξι κόρνερ κατά μέσο όρο κερδίζει στα παιχνίδια, προσφέρι 5 στον αντίπαλο. Συνολικά στα παιχνίδια της εμφανίζει 11 κόρνερ κατά μέσο όρο.

Ως safe επιλογή θα αποτελέσει το over 9.5 κόρνερ στο ματς, ενώ ως πιο ειδική επιλογή να εμφανιστούν πάνω από 6 κόρνερ στο α’ ημίχρονο. Στατιστικά, οι ομάδες μπαίνουν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, παρά στην επανάληψη των αγώνων τους.

Κοιτάει τριάδα η Μονακό

Η δεύτερη επιλογή της βασικής δυάδας, η οποία ανάλογα με το ποντάρισμα μπορεί να παιχτεί και ως μονό, έρχεται από τη Γαλλία. Η ανεβασμένη φέτος Μονακό πηγαίνει στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Μία ομάδα που έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος και της έδρας –και λόγω κορωνοϊού με άδειες κερκίδες πλέον- στην οποία λίγοι περνούσαν με νίκη από εκεί. Φέτος σε 14 αγώνες εντός έδρας έχει μόλις 3 νίκες, με 5 ήττες και 6 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Βέβαια, πηγαίνει στο ματς με τη Μονακό έχοντας κερδίσει την Ανζέ με 1-0 στο πιο πρόσφατο ματς εκτός έδρας. Βάζοντας τέλος σε ένα μίνι αρνητικό σερί με 2 ήττες και μία ισοπαλία.

Η Μονακό θέλει να γυρίσει το διακόπτη, μετά την ήττα 1-0 από το Στρασβούργο. Εκανε την αρχή με το 0-0 εντός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο και πολύ σταθερή Λιλ, τώρα θέλει νίκη για να επιστρέψει στα τρίποντα, αλλά και να σχεδιάσει υπό άλλες βάσεις στη διακοπή το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέχει 4 βαθμούς από την 3η θέση και τη Λυών, ενώ παράλληλα κοιτάζει και την κορυφή, από την οποία απέχει 7 βαθμούς.

Η πρόσφατη ήττα από το Στρασβούργο έβαλε στοπ 4 διπλών για τη Μονακό, εκ των οποίων αυτό στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-0). Το περίμενα πιο ψηλά το διπλό, όμως περιμένω εύκολα ή δύσκολα οι φιλοξενούμενοι να φύγουν με τη νίκη.

Σταύρος Πραβής

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 19/03/2021 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 19/03/2021 7:30 μμ ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ Over 9.5 κόρνερ 1.62
- 19/03/2021 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 19/03/2021 7:30 μμ ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ Over 5.5 κόρνερ στο α' ημ. 2.35
- 19/03/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 19/03/2021 10:00 μμ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΜΟΝΑΚΟ 2 1.85

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*