Το στοίχημα της Ημέρας

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Η εικόνα τους δείχνει… ροντέο

Προγνωστικά Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος

Με άλλα πέντε παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το Καραμπάγκ – Φερεντσβάρος με έναρξη στις 19:00 έρχεται στο προσκήνιο για εμάς.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την πορεία τους από τον πρώτο προκριματικό γύρο και έχουν ήδη πετύχει δύο προκρίσεις ώστε να βρεθούν εδώ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Οι Αζέροι αρχικά ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν χάρη στο εντός έδρας 5-1, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα άντεξαν στη Ζυρίχη και με γκολ στην παράταση πήραν την πρόκριση (ισοφάρισαν σε 2-2 μετά το υπέρ τους 3-2 στο πρώτο ματς),

Φουλ θέαμα είχαν και τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών που έχουν δώσει και οι πρωταθλητές Ουγγαρίας.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰

Στον πρώτο γύρο διέλυσαν εντός έδρας την Τομπόλ με σκορ 5-1, ενώ στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν περισσότερο. Ηττήθηκαν 1-2 εντός έδρας από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο στη ρεβάνς της Σλοβακίας ήταν εντυπωσιακοί.

Προγνωστικά Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος έθεσαν τις βάσεις της πρόκρισης και παρότι οι αντίπαλοι μείωσαν εκείνοι «μίλησαν» στο φινάλε (89’, 90’) για να αποφύγουν την παράταση (1-4).

Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων φέρνει τα γκολ σε πρώτο πλάνο και ως εκ τούτου το Goal/Goal στο 1.83 της Stoiximan φαντάζει ιδανική λύση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

CHL - 03/08/2022 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHL - 03/08/2022 7:00 μμ ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ Goal/Goal 1.83

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*