Προγνωστικά Στοιχήματος - Τόλης Χριστοφοράκης

Ελληνικό ποδαρικό στο 2022

Δυναμικά μπαίνει η Σούπερ Λιγκ στο νέο έτος και η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας, προσφέρει, για μένα τουλάχιστον, δύο καλές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Η Λαμία υποδέχετια την ΑΕΚ και θα ακολουθήσω το διπλό αφού προσφέρεται λίγο ψηλότερα απ’ ότι το περίμενα. Η διακοπή των σχεδόν 10 ημερών μπορεί να έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μία σίγουρα μπορεί να αποσυντόνισε κάποιες ομάδες αλλά από την άλλη ίσως έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους προπονητές να διορθώσουν κάποιες ανορθογραφίες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια μέση κατάσταση. Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει βρει τρόπο να βάλει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας σε μια ομαλή ροή αλλά ενώ δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Είναι σίγουρο πως σε αυτή τη διακοπή θα έψαξε αρκετούς τρόπους για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Λαμία είναι ομάδα, η οποία δεν μένει κλεισμένη στην άμυνά της. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό ίσως το πληρώσει απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ομολογουμένως έχει ποιότητα επιθετικά.

Το διπλό στο 1.50 έχει αξία για να μπει στα δελτία μας.

 

🍋🍎Σούπερ διπλή προσφορά* Live Casino μόνο για σένα!🥝🍒

 

Ωραίο παιχνίδι πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και θα ακολουθήσω το Goal/Goal στο 2.40.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη. Ελέγχει και κοντρολάρει τα περισσότερα παιχνίδια της. Δημιουργεί και σκοράρει. Είναι χαρακτηριστικό πως καμία της νίκη δεν έχει έρθει με ένα τέρμα διαφορά. Ο Άρης από την πλευρά του έμαθε να ζει από το ξεκίνημα της χρονιάς με το -6 και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.

Ψυχολογικά ήταν τεράστια η πίεση, όμως οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου έχουν πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις, ειδικά μετά τις πρώτες τέσσερις-πέντες αγωνιστικές. Ο Άρης έχει τρόπο να σκοράρει και πιστεύω ότι θα το καταφέρει.

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

- 05/01/2022 5:15 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 05/01/2022 5:15 μμ ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ 2 1.50
- 05/01/2022 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 05/01/2022 7:30 μμ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ GOAL/GOAL 2.40

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*