Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Γκολ για Σπόρτινγκ και Άγιαξ

footballbet.gr

Τα δύο παιχνίδια που έβαλα χθες στον πίνακα, δεν επιβεβαιώθηκαν ωστόσο η γενικότερη εικόνα τους ήταν πιο κοντά στο να δώσουν το σημείο. Ειδικά από την στιγμή που η Σάλτσμπουργκ έχανε το ένα πέναλτι μετά το άλλο, πίστεψα ότι η Σεβίλλης θα έπαιρνε το ματς.

Πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια.

Στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια αναμέτρηση όπου νομίζω ότι οι δύο ομάδες περισσότερο θα προτιμήσουν να μην χάσουν παρά να κυνηγήσουν μέχρι το φινάλε τη νίκη.

Η Ίντερ προέρχεται από το πρώτο στραβοπάτημα στη σεζόν, την ισοπαλία με την Σαμπντόρια ενώ η Ρεάλ αν και δυσκολεύτηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ξέσπασε απέναντι στην Μπέτις. Το «Χ» στο 3.60 θα μπει στις επιλογές μου και σε κάποιο δελτίο μπορείτε να το πάρετε με ζητούμενα.

Betshop
Σούπερ αποδόσεις στην Betshop.gr |21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ!
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Σερίφ Τιρασπόλ έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε στα πλέι-οφ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα βέβαια αφού την πρώτη αγωνιστική των ομίλων θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σαχτάρ.

Οι Ουκρανοί απέκλεισαν την Μονακό στην παράταση και δείχνουν φέτος να επιστρέφουν στις καλές συνθήκες μετά από μια διετία στην οποία η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσίασαν. Το διπλό δεν προσφέρεται σε κάποια σπουδαία απόδοση όμως θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει.

Στο Goal/Goal θα πάρω την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τον Άγιαξ και μάλιστα σκέφτηκα να ρισκάρω και στον άσο. Οι Πορτογάλοι έχουν καλή ομάδα και το έργο των Ολλανδών δεν θα είναι τόσο εύκολο, όσο παρουσιάζεται από τις αποδόσεις του διπλού.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 15/09/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 15/09/2021 10:00 μμ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΑΓΙΑΞ GOAL/GOAL 1.66
- 15/09/2021 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 15/09/2021 10:00 μμ ΣΕΡΙΦ ΣΑΧΤΑΡ 2 1.95

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*