Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Προγνωστικά Conference League: Οι δύσκολες συνθήκες του Ισραήλ

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ θα μας απασχολήσουν πάλι σε μια εβδομάδα και για την ώρα η σκυτάλη περνάει σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ όπου έχουμε και την παρουσία τριών ελληνικών ομάδων.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης προγνωστικά

Θα σταθώ πρώτα στο παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι συνθήκες στο Ισραήλ είναι πάντα δύσκολες, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το είδαμε και με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Χάιφα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να μην βρίσκεται στο επίπεδο της Μακάμπι Χάιφα ωστόσο δεν παύει να είναι ένας αντίπαλος που θα δυσκολέψει αρκετά τον Άρη. Οι γηπεδούχοι θα έχουν την ένθερμη υποστήριξη του κοινού τους και σίγουρα έχουν ένα προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα απόψε.

🎁ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💰🍒

Ο Άρης έκανε ορισμένες εντυπωσιακές κινήσεις φέτος το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι. Τα ονόματα που έφερε δεδομένα τον αλλάζουν επίπεδο και μένει να φανεί στο χορτάρι, το πως θα καταφέρουν να δέσουν ώστε να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο σύνολο. Η εικόνα του στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν κακή. Ωραίος στη δημιουργία και στην επίθεση ενώ αμυντικά δεν δέχθηκε έντονη πίεση για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης

Δεν πιστεύω ότι θα πάει στο Ισραήλ για να παίξει παιχνίδι σκοπιμότητας. Το αντίθετο. Θα πάει για να κάνει το παιχνίδι του και να βρει γκολ που θα του αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Πάω με το Goal/Goal στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στη Novibet, αφού περιμένω ένα ματς, το οποίο ξεκινάει από το 1-1.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

Conference League - 04/08/2022 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Conference League - 04/08/2022 8:00 μμ Μακάμπι Τελ Αβίβ Άρης Goal/Goal 1.91

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*