Προγνωστικά Στοιχήματος - Νίκος Μποζιονέλος

Ο Τιτανικός, η «φούσκα» στην Ινδία και το (μόλις) 60% της Ρεάλ μετά από 3-1

Δύο ρεβάνς προημιτελικών, ισάριθμα γκολ χθες αλλά ΟΚ, μπορεί στοιχηματικά οι περισσότεροι να χάσαμε αλλά κερδίσαμε σε σασπένς (λέμε τώρα). Τρία δοκάρια και 2-3 ευκαιριάρες η Παρί, ανάθεμα πώς δεν σκόραρε χθες με την Μπάγερν. Σκεφτόμουν, και κατόπιν εορτής η σκέψη είναι πάντα πιο καθαρή, αντί για σκοράκι 1-2 στο Παρίσι γιατί δεν είχα φτιάξει κάνα bet builder με διπλό και πρόκριση της Παρί.

Τέσπα, που λέτε κι εσείς οι νέοι, γκολ δεν μπήκαν, ασίστ δεν βγήκαν, οι Βαυαροί έβαλαν περισσότερο τον Αλάμπα πάνω στον Νεϊμάρ (και όντως πήρε κάρτα) και όχι τον Κίμικ. Και, δίχως να… είμαι Μπάγερν (τη Βέρντερ υποστηρίζω, από γερμανικές) εύχομαι ειλικρινά να μην αποχωρήσει ο Χάνζι Φλικ που είναι ένα εξαίρετος τεχνικός.

Στη σούμα, όταν συμβαίνει για πρώτη φορά κάτι στο ποδόσφαιρο, είναι άξιο μνείας. Για πρώτη φορά η φιναλίστ του τελικού του Champions League απέκλεισε τη νικήτρια… την αμέσως επόμενη σεζόν και μιλάμε για μια Παρί που δεν μονάχα σκόραρε δις στα 43 από τα τελευταία 45 παιχνίδια της στο Champions League: στον τελικό με την Μπάγερν και… χθες με την Μπάγερν. Τρομερό! Οσο τρομερός ήταν χθες ο Νεϊμάρ, απλά άτυχος…

Η, δε, Τσέλσι, για να μην την αμελούμε (στην 4άδα μπήκε άλλωστε) έγινε η αγγλική ομάδα με τις περισσότερες παρουσίες σε ημιτελικά Champions League (με, πλέον, 8 έναντι 7 της Γιουνάιτεντ και 5 της Λίβερπουλ) μετρώντας 8/10 προκρίσεις από την 8άδα (μόνο η Λιντς με 3/3, η Φόρεστ με 2/2 και η Ντέρμπι Κάουντι με 1/1 έχουν καλύτερο ποσοστό από αγγλικές στην ιστορία του Πρωταθλητριών, αλλά με σαφώς λιγότερες παρουσίες) μόνο Ρεάλ (13), Μπαρτσελόνα και Μπάγερν (από 12) έχουν περισσότερες συμμετοχές στην 4άδα του UCL!

Απόρροια τούτων, το (πονταρισμένο από τον υπογράφοντα) 6.50 για κατάκτηση από την Παρί έπεσε ήδη στο 3.50… Η μισή δουλειά έγινε, έλα μαρή Ντόρτμουντ απόψε κάνα το θαύμα σου (που δεν το βλέπω, αλλά η ελπίδα είναι δωρεάν).


Περί στίγματος και στραγαλιού

🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏆 Η Σίτι σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο μετά και το 2-1 με την Ντόρτμουντ, ματς όπου κάλλιστα μπορούσε κι άλλο γκολ, νωρίτερα από ό,τι στο τέλος που έβαλε το δεύτερο, γενικώς η Μπορούσια δεν σου βγάζει φερεγγυότητα. Κρατήστε και κάτι, μάλλον περίεργο (ως… κουλό) αλλά ετησίως στα προημιτελικά υπάρχει ματς με πολλά γκολ και, γενικά, ηχηρό αποτέλεσμα: πέρυσι το Μπάρτσα – Μπάγερν 2-8 στη Λισσαβώνα, πρόπερσι το Σίτι – Τότεναμ 4-3, προς τα πίσω κατά σειρά το Ρόμα – Μπαρτσελόνα 3-0 και το Ρεάλ – Μπάγερν 4-2 στην παράταση, γενικώς ομάδες που συνήθως πάνε τουλάχιστον ως τον τελικό, στην 8άδα αφήνουν το στίγμα τους.

