Βαρύ πρόγραμμα για τη Γιουνάιτεντ

Επιβεβαιώθηκαν χθες οι δύο από τις τρεις επιλογές που ακολούθησα αφού μόνο η Τότεναμ δεν τα κατάφερε στο δικό της ματς απέναντι στη Λιντς.

Σήμερα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και κάνω πρώτη στάση στο Μπέρμιγχαμ.

Η αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα  στις τελευταίες εβδομάδες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

[desktopbanner3 text=”Novibet, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!” etairia=”Novibet” oroi=”21+ | MGA” ]

Μετά τη ρεβάνς με τη Ρόμα, η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα, η οποία είναι ικανότατη εντός έδρας. Μπορεί να πάει το ματς στο Goal/Goal αφού ουσιαστικό κίνητρο και στις δύο ομάδες δεν υπάρχει. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, στο οποίο θα υπάρξουν ευκαιρίες.

Τέλος στον άσο θα πάρω τη Γουέστ Χαμ, η οποία υποδέχεται την Εβερτον και φυσικά εξακολουθεί να ελπίζει για είσοδο στην 4άδα της βαθμολογίας.

Η επιστροφή του Μικαΐλ Αντόνιο με γκολ ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Ντέιβιντ Μόγιες, του οποίου οι παίκτες είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά προβλήματα της Εβερτον.