Sportingbet – Live στοίχημα με αμέτρητες επιλογές στα play-off του Europa League!

Την δική του «μάχη» για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ακόμα 18 ομάδες θα «παλέψουν» για το πολυπόθητο «εισιτήριο» με τη Sportingbet να προσφέρει αμέτρητες επιλογές.

Sportingbet
Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται στην Sportingbet! |21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται στην Sportingbet!
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

«Μονόδρομος» η πρόκριση

Να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Αμφότερες έχουν αφήσει ανοιχτούς… λογαριασμούς από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Το συγκρότημα του Κάρλος Κορμπεράν εφόσον δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των «κυανολεύκων», θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στους ομίλους του Europa Conference League. Εκτός της απουσίας του Βρσάλικο που είναι τραυματίας και τους Παπασταθόπουλο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Από την άλλη, χωρίς τους Ντανίλο και Σπόλιαριτς που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ήρθε στη χώρα μας η αποστολή του Απόλλωνα. «Πρέπει να έχουμε έλεγχο, να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα», ήταν το μήνυμα του προπονητή της κυπριακής ομάδας, Νταβίντ Καταλά.

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στα play-off του Europa League!!

«Ανοιχτές» προκρίσεις

18 επιπλέον ομάδες «μονομαχούν» απόψε με… φόντο το «εισιτήριο» που θα τις βάλεις στους ομίλους του Europa League, αναμεσά τους και ακόμα δύο κυπριακές ομάδες. Πρόκειται για την ΑΕΚ Λάρνακας και την Ομόνοια. Μάλιστα, η ομάδα της Λάρνακας ανοίγει τον «χορό» των αναμετρήσεων στις 19:00, όπου υποδέχεται την Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραπατάκης». Στις 20:00, η Ομόνοια φιλοξενεί την Γάνδη, έχοντας σημαντικό πλεονέκτημα από το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, ενώ στις 22:00 εκτός της αναμέτρησης του Ολυμπιακού, η Χαρτς υποδέχεται τη Ζυρίχη και η Σάμροκ Ρόβερς την Φερεντσβάρος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Σχετικά νέα