Η Σίτι ήταν φλύαρη στο πρώτο, η Ντόρτμουντ είχε ρέντα, η αγγλική άμυνα είναι η καλύτερη παγκοσμίως αυτή την εποχή και εκτός Μάντσεστερ σπάνια ηττάται: 10-3-2 στα τελευταία 15 εκτός στην Ευρώπη, οι ήττες μόνο από αγγλικές (Λίβερπουλ και Τότεναμ).

Για την ιστορία, η Ντόρτμουντ άλλες πέντε φορές έχασε πρώτο ευρωπαϊκό με 2-1 εκτός έδρας και πέρασε τις τρεις: 5-0 την Μπενφίκα το 1963-63, 2-0 τη Σέλτικ το 1987-88, 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας το 1994-95. Εκτοτε αποκλείστηκε από την Μπριζ το 2003-04 στα πέναλτι και από τη Γιουβέντους με 3-0 το 2014-15.

Vistabet
Vistabet, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ! 21+ | MGA ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Ειδική προσφορά* για όλους τους παίκτες |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

⚽⏯️ Πού το πάω; Διπλό και με τουλάχιστον τρία γκολ της Σίτι στον αγώνα που είναι στο 2.80 (ενώ αν παίξεις διπλό με over 2.20 στο ματς είναι μονάχα στο 2.15), μου έχει κολλήσει ένα ευρύ σκορ για τους Αγγλους απόψε, πείτε το feeling. Μπορεί και να πέσω έξω…

⚽⏯️ Ετερο, ο Ισπανός ρέφερι Κάρλος δελ Σέρο Γράνδε με 10 πέναλτι σε 17 φετινά ματς στην Primera και κανένα σε πέντε στο Champions League, συν ένα στα προκριματικά (Μόλντε – Φέρεντσβαρος 3-3) που καταλόγισε ένα, συν άλλο ένα σε δύο ματς στο Europa, ήταν ο ρέφερι του Αρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1 και, ως θυμάστε, αρκετά αδέκαστος (όχι… Μπάρας). Για τον μέσο όρο του, πέντε ματς ήδη χωρίς στραγάλι στην άσπρη βούλα, είναι πολλά θέλω να πω.


Το ναυάγιο, η 5άρα και ο Κάιπερς

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇪🇸 🏆 Σε γεμάτο «Ανφιλντ», σε όποια κατάσταση κι αν είναι η Λίβερπουλ, την υπολογίζεις διπλά και τριπλά παραπάνω από ό,τι κανονικά. Είχα κάνει πράξη ένα όνειρο ετών, την άνοιξη του 2018 (βρέθηκα, σε ματς με την Μπράιτον – και εντός Kop) και… κατάλαβα. Ένα χρόνο μετά η 4άρα με την Μπαρτσελόνα δεν μου είχε κάνει καμία εντύπωση, ίσα ίσα καλά ταμειάκια είχαμε πάει και τότε. Φέτος όμως, με τα γήπεδα άδεια, ο παράγοντας αυτός δεν υπάρχει. Ίσως υπάρχουν άλλοι.

Ας πούμε, τύχη και προλήψεις. Ξέρετε ότι ο Τιτανικός βυθίστηκε σαν σήμερα, 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού προς στη Νέα Υόρκη, όταν προσέκρουσε σε παγόβουνο, παρασέρνοντας στον υγρό του τάφο 1.514 από τους 2.224 επιβαίνοντες; Στο Λίβερπουλ είχε ναυπηγηθεί και κατόπιν αναχώρησε από το Σάουθαμπτον. Πού κολλάει; Μα στο ξενοδοχείο «Τιτανικός» είχα τη θεϊκή έμπνευση να διαμείνει η αποστολή της Ρεάλ… Στο ίδιο, διαβάζω, έμεινε και η της Μπάγερν το 2019. Το πιο υπερωκεάνιο ναυάγιο της ιστορίας βυθίστηκε τη νύχτα της 14ης Απριλίου προς το πρωί της 15ης Απριλίου πριν από ακριβώς 109 χρόνια.

Το ερώτημα είναι αν γυρίζει το 3-1. Ακριβώς τέτοιο σκορ άλλη μια φορά κλήθηκε να ανατρέψει η Λίβερπουλ, το 1998, με την εξαιρετική τότε Θέλτα του Μοστοβόι, του Κάρπιν, του Ντζόροβιτς και του Μακελελέ και ηττήθηκε 1-0 στο λιμάνι από γκολ του Ρεβίβο. Η, δε, Ρεάλ μετά από 3-1 στη Μαδρίτη έχει 60% προκρίσεων, μόνο. Για… Ρεάλ θα περίμενε κανείς παραπάνω. Το 1971-72 από την PSV Αϊντχόφεν (2-0), το 1978-79 από την Γκρασχόπερς (2-0), το 1981-82 από την Κάιζερσλαουτεν (5-0!) και το 1992-93 από την Παρί Σεν Ζερμέν (4-1) οι αποτυχίες της, έκτοτε τρεις σερί φορές τα κατάφερε με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ήττα 4-3 το 2002-03), με Νάπολι (νίκη 3-1 το 2016-17) και με Παρί (νίκη 2-1 το 2017-18).

