Sportingbet – Live στοίχημα με αμέτρητες επιλογές στη Serie A!

Με ντέρμπι στο «Olimpico» της Ρώμης, αρχίζει απόψε η 3η αγωνιστική στη Serie Α, όπου η Λάτσιο υποδέχεται την Ίντερ. Με την αναμέτρηση Ιωνικός – Λεβαδειακός, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και η Sportingbet προσφέρει αμέτρητες επιλογές.

Sportingbet
Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται στην Sportingbet! |21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται στην Sportingbet!
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bwin – Build A Bet* στη Serie A!

Τα φώτα στο «Olimpico»

Το πρώτο ντέρμπι στη Serie A, είναι γεγονός. Απόψε στις 21:45, η Λάτσιο φιλοξενεί την Ίντερ στο «Olimpico», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Μπολόνια, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο. Πάντως η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών σε δύο ματς για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, δείχνει ότι φέτος ξεκινάει σε καλύτερη βάση σε σύγκριση με πέρυσι. Ωστόσο, το ρόστερ των «λατσιάλι» παραμένει δίχως σοβαρές εναλλακτικές και εφόσον έρθουν  μαζεμένες απουσίες, ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα. Στον αντίποδα, η Ίντερ ξεκίνησε με δύο νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 στην έδρα της Λέτσε και 3-0 στο «Giuseppe Meazza» με αντίπαλο τη Σπέτσια. Οι «νερατζούρι» είναι και φέτος ένα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η επιστροφή του Λουκακού έφερε… αέρα αισιοδοξίας στο Μιλάνο, ωστόσο ο Σιμόνε Ιντζάγκι τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα περισσότερη βελτίωση, εάν θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

bwin – Κορυφαίο live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ίδιος στόχος

Την πρώτη τους νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα διεκδικούν απόψε Ιωνικός και Λεβαδειακός. Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττες τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Από την μία οι Νικαιώτες έχασαν 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και από την άλλη οι Βοιωτοί με 3-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο στη σεζόν, την πιο άμεση εξασφάλιση της παραμονής, με αποτέλεσμα το ματς να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Τελευταία φορά που ήρθαν αντιμέτωποι οι δυο τους ήταν σε φιλική αναμέτρηση στις 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με τον Λεβαδειακό να επικρατεί με 2-1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχετικά νέα