Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Γίνεται ομάδα Πογέτ

Η ποδοσφαιρική σεζόν όσον αφορά τους συλλόγους ολοκληρώθηκε με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον οι τελευταίες μάχες, λίγο πριν μπούμε επίσημα στο καλοκαίρι, αφορούν το Nations League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι αυτός που θα προσπαθήσει να επαναφέρει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σε μια μεγάλη διοργάνωση. Σε μια τελική φάση που θα βάλει ξανά στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κάδρο μια ομάδα, η οποία για μια δεκαετία μετά την κατάκτηση του EURO, μας καλόμαθε στις επιτυχίες. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο και αυτό φάνηκε από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν. Δύο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά η ένδειξη πως το ταλέντο υπάρχει και χρειάζεται απλώς αρκετή δουλειά, θα αποτελέσει τον φάρο του για να πορευθεί σε αυτή την προσπάθεια.

🎁💰KANE EΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!🍒🍒

Η Β. Ιρλανδία, μετά από ένα ξεπέταγμα το 2016, δεν έχει να επιδείξει κάτι το συνταρακτικό. Κάτι το διαφορετικό. Μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων στο επιθετικό κομμάτι, η οποία προσπαθεί με το δυναμικό παιχνίδι της να αποκομίζει ό,τι καλύτερο μπορεί από κάθε αναμέτρηση. Στο Nations League θεωρώ ότι μπορεί να παλέψει για κάτι καλό, όμως η πρεμιέρα της δεν θα είναι εύκολη. Πάω στο εύρος των 2-3 τερμάτων σε απόδοση 2.00, αφού δεν θεωρώ ως πιο πιθανό σενάριο να μείνουν οι δύο ομάδες στο μηδέν από πλευράς σκοραρίσματος.

Προβάδισμα στους Ισπανούς

Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει και ένα σπουδαίο ματς. Θα μπορούσε άνετα να είναι ένας τελικός EURO ή σίγουρα κάποιο νοκ άουτ παιχνίδι που οποίο θα έκλεβε την παράσταση. Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία και θα επιλέξω τον άσο σε τιμή 2.20 από τη Novibet. Οι Πορτογάλοι κατάφεραν μετά κόπων και βάσανων να προκριθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού όταν χρειάστηκε να σοβαρευτούν στα κρίσιμα, έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

🍒🍒ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΟ LIVE CASINO!🍒🍒

Η Ισπανία προσπαθεί να βρει μια σταθερή ταυτότητα και να επανέλθει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η παρουσία της στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν ήταν κακή. Εφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείστηκε από τους Ιταλούς, όμως άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Τώρα το παιχνίδι είναι ασφαλώς εντελώς διαφορετικό. Η Ισπανία για μένα έχει το προβάδισμα και θα βάλω τον άσο στις επιλογές μου.

Στην αναμέτρηση της Σερβίας με τη Νορβηγία θα ακολουθήσω το εκατέρωθεν σκοράρισμα, το οποίο κυμαίνεται σε απόδοση 1.83. Οι Σέρβοι στο γήπεδό τους είναι αρκετά επικίνδυνοι, ενώ οι Νορβηγοί έχουν την ποιότητα για να βρουν δίχτυα έστω μια φορά.

Η προσπάθεια της Κύπρου

Μπορεί το πρωτάθλημα της Κύπρου να έχει γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικό τα τελευταία χρόνια, όμως η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας δεινοπαθεί για να βρει την κατάλληλη διαδρομή προς τη βελτίωση. Τώρα θα γίνει ακόμη μια προσπάθεια σε έναν όμιλο που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. Το θέμα όμως είναι τι θα κάνει η Κύπρος στο «τώρα».

📣ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ‼️ ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ‼️

Πρώτος αντίπαλος είναι το Κόσοβο, σε έναν όμιλο που μπορεί να της δώσει την ψυχολογία για κάτι καλύτερο στην πορεία. Οι Κοσοβάροι έχουν ταλέντο και κάποια καλά στοιχεία που έχουν δείξει στα τελευταία ματς, τους επιτρέπουν να ονειρεύονται ότι μπορούν να κυνηγήσουν το μεγάλο βήμα. Εκτός έδρας κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Κύπρος, θα επιδιώξουν να σκοράρουν και θεωρώ ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι το εύρος των 2-3 τερμάτων καλύπτει την αναμέτρηση. Στο 1.91 η εν λόγω επιλογή.

Ματς για Under

Τσεχία και Ελβετία υπόσχονται μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η οποία έχει ενδιαφέρον και για ποντάρισμα πριν την έναρξή της αλλά και στο Live. Φαβορί δικαίως παρουσιάζονται οι Ελβετοί, οι οποίοι όμως θα δώσουν ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι και θα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να πάρουν τη νίκη. Δεν ξέρω αν σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν έχουν την αντοχή να μπουν σε έναν τέτοιο ρυθμό και επιλέγω το Under 2.5 σε απόδοση 1.68.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

Nations League - 02/06/2022 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 02/06/2022 7:00 μμ Κύπρος Κόσοβο 2-3 γκολ 1.91
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ Β. Ιρλανδία Ελλάδα 2-3 γκολ 2.00
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ Ισπανία Πορτογαλία 1 2.20
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ Σερβία Νορβηγία G/G 1.83
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Nations League - 02/06/2022 9:45 μμ Τσεχία Ελβετία Under 2.5 1.68

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*