Συνολικά ο… βασιλικός απολογισμός μετά από 3-1 εντός στο πρώτο είναι 4-1-5 σκοράροντας στα 7/10.

Στο 7-7-6 ο απολογισμός της Λίβερπουλ υποδεχόμενη ισπανικές ομάδες, προσμετράται ως νίκη ο περσινός αποκλεισμός (στην παράταση) από την Ατλέτικο, έσχατη ήττα το 3-0 από τη Ρεάλ σε όμιλο πριν από επτά χρόνια (και έκτοτε 3-1-0), επιμέρους σε ματς νοκ άουτ (αφαιρώντας τα των ομίλων) έχει πέντε σερί νίκες με έσχατη αποτυχία το 1-0 από την Μπαρτσελόνα το 2007 και 14/19 προκρίσεις όταν έχασε το πρώτο εκτός έδρας ματς με οποιοδήποτε σκορ.

Η Ρεάλ, ως και στο πρώτο, θα στερηθεί εκ νέου τους βασικούς στόπερ Ράμος και Βαράν, όσο περνάει ο καιρός συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει αλλά είναι άκρως αποτελεσματική και, μετά τις νίκες επί Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, με την ψυχολογία στο ζενίθ. Νέο πλήγμα η απώλεια του Λούκας Βάθκεθ, διαθέσιμος ο Βαλβέρδε, με Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί απόψε στην άμυνα, εκτός κι αν παίξει με τριάδα πίσω, με τον Οντριοθόλα εκτός 11άδας.

⚽⏯️ Σφυρίζει ο Μπιόρν Κάιπερς που βάζει εύκολα τη σφυρίχτρα στο στόμα σε πέναλτι, ο Ολλανδός έχει δώσει 4 σε 7 φετινά στον θεσμό και 20 κάρτες, εκ των οποίων 8 στο Γιουβέντους – Πόρτο 3-2, εκ των οποίων όμως 5 στην παράταση. Δεν είναι καρτάκιας. Τα lines δε λένε κάτι από πλευράς τιμών, εξ ου και «στόχευσα» στον Γκαμπριέλ Μιλιτάο της Ρεάλ που ίσως έχει δύσκολες στιγμές απόψε, πιο άπειρος από Νάτσο και Μεντί, γαρ.

Betshop
Betshop, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ! 21+ | MGA ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ!
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

⚽⏯️ Το σχεδόν 4άρι για πρόκριση της Λίβερπουλ απίθανο τελείως δεν είναι, ειδικά με τις ελλείψεις της Ρεάλ πίσω, αλλά Μόντριτς και Κρόος δεν έχουν οι Αγγλοι, ούτε παίκτη με τη φόρμα του Μπενζεμά. Δέχεται μεν εύκολα το γκολ αλλά θυμάμαι πριν μερικά χρόνια ημιτελικό της Ρεάλ στην Αγγλία, ξανά με «Ζιζού» στον πάγκο και ένα άθλιο από θέαμα, άριστο τακτικά, 0-0 με τη Σίτι (του Μανουέλ Πελεγρίνι). Επιλογή, το under 1,25 ασιατικό ως το ημίχρονο με πληρωμή σε… 0-0 ως την ανάπαυλα και μισή πληρωμή αν μπει ένα γκολ.

⚽⏯️ Κλείνοντας με τα του ματς του «Ανφιλντ», το line για ποσοστό κατοχής είναι στο 56,5% για τη Λίβερπουλ και στο, φυσικά, 43,5% για τη Ρεάλ. Κομμάτι λίγο για τη Ρεάλ που στο πρώτο, ακόμη και με καλό σκορ και με τη Λίβερπουλ πολύ βελτιωμένη στο β’ ημίχρονο, έφτασε ως το 47%.


Εις την άγονην γραμμή…

🌏🏆 AFC Champions League. Σε «φούσκες» τα ματς των ομίλων, όλα σε μία χώρα ελέω πανδημίας. Στην Ινδία και την έδρα της Γκόα, στο Μαργκάο, ο 5ος όμιλος, οι διοργανωτές παίζουν με του Χουάν Φεράνδο (παλιότερα σε Εργοτέλη και Βόλο) παίζουν με την ισχύρη καταρινή Αλ Ραγιάν που έχει πλέον τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο και ρόστερ με Μπολί, Μπραχίμι, Μερκάδο. Σημειωτέον πως οι Ινδοί για πρώτη φορά μετέχουν στο AFCCL, παρά τη δίψα τους, βάσει δυναμικής υστερούν.

