Και δεύτερος Μαρσέλο στον Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς Μαρσέλο κινούνται στον Ολυμπιακό. Ο ερχομός του Βραζιλιάνου αστέρα και η θριαμβευτική υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι των ερυθρολεύκων έκαναν το γύρο του κόσμου. Οι παλαιότεροι σύγκριναν τη παρουσίαση του Μαρσέλο με εκείνη του μεγάλου Λάγιος Ντέταρι!

Ο ερχομός όλης της οικογένειας Μαρσέλο στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση ίσως όμως φέρει και μια ακόμα μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας βαδίζει στα 13 του χρόνια και όπως είναι λογικό ήταν μέλος της περίφημης ακαδημίας της Ρεάλ.

Από τον πατέρα του έχει κληρονομήσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και την αφάνα του αλλά όχι και τη θέση του. Έχοντας ύψος 1,74 αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ο πατέρας του, που δεν έχανε ευκαιρία να θαυμάσει το καμάρι του στους αγώνες που έδινε στη Ρεάλ, φαίνεται ότι έχει ήδη προετοιμάσει το μέλλον του Μαρσέλο Τζούνιορ.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο μικρός Μαρσέλο θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού. Παρότι είναι 13 χρονών οι εκτιμήσεις λένε ότι στέκεται με άνεση απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…

🎁ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!💵

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα