Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Κόντρα στους Ρώσους

Ωραία παιχνίδια απολαύσαμε στην πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είδαμε κάποιες διαφορές ανάμεσα στις εθνικές ομάδες να μην είναι τόσο μεγάλες και φαίνεται ότι θα απολαύσουμε μια προκριματική σειρά, η οποία δεν θα είναι τόσο βαρετή όπως κάποιες προηγούμενες, όσον αφορά τουλάχιστον τα μεγάλα ονόματα.

Η Ρωσία έχει τις αποδόσεις με το μέρος της για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σλοβενία και να ντουμπλάρει τις νίκες της μετά την επικράτηση επί της Μάλτας. Ωστόσο η ομάδα του Ματίαζ Κεκ έδειξε κόντρα στην Κροατία ότι η πορεία της μέσα στο 2020 μόνο τυχαία δεν ήταν. Όχι μόνο έχτισε ένα καλό σερί αλλά απέκτησε και τεράστια αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η άμυνά της λειτουργεί παραδειγματικά και από εκεί και πέρα εκμεταλλεύεται τους καλούς παίκτες που έχει μεσοεπιθετικά για να χτυπήσει στις κόντρες αλλά και για να κρατήσει μπάλα. Αν έχει αυτή την στιγμή ένα μειονέκτημα είναι πως δεν έχει παίκτες να φέρει από τον πάγκο ως εναλλακτικές όμως οι 12-13 ποδοσφαιριστές που έχει ο Κεκ, θεωρούνται πρώτης γραμμής, με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Γιαν Όμπλακ.

Αν η Σλοβενία καταφέρει να ρίξει το ρυθμό των Ρώσων τότε θα καταφέρει να φύγει από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ακόμη και ένα γκολ να δεχθεί πιστεύω ότι μπορεί να βρει απάντηση αφού και η Ρωσία αμυντικά δεν είναι και από τις δυνατές ομάδες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

Ο άσος θα έπρεπε να προσφέρεται πιο ψηλά, ειδικά μετά την σπουδαία νίκη της Σλοβενίας επί της Κροατίας, το βράδυ της Τετάρτης.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 27/03/2021 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 27/03/2021 4:00 μμ ΡΩΣΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ Χ2 2.15

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*