🌏🏆 Για τον ίδιο όμιλο με απολογισμό 10-5-1 μέσα στο 2021 η περσινή φιναλίστ του AFCCL, Περσέπολις, παίζει, νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο, με τη ζάμπλουτη Αλ Γουαχντά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τεχνικό τον γνωστό μας Ολλανδό Χενκ τεν Κάτε (στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό το 2008-09) εδώ κι ένα μήνα, αντί του Σέρβου Βουκ Ράσοβιτς. Με τον Σλοβένο Μάταβζ, τον Κογκολέζο Εμποκού, τον Νοτιοκορεάτη Λι, τον Πορτογάλο Κανέδο και άλλους, η Αλ Γουαχντά δεν πρέπει να υποτιμάται, ειδικά σε ουδέτερο – το ρίσκο της ημέρας (με την κάλυψη του dnb) για να κάνει στάση το… τρένο.

🇿🇲 Ζάμπια. Μια ζαριά σε ασιατικό στο ματς των Πάουερ Ντάιναμος με την Ιντένι, όχι πως βάζουν (ή μπαίνουν γενικά στη λίγκα) αρκετά γκολ, ίσα ίσα αλλά με over 1,75 πληρώνεσαι τα μισά σε 2 γκολ και πλήρως σε 3+. Η απόδοση δεν είναι κακή.

Interwetten
Interwetten, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ! 21+ | MGA ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🇹🇷 Τουρκία. Μπαλικεσίρσπορ – Ιστάνμπουλσπορ το ματς για τη β’ κατηγορία, κοντά στην παραμονή η γηπεδούχος, μάχη για τα play offs ανόδου οι πρωτευουσιάνοι αλλά δε νοείται τόσο χαμηλά (στο δίφραγκο) το διπλό, επιλογή ο άσος σε +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

🇰🇼 Κουβέιτ. Η Καζμά «τρέχει» αήττητο επτά αγωνιστικών (4-3-0) ενώ είχε μπει με δύο ήττες, ομάδα με μονάχα δύο ήττες στα τελευταία δέκα εκτός δεν την υποτιμάς εύκολα και η Αλ Σαλμιγιάχ είναι ασταθής με 4-0-5 φέτος, στην πρεμιέρα είχε νικήσει στην Καζμά με 2-1, οριακά. Update 18.01: το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16/4, μετατέθηκε.


Αν είσαι socialιστής, τα λέμε κι από Facebook, Twitter & Instagram.

✍️ Σύνοψις. Πέντε σεντονάτα, άλλα πέντε άγονης γραμμής, πιο πολύ για τη χαρά του παιχνιδιού τα περισσότερα. Από πέναλτι ως κατοχή μπάλας και από κάρτες ως combo, τα βλέπετε. Εξ αυτών με κατιτίς παραπάνω μίζα επαίχθησαν (sic) ο σχεδόν τριπλασιαμός της Σίτι στη Βεστφαλία (δεν είναι εύκολο βέβαια, αφήστε που… οπαδοστοιχηματικά το απεύχομαι, αλλά ας είναι) και η ΡΕΑΛιστική κατοχή μπάλας.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 14/04/2021 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 4:00 μμ Πάουερ Ντάιναμος Ιντένι Over 1,75 ΑΗ 1.71
- 14/04/2021 5:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 5:30 μμ Περσέπολις Αλ Γουαχντά 2 dnb 4.65
- 14/04/2021 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 7:00 μμ Μπαλικεσίρσπορ Ιστάνμπουλσπορ 1 +0,25 ΑΗ 2.20
- 14/04/2021 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 8:00 μμ Γκόα Αλ Ραγιάν 2 & over 1,5 1.89
- 14/04/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 10:00 μμ Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης Κατοχή μπάλας: Ρεάλ over 43,5% 2.20
- 14/04/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 10:00 μμ Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης Κίτρινη κάρτα: Μιλιτάο 5.20
- 14/04/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 10:00 μμ Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης Under 1,25 AH στο 1ο ημίχ. 1.96
- 14/04/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 10:00 μμ Ντόρτμουντ Μάντσεστερ Σίτι Καταλογισμός πέναλτι 2.82
- 14/04/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 14/04/2021 10:00 μμ Ντόρτμουντ Μάντσεστερ Σίτι 2 & Σίτι over 2,5 2.80
- 15/04/2021 12:00 πμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 15/04/2021 12:00 πμ Αλ Σαλμιγιάχ Καζμά 2 +0,25 ΑΗ 1.75

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*